- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.361
dadanes 4. takimda sanirim su anHosbuldum canım :)
Ablacım o zaman kaptan sendin ve beni takıma sen almıştın sonra da izne ayrılmıştın bazı sıkıntılar yüzünden.. ben meriliydim o zaman buzdanmadam ddannes stubborn betul77 gizz falan vardı ama dediğim gibi uzun sureli izine ayrılmıştın hatırlamaman normal :)
Amman bıcırığa bak hasta olcak daha yeni kurtuldunuz hastaneden.çok geçmiş olsun canımKızlar bız çıktık ama nızmızlugımız aynı
Bu sıpa öyle korkmuskı ateşîm cıkar dıye Hıcbırsey giymiyor. Mutfak ıcın alış verıse gıttık hava rüzgârlı bız badı gıymısız zorla Mont gıyfırdım ama rezıllıgımız sız boyu.sımdıde usutmezse ....
Eki Görüntüle 1544380 Eki Görüntüle 1544381 Burda montu çıkarmak ıcın anırıyor
Öyle oluyo hep başka bişey çıkıyo bi bakmışsın dağ olmuşben yapamadım saat sekizbuuck oldu sanırımyarına kaldıı
Zuhalcim ne güzel bir duyguDün akşam niyetim ütü yapmaktı ama yatak odasına girince fikrimi değiştirdim kendi dolabıma başladım kaç gündür aklımdaydı
Kıyafet giy çıkar, dene bol gelenleri ayır ,baya zaman aldı ama içim rahatladı.
Önceden dar gelipte giymediğim bazı kıyafetler şimdi bolarmış .Etek ceketlerim vardı .Ceketler bile çuval gibi durdu
Heralde bi 20 Kilo daha versem hiç bişeyim kalmıcak
Akşam Allah'a bir kez daha şükrettim
Bende de aynı oluyorduKızlar akşam 12 den sonra ben hiç kk ya giremedim sayfa açılmıyordu
Bizim netten olsa başka sayfalarda açılmazdı
Problem yoktu sadece kk da
Acaba tek bendemi oldu
Günaydın cnmZuhalcim ne güzel bir duygu
Darısı başıma
Canım bende bu gün Artı çıktım +300 bazen böyle oluyo ertesi gün bi bakıyorum normale dönmüşGünaydın şekerler
Herzaman dediğim gibi bugünün pazar olduğunu unutup pazartesi yi hatırlayalım evdeki tuzaklara düşmiyelim
Size öyle desemde ben 3 gündür halâ artıdayım nedenini bilmiyorum dün 400 dü bugün 500 olmuş. Ama yediklerimden olmadığını biliyorum
Kızlar akşam 12 den sonra ben hiç kk ya giremedim sayfa açılmıyordu
Bizim netten olsa başka sayfalarda açılmazdı
Problem yoktu sadece kk da
Acaba tek bendemi oldu
Ne güzel bir duygudur o bir kaç kez yaşamışlığım var inşallah bu kez geriye dönmiycezDün akşam niyetim ütü yapmaktı ama yatak odasına girince fikrimi değiştirdim kendi dolabıma başladım kaç gündür aklımdaydı
Kıyafet giy çıkar, dene bol gelenleri ayır ,baya zaman aldı ama içim rahatladı.
Önceden dar gelipte giymediğim bazı kıyafetler şimdi bolarmış .Etek ceketlerim vardı .Ceketler bile çuval gibi durdu
Heralde bi 20 Kilo daha versem hiç bişeyim kalmıcak
Akşam Allah'a bir kez daha şükrettim
Ben cumadan beri artıdayımCanım bende bu gün Artı çıktım +300 bazen böyle oluyo ertesi gün bi bakıyorum normale dönmüş
Helede kilo aldım diye kendime Kıyafet almadığım dönemler o kadar fazla ki. Bazıları var çok özenirim kiloluda olsa alır giyinir bi şekilde kendine yakıştırır. Ben öyle Değilim kilom varsa hiç bir şeyi kendime yakıştıramam
Ondan olabilir tabiki birde vücut belirli kilolarda direniyor. Kilo ya hiç düşmüyor ya da biraz Artı veriyor. Bozmadan devam edince direnci kırılıyorBen cumadan beri artıdayım
Aslında pek inanmıyorum bahane gibi geliyor ama sadece aklıma o geliyor. Heralde bu hafta hasta olacam ondan olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?