Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dadanes 4. takimda sanirim su an

Amman bıcırığa bak hasta olcak daha yeni kurtuldunuz hastaneden.çok geçmiş olsun canım

Kızlar selam
Misafirlerimi yolladım hemdn burays
Bu arada bu günkü menümü yazayım
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 domates
6 zeytin

Öğle 14.00
Bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
Salata

Akşam 19.00
2 parça tavuk mangal
1 dilim ekmek
1 bardak ayran ve bol yeşil sslata

1.5 litre su ve spor yok maalesef.
vaktkm kalmadı

Günaydın şekerler

Herzaman dediğim gibi bugünün pazar olduğunu unutup pazartesi yi hatırlayalım evdeki tuzaklara düşmiyelim

Size öyle desemde ben 3 gündür halâ artıdayım nedenini bilmiyorum dün 400 dü bugün 500 olmuş. Ama yediklerimden olmadığını biliyorum

Kızlar akşam 12 den sonra ben hiç kk ya giremedim sayfa açılmıyordu
Bizim netten olsa başka sayfalarda açılmazdı
Problem yoktu sadece kk da

Acaba tek bendemi oldu

Dün akşam niyetim ütü yapmaktı ama yatak odasına girince fikrimi değiştirdim kendi dolabıma başladım kaç gündür aklımdaydı
Kıyafet giy çıkar, dene bol gelenleri ayır ,baya zaman aldı ama içim rahatladı.
Önceden dar gelipte giymediğim bazı kıyafetler şimdi bolarmış .Etek ceketlerim vardı .Ceketler bile çuval gibi durdu
Heralde bi 20 Kilo daha versem hiç bişeyim kalmıcak
Akşam Allah'a bir kez daha şükrettim

Zuhalcim ne güzel bir duygu
Darısı başıma

Zuhalcim ne güzel bir duygu
Darısı başıma
Günaydın cnm
İnan ben bunu başarabldiysem herkes başarır
Biraz sabret, gün gün eridiğini görmek büyük mutluluk
Her zaman diyorum, bu duygu en lezzetli yemekten daha çok haz veriyor insana

Günaydın fıstıklar

Canım bende bu gün Artı çıktım +300 bazen böyle oluyo ertesi gün bi bakıyorum normale dönmüş

Kızlar akşam 12 den sonra ben hiç kk ya giremedim sayfa açılmıyordu
Bizim netten olsa başka sayfalarda açılmazdı
Problem yoktu sadece kk da

Acaba tek bendemi oldu

Canım sabah bende giremedim

Mefkurem çok sevindim bol gelen elbiselere ceketlere.. cok güzel bir duygu. . Şahsen dolabi bırak pijamalarimi bile yeniledim :)))) sudyenler bile yenileniyo.. kiz resmen ayaklar bile küçülüyor. .. çok mu masraflı olduk nedir )))

Ne güzel bir duygudur o bir kaç kez yaşamışlığım var inşallah bu kez geriye dönmiycez

Bugün ki menüm güzeller

Sabah: pekmezli yoğurt

Öğle ve akşam un çorbası

Tb unuyla yaptığımi zor içtim dün. Ne varsa mübarek beyaz unda var yine :)))
İçime sinmedi ama yaoacak bir şey yok.
Dünde muhallebi yedim çok acıktım. Menume ilave olarak. Haberiniz olsun canlar

Canım bende bu gün Artı çıktım +300 bazen böyle oluyo ertesi gün bi bakıyorum normale dönmüş
Ben cumadan beri artıdayım
Aslında pek inanmıyorum bahane gibi geliyor ama sadece aklıma o geliyor. Heralde bu hafta hasta olacam ondan olabilir belki

Helede kilo aldım diye kendime Kıyafet almadığım dönemler o kadar fazla ki. Bazıları var çok özenirim kiloluda olsa alır giyinir bi şekilde kendine yakıştırır. Ben öyle Değilim kilom varsa hiç bir şeyi kendime yakıştıramam

O zaman zayiflamak için sebebin daha büyük senin

Ben cumadan beri artıdayım
Aslında pek inanmıyorum bahane gibi geliyor ama sadece aklıma o geliyor. Heralde bu hafta hasta olacam ondan olabilir belki
Ondan olabilir tabiki birde vücut belirli kilolarda direniyor. Kilo ya hiç düşmüyor ya da biraz Artı veriyor. Bozmadan devam edince direnci kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…