- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.401
Tekrar selam cnm9. takımın tüm güzelleri selamlar sevgiler
Ne mutlu sana emeğin karşılığını aldığını görüyorsun bu ay bende öyle oldumDün akşam niyetim ütü yapmaktı ama yatak odasına girince fikrimi değiştirdim kendi dolabıma başladım kaç gündür aklımdaydı
Kıyafet giy çıkar, dene bol gelenleri ayır ,baya zaman aldı ama içim rahatladı.
Önceden dar gelipte giymediğim bazı kıyafetler şimdi bolarmış .Etek ceketlerim vardı .Ceketler bile çuval gibi durdu
Heralde bi 20 Kilo daha versem hiç bişeyim kalmıcak
Akşam Allah'a bir kez daha şükrettim
Dün okadar dikkat etmeme rağmen bende 500 almışım sabah resmen bunalımdaydım bu ödem haftasımı hepimizin anlamadım!Günaydın fıstıklar
Canım bende bu gün Artı çıktım +300 bazen böyle oluyo ertesi gün bi bakıyorum normale dönmüş
Canım sabah bende giremedim
Al bendende o kadarHelede kilo aldım diye kendime Kıyafet almadığım dönemler o kadar fazla ki. Bazıları var çok özenirim kiloluda olsa alır giyinir bi şekilde kendine yakıştırır. Ben öyle Değilim kilom varsa hiç bir şeyi kendime yakıştıramam
Ben öğlen yemeğimi 3.30 da yedim akşamda ayran içecem. 80 dak yürüdümDün okadar dikkat etmeme rağmen bende 500 almışım sabah resmen bunalımdaydım bu ödem haftasımı hepimizin anlamadım!
Canım benim dışardayım bi görünüp kaçmıştım iyiyim çok şükür sen nasılsınSevilciğim kocaman selamlar sevgiler nasılsın seni görünce ses vereyim istedim
Bende kahvaltı yaptım sadece birazdan balık salata yapıp kapatcam bende inşallah yarına kadar giderBen öğlen yemeğimi 3.30 da yedim akşamda ayran içecem. 80 dak yürüdüm
Yarın yine artı olursam yapacak bişey yok
SözmüOlsun ben kimse kalmasa da yinede 9. Takimdan gitmek istemiyorum nolur geri alin beni deehep yüzdelerinizi yüksekticem görüceksiniz :)
Hadi o zaman bizimlesinAşırı söz :) yoksa gençliğimin ve evliliğimin baharında 500 kilo olacam :)
Kuş uçtu baby :))))Aşırı söz :) yoksa gençliğimin ve evliliğimin baharında 500 kilo olacam :)
Aman bu artılar moral bozmasın. Hepimizin bildiği gibi geçici rakamlar bunlar aldanmayalım kapitalizmin oyunu bu :)))Dün okadar dikkat etmeme rağmen bende 500 almışım sabah resmen bunalımdaydım bu ödem haftasımı hepimizin anlamadım!
Yanlış bişey yemediğim için Moral bozmuyom cnmAman bu artılar moral bozmasın. Hepimizin bildiği gibi geçici rakamlar bunlar aldanmayalım kapitalizmin oyunu bu :)))
unutmuşum Akşam Artı bir dilim ekmekMenüm
Sabah yumurta, zeytin,domates, Salatalık
Akşam et döner light kola
Su 3 ü zorlarım
Spor yok
Hadi o zaman bizimlesin
Kuş uçtu baby :))))
Canım Sabah tartıl da bari net kilon neymiş Öğrenelim bende 71-72 arasındayım yaşım 36 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?