- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.381
Mefkurem çok sevindim bol gelen elbiselere ceketlere.. cok güzel bir duygu. . Şahsen dolabi bırak pijamalarimi bile yeniledim :)))) sudyenler bile yenileniyo.. kiz resmen ayaklar bile küçülüyor. .. çok mu masraflı olduk nedir)))
Hemde nasıl mutlu oldumNe güzel bir duygudur o bir kaç kez yaşamışlığım var inşallah bu kez geriye dönmiycez
Evet on kilom kaldı bi gitsin Dediğin gibi donuma kadar değiştirecem :))))O zaman zayiflamak için sebebin daha büyük senin
Ben 3 sene önce 123 den 88 düşmüştümHelede kilo aldım diye kendime Kıyafet almadığım dönemler o kadar fazla ki. Bazıları var çok özenirim kiloluda olsa alır giyinir bi şekilde kendine yakıştırır. Ben öyle Değilim kilom varsa hiç bir şeyi kendime yakıştıramam
Ay o siyah pantolondan kimde yok ki ben de geçen sene o moddaydım bi siyah pantolon almıştım ben kilo aldıkça o esnedi rengi Attı ama ben ondan vazgeçmemiştim bu sene gene daha insaflıyım kilo verdikçe birer birer alıyorum kendimi aştım yani :)))Hele Bi sözde siyah pantolum vardı
Ama yıkana yıkana rengi dönmüştü
Eşimde nefret ediyodu o pantolondon
Git bişeyler al kendine diyodu
Ben inatla almıcam dedim
En başta onu atarken duygulandım
Sadece oğlumun kınasında giydiğim takımı atmadım
Beste sen görmüştünya bordo saten etek ceket
Şişko günlerin kötü hatırası olarak
Bana ders olarak kalsın dedim
E kadın milletiyiz nihayetindeKadın milleti değilmi
Bizim için kıyafet sorunu sağlıktan önce gelir
Konuyu değiştiriyommm
Bizim burda yine kapalı ve soğuk bi hava var
Bende aldım bulut mavisiGece mavisi bir pantolon aldım koton dan acayip Zayıf gösteriyor 40 beden. Birde nar çiçeği aldım ama onu daha giyemem popoyu çok gösteriyor. Portakal kabukları hep meydanda rengini sevdim diye aldım ama portakal kasası gibi görünüyorum :)))) 4-5 kilo dan sonra olur
dadanes 4. takimda sanirim su an
Bende geçtiğimiz hafta hiç spor yapmadım işte yorulunca takatim kalmadı. Bu hafta yapabilirim artık tüm işlerimi bitirdim sayılırBen dışarıya bakıyom hava soğuk rüzgârlı
En iyisi evde yürüyüm diye düşünüyom
Şimdi camdan gördüm bizim komşu yürüyüş yapmışta geldi bile. Biz Türk milleti hem canımız çok tatlı hemde tembeliz (kendi adıma)
Bitanede baya göbekli bi adam var
Çoğu zaman günde 2 sefer çıkar yürüyüşe bide hevesli hevesli
Ama nedense 2 senedir göbeği eritemedi
Tatlım kaç kilosun boyun kaç yazdıysanda kaçırdım sanırımOlsun ben kimse kalmasa da yinede 9. Takimdan gitmek istemiyorum nolur geri alin beni deehep yüzdelerinizi yüksekticem görüceksiniz :)
Tatlım zaten sen bu takımın üyesiymişinOlsun ben kimse kalmasa da yinede 9. Takimdan gitmek istemiyorum nolur geri alin beni deehep yüzdelerinizi yüksekticem görüceksiniz :)
Günaydın güzeller bendede aynı sorun vardı mefkuşKızlar akşam 12 den sonra ben hiç kk ya giremedim sayfa açılmıyordu
Bizim netten olsa başka sayfalarda açılmazdı
Problem yoktu sadece kk da
Acaba tek bendemi oldu
Tatlım kaç kilosun boyun kaç yazdıysanda kaçırdım sanırım
Tatlım zaten sen bu takımın üyesiymişin
Haftasonu olunca biraz durgun oluyor burası
Beril gelince eminim olumlu bi cevap verir
Sevilciğim kocaman selamlar sevgiler nasılsın seni görünce ses vereyim istedimGünaydın güzeller bendede aynı sorun vardı mefkuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?