Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Holeeyyy çok tesekkur ederim :) ilk isim yarin sabah tartılıp araniza net bir şekilde gelmek olacak :)

Tamam canım yarin bambaşka bir güne başlıyorum sizinle birlikte :)
Pazartesi ve perşembe tartı günümüz unutma
Pol paylaşım ve Kilo vermek takım kuralı zaten biliyosun cnm
Bende Zühal takımın kaçamak zebanisiyim

Pazartesi ve perşembe tartı günümüz unutma
Pol paylaşım ve Kilo vermek takım kuralı zaten biliyosun cnm
Bende Zühal takımın kaçamak zebanisiyim

Biizm zamanımızda cuma günüydü tartılma simdi iki kere mi oluyo?
Eğer kaçamak yapanlara kızıyosan en ihtiyacım olan sensin sakin acıma bana mahvet beni çünkü ben bağımlılık tedavisi görme derecesinde tatlı bağımlısıyım çok fena bildiğin gibi deil

Normalde cuma cnm ama biz bi aksilik olmasın diye perşembeden yapıyoz listeyi
Pazartesi,takım içi uygulama, hafta sonu kaçamak olmasın diye

Sende tatlı diye bi kelimeyi unutuyon tatlım. Tatlı olarak meyve ve kuru meyve dışında 5 aydır bişey yemeyen biri söylüyor sana .
Biz çoooktan unuttuk

Off süpermiş yaa bende unutcam inşallah :)

o izinden sonra ben bir daha geri dönmedim canım.bu sene Şubat 13 e kadar..ancak o zaman kendimde cesaret buldum.bundan sonra izinsiz devam edicem inşallah.dediğin arkadaşlari hatırladim ama senin niki unutmuşum amaan ne farkeder şimdi tanışmış gibi devam ederiz bizde :))

Ben akşam ayran içerim demiştim ama 3 kaş baharatlı yoğurt yedim
Belki yağ yakımına faydası olur
İçine 1 çay kaş çörekotu yağıda koydum

Kızlar ben yarın sabah bildirim yapmıcam haberiniz ola çünkü niyetli olcam biliyorsunuz yarın kandil önceki gecelerde tutmak nasip olmadı bu sefer tutmak istiyorum imsak yapacağım için bildirim pek sağlıklı olmayacak çünkü

İftardan önce tartıl cnm
Senin içinde iyi olur ona göre menü yaparsın

Aynen öyle hoppiş ablacım (eskiden öyle derdim :) ) inşallah bu sefer hepimiz için herşey daha güzel olur :)

Dün okadar dikkat etmeme rağmen bende 500 almışım sabah resmen bunalımdaydım bu ödem haftasımı hepimizin anlamadım!

Valla ne haftası bilmiom. Aksam üzerinden beri lavobadan çıkmıom ilactan dolayi. Haala karnimda şişlik var. Ödemmi sislikmi ne bilmiom

Canım iftardan hemen önce bildirim yapabilirsin.

bu geceden itibaren tatlıyı unut canın çok mu istedi ben yanımda tatlandırıcılı sakız bulunduruyorum tatlı krizini çözüyor

Nedennnn????
Dönerin yanında ekmek olmaz güzelim
Bide salatada yok. Tabiki Cola yerine ayran.

Sende görünce benimde canım istedi haftaya perşembe yada cuma bende döner yiyim
Zuhal bi kaçır gözünden yaaa evet ekmek yerine salata yeseydim iyiydi yapmaya erindim

bu geceden itibaren tatlıyı unut canın çok mu istedi ben yanımda tatlandırıcılı sakız bulunduruyorum tatlı krizini çözüyor

Ah ahh bi unutabilsem... 26 yaşındayım hayatımda daha bir kez bile tatlı beni kesti diye bırakmışlığım yok 1 tepsi baklava olsa hepsini luplerebilirim ama tabiki artik kendimi tutma zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…