Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berilde kabul ederse listede olmasam da burda paylaşım yapabilir miyim kızlar bide pazartesi grup içi haftada bikere tartısam olurmu beriil
Tatlım son diskalifiye listesinde adın yok
Belki takıma geldiğin tarih baz alınmışsa diskalifiye olmamışındır
Tam bilmiyorum gelince berile sorarsın

Hem listede ol, olma farketmez sen bu takımdasın şekercik

yeni üye olduğum için 2 ay izine ayrılma yoktı abla listede olmak için 6 ay da beklemek gerekiyomuş sen öyle soylemiştin ama listede olmasam bile listedeymiş gibi paylaşm yaparım :):)

yeni üye olduğum için 2 ay izine ayrılma yoktı abla listede olmak için 6 ay da beklemek gerekiyomuş sen öyle soylemiştin ama listede olmasam bile listedeymiş gibi paylaşm yaparım :):)
gizemcim liste önemli değil sen zayıflamak istiyorsunya bu yeter burası yine senin takımın paylaşımların bildirimlerin bizi mutlu eder canım

gizemcim liste önemli değil sen zayıflamak istiyorsunya bu yeter burası yine senin takımın paylaşımların bildirimlerin bizi mutlu eder canım
sağol canım haftaya diyetisyene gitcm bana yeni bir liste verip tartıck tekrar inşallah o zamana kadar 1 kilo daha veririm bide geçen ay gittiğimde haftada 1 kere tartıl demişti bende takım içi tartı günü olduğu için pazartesiyi seçtim

verirsin tabi tatlım sen yeterki listene uy sporu aksatma çokta güzel verirsin

verirsin tabi tatlım sen yeterki listene uy sporu aksatma çokta güzel verirsin
listeye bazen uyamıyorum dışarda olduğum zamanlar hiç uyamıyorum ama dikkat ediyorum yinede günde 4 dilim ekmek vermişti ama bikaç gün öyle yeyince midem çok ağrıdı bende yine eski duzenime geçtim sadece 3 ara öğün ekledim canım inşallah ramazanda da 5 kilo daha veriririm sonra gelsin 6 lar :)

ya ramazanda bakalım ben nasıl yapacam gece yememek için saat 12 gibi hazırlıyorum ben sahur sofrasını e yiyip yatacaz sadece iftarla dayanabilirmiyim bilmiyorum geceyi hafif geçireyim desem meyveyle felan e o zamanda gün içinde çok acıkırım gibi geliyor nasıl yapsam çok kararsızım

doktorlar sahurda bol salata ayran oneriyolar canım öyle yapabilirsin bende öyle yapcm iftardada azaten suyla doyuyorum bi çorbayla salata yerim o zamnda

Cidden napıcaz ramazanda kızlar?
Ben ramazanın ortasında bir de eşimin memleketine gidicem
ayy misafirsin diye habire ağır yemekler yapılır kuzum aman dikkat iftar sofrası olunca yeniyor ya yağlı tuzlu denmiyor işte misafirlik olacak misafir gelecek yok ben yemem demekte olmuyor napalım yiycez ama tadımlık salata çorbaya yoğunlaşacaz offff şimdiden içim gidiyor sofrayı hayal ettikçe

ben sahurda bol salata ayran soda falan tuketicem canım iftardada çorba salata 1 saat sonrada iki kaşık ana yemek olabilir uzmanlar midenin rahatsız olmaması için iftarda çorbadan 1 saat sonra ana yemeğin daha kolay sindirildiğini soyluyolar

Ben kv'nin yaptığı yemekleri yemiyorum kendime ayrı yemek yapıyorum ya da eltimde falan yiyorum.
Onun yaptıklarını midem kaldırmıyor çünkü o konuda sıkıntı yok.
Ramazan nasıl olacak onu bilmiyorum.

kızlar bugünki menüm

sabah: peynirli kepekli tost
öğle: iki tane köfte, yeşillik
ara: bi kase çilek
akşam: yoğurt

su: 3 lt
spor: 50 dk yürüyüş

Kızlarr lazerden geldim şimdi cildimde yanık izleri var ya kaçtır gidiorum böyle bişey olmamıştı geçermi geçmezmi bilmiyorum korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…