- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.541
Tatlım son diskalifiye listesinde adın yokberilde kabul ederse listede olmasam da burda paylaşım yapabilir miyim kızlar bide pazartesi grup içi haftada bikere tartısam olurmu beriil
3 haftada nerdeyse 6 Kiloyok abla haftaya pazartesi tam 1 ay olcak ve toplam 3 ay :)
yeni üye olduğum için 2 ay izine ayrılma yoktı abla listede olmak için 6 ay da beklemek gerekiyomuş sen öyle soylemiştin ama listede olmasam bile listedeymiş gibi paylaşm yaparım :):)Tatlım son diskalifiye listesinde adın yok
Belki takıma geldiğin tarih baz alınmışsa diskalifiye olmamışındır
Tam bilmiyorum gelince berile sorarsın
Hem listede ol, olma farketmez sen bu takımdasın şekercik
ablacım hepimizden tıkır tıkır gidecek bu kilolar:)3 haftada nerdeyse 6 Kilo
Çok güzellll
Kıskandım şimdi
gizemcim liste önemli değil sen zayıflamak istiyorsunya bu yeter burası yine senin takımın paylaşımların bildirimlerin bizi mutlu eder canımyeni üye olduğum için 2 ay izine ayrılma yoktı abla listede olmak için 6 ay da beklemek gerekiyomuş sen öyle soylemiştin ama listede olmasam bile listedeymiş gibi paylaşm yaparım :):)
sağol canım haftaya diyetisyene gitcm bana yeni bir liste verip tartıck tekrar inşallah o zamana kadar 1 kilo daha veririm bide geçen ay gittiğimde haftada 1 kere tartıl demişti bende takım içi tartı günü olduğu için pazartesiyi seçtimgizemcim liste önemli değil sen zayıflamak istiyorsunya bu yeter burası yine senin takımın paylaşımların bildirimlerin bizi mutlu eder canım
verirsin tabi tatlım sen yeterki listene uy sporu aksatma çokta güzel verirsinsağol canım haftaya diyetisyene gitcm bana yeni bir liste verip tartıck tekrar inşallah o zamana kadar 1 kilo daha veririm bide geçen ay gittiğimde haftada 1 kere tartıl demişti bende takım içi tartı günü olduğu için pazartesiyi seçtim
listeye bazen uyamıyorum dışarda olduğum zamanlar hiç uyamıyorum ama dikkat ediyorum yinede günde 4 dilim ekmek vermişti ama bikaç gün öyle yeyince midem çok ağrıdı bende yine eski duzenime geçtim sadece 3 ara öğün ekledim canım inşallah ramazanda da 5 kilo daha veriririm sonra gelsin 6 lar :)verirsin tabi tatlım sen yeterki listene uy sporu aksatma çokta güzel verirsin
ya ramazanda bakalım ben nasıl yapacam gece yememek için saat 12 gibi hazırlıyorum ben sahur sofrasını e yiyip yatacaz sadece iftarla dayanabilirmiyim bilmiyorum geceyi hafif geçireyim desem meyveyle felan e o zamanda gün içinde çok acıkırım gibi geliyor nasıl yapsam çok kararsızımlisteye bazen uyamıyorum dışarda olduğum zamanlar hiç uyamıyorum ama dikkat ediyorum yinede günde 4 dilim ekmek vermişti ama bikaç gün öyle yeyince midem çok ağrıdı bende yine eski duzenime geçtim sadece 3 ara öğün ekledim canım inşallah ramazanda da 5 kilo daha veriririm sonra gelsin 6 lar :)
Sabah normal kahvaltı öğleden sonra akşama kadar 1 Kilo elma yenebilir yeşil olacak ama
iftarda bi çorba salata yetiyor ama gözümüz doymuyorkidoktorlar sahurda bol salata ayran oneriyolar canım öyle yapabilirsin bende öyle yapcm iftardada azaten suyla doyuyorum bi çorbayla salata yerim o zamnda
ay evet :) olsun 1 ay tutalım kendimizi :)iftarda bi çorba salata yetiyor ama gözümüz doymuyorki
ayy misafirsin diye habire ağır yemekler yapılır kuzum aman dikkatCidden napıcaz ramazanda kızlar?
Ben ramazanın ortasında bir de eşimin memleketine gidicem
ayy misafirsin diye habire ağır yemekler yapılır kuzum aman dikkatiftar sofrası olunca yeniyor ya yağlı tuzlu denmiyor işte misafirlik olacak misafir gelecek yok ben yemem demekte olmuyor napalım yiycez ama tadımlık salata çorbaya yoğunlaşacaz offff şimdiden içim gidiyor sofrayı hayal ettikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?