- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.501
Canım ikisi de öğretmen ya zümrem demesinin sebebi ohazos cebirin adı mine değilmi ? sen ikidir zümrem deyince aklım karıştı :)
bravo canım yok kırılmaz hiç aklına bile getirme artık onları :))Hosbuldum canım inşallah hepbirlikte ayrılırız :)
Evet şuan hepsi bana sa düşman irademin son noktasındayım inşallah kırılmaz
Hoppidicik: -200
Ozlemiko :+200
Rosebud sabit
Syes +500
Takyon +500
Derinmavi +200
Hasoz sabit
Mefkurem +300
Kitkurdu +400
Deniz -200
Kızlar aklımda kalanları yazdım .Yanlış yada eksik varsa düzeltin
Valla basküllermi, bizmi kafayı yedik bilmiyorumherkes almış mı bence basküller kafayı yedi
haklısın o hal bendede oluyor bazen nasıl olsa veriyorum diye gevşeme oluyor sonra tartıda + yı görünce kendime geliyorum :) inşaallah bu sefer son olurGülsüm demişinya nasıl aldın tekrar diye..
O zaman kendi başıma 35 Kilo vermiştim
Heralde nasıl olsa veriyom diye şımardım
Hep yarın devam ederim diye diye 25 Kilo geri aldım
2 senedir ben hep yarın diyete başladım ama motivasyonu yakalayamadım
Hani beynin bi klik yaparsa, o olmadı
Şimdide o yüzden çok katıyım heralde motivasyonu kaybetmekten korkuyorum
bende perşembeye kadar ekmeği tamamen çıkardım kahvaltıdada yemiycem kepek felan bitti artık salata yoğurt meyve olarak devam edeceğimBen kendime acil eylem planı uyguluyom!!!!
Yoksa perşembe biraz zor eksiye düşecem
Vallahi nazar degdi takima.. Bu hafta cok spor lazim herkese persembeye kadarHoppidicik: -200
Ozlemiko :+200
Rosebud sabit
Syes +500
Takyon +500
Derinmavi +200
Hasoz sabit
Mefkurem +300
Kitkurdu +400
Deniz -200
Kızlar aklımda kalanları yazdım .Yanlış yada eksik varsa düzeltin
bende ayni seyleri yasadim. Ne cabuk simariyoruz kilo verdik diye. Zannediyoruz ki bi daha gelmeyecek. Bizim kaderimiz hayatimizin sonuna kadar dikkat etmek zorundayiz :)Gülsüm demişinya nasıl aldın tekrar diye..
O zaman kendi başıma 35 Kilo vermiştim
Heralde nasıl olsa veriyom diye şımardım
Hep yarın devam ederim diye diye 25 Kilo geri aldım
2 senedir ben hep yarın diyete başladım ama motivasyonu yakalayamadım
Hani beynin bi klik yaparsa, o olmadı
Şimdide o yüzden çok katıyım heralde motivasyonu kaybetmekten korkuyorum
canim ekmegi azaltmak yerine, biraz sporu arttirma sansin varmi? Cunku hic karbonhidrat almadigin zaman vucuttaki yaglar yerine, kaslarin eriyecek.bende perşembeye kadar ekmeği tamamen çıkardım kahvaltıdada yemiycem kepek felan bitti artık salata yoğurt meyve olarak devam edeceğim
denizcim spor en fazla yarım saat yapabiliyorum iş ev çocuk kayınvalide derken malesef spor için hiç vaktim kalmıyor evde yürüyüş bandı var onda yürüyeyim desem akşam geç gidiyorum sabah erken çıkıyorum evden yani o saatlerde yürüyemiyorum komşular rahatsız olur diyecanim ekmegi azaltmak yerine, biraz sporu arttirma sansin varmi? Cunku hic karbonhidrat almadigin zaman vucuttaki yaglar yerine, kaslarin eriyecek.
bravo canım yok kırılmaz hiç aklına bile getirme artık onları :))
Ben kendime acil eylem planı uyguluyom!!!!
Yoksa perşembe biraz zor eksiye düşecem
Vallahi nazar degdi takima.. Bu hafta cok spor lazim herkese persembeye kadar
Benimki bile bile lades olduhaklısın o hal bendede oluyor bazen nasıl olsa veriyorum diye gevşeme oluyor sonra tartıda + yı görünce kendime geliyorum :) inşaallah bu sefer son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?