Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sayfada problem var sanırım alıntı yapamadım matildacım anladım şimdi tamam valla ilk defa duydum pek cahilim bu konularda :)))

Gülsüm demişinya nasıl aldın tekrar diye..
O zaman kendi başıma 35 Kilo vermiştim
Heralde nasıl olsa veriyom diye şımardım
Hep yarın devam ederim diye diye 25 Kilo geri aldım
2 senedir ben hep yarın diyete başladım ama motivasyonu yakalayamadım
Hani beynin bi klik yaparsa, o olmadı
Şimdide o yüzden çok katıyım heralde motivasyonu kaybetmekten korkuyorum

haklısın o hal bendede oluyor bazen nasıl olsa veriyorum diye gevşeme oluyor sonra tartıda + yı görünce kendime geliyorum :) inşaallah bu sefer son olur

bende ayni seyleri yasadim. Ne cabuk simariyoruz kilo verdik diye. Zannediyoruz ki bi daha gelmeyecek. Bizim kaderimiz hayatimizin sonuna kadar dikkat etmek zorundayiz :)

bende perşembeye kadar ekmeği tamamen çıkardım kahvaltıdada yemiycem kepek felan bitti artık salata yoğurt meyve olarak devam edeceğim
canim ekmegi azaltmak yerine, biraz sporu arttirma sansin varmi? Cunku hic karbonhidrat almadigin zaman vucuttaki yaglar yerine, kaslarin eriyecek.

canim ekmegi azaltmak yerine, biraz sporu arttirma sansin varmi? Cunku hic karbonhidrat almadigin zaman vucuttaki yaglar yerine, kaslarin eriyecek.
denizcim spor en fazla yarım saat yapabiliyorum iş ev çocuk kayınvalide derken malesef spor için hiç vaktim kalmıyor evde yürüyüş bandı var onda yürüyeyim desem akşam geç gidiyorum sabah erken çıkıyorum evden yani o saatlerde yürüyemiyorum komşular rahatsız olur diye

bravo canım yok kırılmaz hiç aklına bile getirme artık onları :))

Aslında şunu aklımızda tutmamız lazim.. seker şekeri su da suyu çeker. Yani şekeri vücuda ne kadar alıştırırsak o kadar istiyo ne kadar unuturursak da o kadar az istiyo ayni şekilde hic su içmeyen adamın da cani su istemiyo ama gün de 3 litre içen 1 litre içse vücudu sisiyo cildi ağzı kupkuru oluyo vs... O yuzdeen vücuda şekeri unutturup suyu hatırlatmak lazim

Ben kendime acil eylem planı uyguluyom!!!!
Yoksa perşembe biraz zor eksiye düşecem

Nasıl bi plan mesela :)

Vallahi nazar degdi takima.. Bu hafta cok spor lazim herkese persembeye kadar

En güzeli yürümek.. bol bol yürüyelim.. yanlış bilmiyosam eğer gün de 10.000 adım attığımızda kilomuzu korurmuşuz 17.000 adım attığımızda da kilo verirmişiz. Ekstra spor yapamadan gün içinde ortalama adim sayımız da 2.000 - 3.000 dalan

haklısın o hal bendede oluyor bazen nasıl olsa veriyorum diye gevşeme oluyor sonra tartıda + yı görünce kendime geliyorum :) inşaallah bu sefer son olur
Benimki bile bile lades oldu
Biliyosun Kilo aldığını çokda mutsuz oluyorsun
Ama bi eyleme geçemiyon
Neyse inş bu son olacak. Her zaman tetikde olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…