- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.561
Zor olacak senin için canım bayramda gitseydin bari kısa süreliğine oruç oruç uzun misafirlik hiç çekilmez şimdiBen kv'nin yaptığı yemekleri yemiyorum kendime ayrı yemek yapıyorum ya da eltimde falan yiyorum.
Onun yaptıklarını midem kaldırmıyor çünkü o konuda sıkıntı yok.
Ramazan nasıl olacak onu bilmiyorum.
benim pek fikri im yok canım ama ben 90 kiloyla başladım ve gün de 2 saat tempolu yürüdüm biraz kollarımda darkma var sanki onlar içinde dambıl çalışcamKızlar selam.
Ben size bir konuda fikir danışacağım.
Bizim okuldaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşla konuştum o bana 8 kilo ver öğle yürüyüş yap günde en fazla yarım saat diyor. 2. Sekiz kiloda yürütüşün yanına evde hareket ekle ve yürüyüşü tempoluya geçir diyor. Üçüncü 8 den sonra artık salona başla dedi. Bu şekilde vücut kendini güzel topluyor dedi ne kadar mantıklı sizce.
Bende 90 la başladım.benim pek fikri im yok canım ama ben 90 kiloyla başladım ve gün de 2 saat tempolu yürüdüm biraz kollarımda darkma var sanki onlar içinde dambıl çalışcam
şu an 75.1 canım :) ben kırıkkaledenim bazı nedenlerden dolayı çıktım takımdan tartılamıcktım kızlarıda zor durumda bırakmak istemedim 15 kilo verdim haftaya pazartesi tam 3 ay olckBende 90 la başladım.
Kaç kilo verdin gizem.
Bursadansın herhalde
Bende bursaliyım
Zor olacak senin için canım bayramda gitseydin bari kısa süreliğine oruç oruç uzun misafirlik hiç çekilmez şimdi
Canim ben busra yı bursa diye okudum.şu an 75.1 canım :) ben kırıkkaledenim bazı nedenlerden dolayı çıktım takımdan tartılamıcktım kızlarıda zor durumda bırakmak istemedim 15 kilo verdim haftaya pazartesi tam 3 ay olck
Yeme zuhalcim.Slm kızlar
Yüzmeden yeni geldim ve herşeye saldırma kapasitem var şu anda
Çıkınca kendimi telkin etmeye çalıştım
Yeme, yedikten sonra pişman olacan perşembeyi düşün falan diye
yanık izi olduysa bir problem olmuştur canım. zamanla geçer ama gittiğin merkezle yada bir dermatologla görüş istersen.Kızlarr lazerden geldim şimdi cildimde yanık izleri var ya kaçtır gidiorum böyle bişey olmamıştı geçermi geçmezmi bilmiyorum korktum ya
belki dizlere çok baskı olmasın diye biraz kilon hafiflesin diye böyle bir program çıkarmıştır. bende 97,5 kiloyum,1 saatten fazla yürüdüğüm zaman dizlerim ağrıyor.Kızlar selam.
Bizim okuldaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşla konuştum o bana 8 kilo ver öğle yürüyüş yap günde en fazla yarım saat diyor. 2. Sekiz kiloda yürütüşün yanına evde hareket ekle ve yürüyüşü tempoluya geçir diyor. Üçüncü 8 den sonra artık salona başla dedi. Bu şekilde vücut kendini güzel topluyor dedi ne kadar mantıklı sizce.
Sağolasın cnmYeme zuhalcim.
5 dakikalık zevk için sonradan pişmanlık duyma.
Git doda iç.
Şekersiz kahve yap otur.
Yüzmenin keyfini çıkar.
Slm kızlar
Yüzmeden yeni geldim ve herşeye saldırma kapasitem var şu anda
Çıkınca kendimi telkin etmeye çalıştım
Yeme, yedikten sonra pişman olacan perşembeyi düşün falan diye
verirsin canım yeterki azimli ve kararlı ol ben arada diyet başarı oykulerini okuyorum motive oluyorum sana da tavsiye ederim :)Canim ben busra yı bursa diye okudum.
Ne güzel 15 kilo vermişsin.
Tebrik ederim.
Darisı benim başıma.
Tatlım bisüre sporuda aynı düzeyde yaparsak vücut alışıyor tepki vermiyorKızlar selam.
Aklım evdeki nohutla bulgur pilavında kaldıydıverirsin canım yeterki azimli ve kararlı ol ben arada diyet başarı oykulerini okuyorum motive oluyorum sana da tavsiye ederim :)
tam bende onu dicektim zuhal abla salata yada ayran içebilrsin diye :) bende bu ay çok fena kaçamaklar yaptımama diğer günler toparlayıp yine ayda 5 kg verdim :)
Haftada bir olur bence .Ben en az mayısta verdim 3.5 Kilo
Hesaplarım alt üst oldu
O yüzden bu ay en az 5 Kilo vermem lazım
Bide tabi ramazan var
Bizim burda bi fırın var ramazanda Konya'nın etliekmeğine benzer kıymalı pide yapıyorlar
Bende etliekmek hastası olarak ona dayanabileceğimi sanmıyorum
Haftada 1 sefer yesem çok kötü olmaz heralde
Belki de olabilir canım.yanık izi olduysa bir problem olmuştur canım. zamanla geçer ama gittiğin merkezle yada bir dermatologla görüş istersen.
belki dizlere çok baskı olmasın diye biraz kilon hafiflesin diye böyle bir program çıkarmıştır. bende 97,5 kiloyum,1 saatten fazla yürüdüğüm zaman dizlerim ağrıyor.
Perşembe döner yicem, kendimi ona hazırladım.yarın yersin abla:) berilcik ne zaman gelir beni kabul edermiki tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?