Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım eğer sürekli eksik beslenilirse kas kaybı olur
Ama arada vücudu şaşırtmak için bişeyler yapmalıyız. Mesela ben 5 aydır diyetteyim
Mutlaka arada bikaçgünlük değişimler yapıyorum

evet ben suya alıştırdım kendimi günde 3,5 litre içiyorum ama 15 dk içmeyim sanki hiç su içmemiş gibi susuzluk oluyor bende şeker konusuda öyle tabi

Tatlı yemedikçe insanın canı tatlı istemiyor
Bunu bizzat test edip onayladım cnm

Bu 3 gün için elma detoksu yapmayı denicem
Ben normalde fazla meyve yemiyorum
Hem meyve yemiş olurum hemde elmanın bana nasıl etki ettiğini görmüş olurum

Sadece elma mi yiceksiiiiinnn

Ben 2 haftadır yaklaşık aynı besleniyorum
Bu sadece 3 günlük bişey, vücudu şaşırtmak için
Lütfen kimse örnek almasın

seninde işin zormuş canım yaa. En azından çok hareketli geçiyor günün diye düşünüp sevinelim :) uğraşaçak bir sürü şeyin var bunlarda hareket edip kalori yakmak için birer sebep :)

seninde işin zormuş canım yaa. En azından çok hareketli geçiyor günün diye düşünüp sevinelim :) uğraşaçak bir sürü şeyin var bunlarda hareket edip kalori yakmak için birer sebep :)
tabiki şükrediyorum Rabbime etrafımda bana ihtiyacı olan insanların olması hala insan olduğumu hissettiriyor bana bedenen akşamları biraz hareketli oluyorum boğazıda kısınca fayda ediyor :)

berilde kabul ederse listede olmasam da burda paylaşım yapabilir miyim kızlar bide pazartesi grup içi haftada bikere tartısam olurmu beriil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…