- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.601
Benim burcum seninkini döver ben koç burcuyum :)))Oo super oğlak burcuyum is inada binerse kesin o kiloya ben inerim önce :)
Bence ben bu ay 4 kilo veririm ya sen ?Oo super oğlak burcuyum is inada binerse kesin o kiloya ben inerim önce :)
Benim burcum seninkini döver ben koç burcuyum :)))
Bence ben bu ay 4 kilo veririm ya sen ?
Haydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıranSen beni daha tanımıyorsun
Normalde ben yapi olarak geç kilo alır geç kilo veririm ama en az 4 kilo vericem göreceksin
Haydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran
Minecim muhtemelen 1 tüm simit değilmiKızlar menümü yaxayım
Sabah : simit ayran
Öğle : 1 tabak kısır ve 2 çay
Akşam : 1 tavuk but ve bol salata
2 litre su
Maalesef yürüyüş yok. Dün çok halsizdim bu gün kendimi toparlayayaım diye es geçtim yarın başlayacağım yürüyüşe.
Canım gazi de ticaret turizm eğtim fakültesi var 4 yıllık. Orayı bitirdim. Zaten diğer branşlar gibi KPSS ile Alanında atanıyosun. Mesleki ve teknik liselere. Alana ait 30 a yakın ders var başlıcaları klavye kullanımı, ofis program, Web Tasarımı, dosyalama, ticari hesaplamalar, ekonomi, yazışma vs. Öyle işteÖzlemcim büro Yönetimi öğretmenliği nadil oluyo. . 4 Yıllığı varmiydi buronun.. ben iki yıllığıni bitirdim aof benimki. . Hep aklıma gelmiştir nasıl olunduğu beni aydınlatır mısın hocam :)
Bu ay herkes hedefini söylesinHaydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran
Özlemcim sabah çok az olmuş ama akşam abartmışınMenüm
Sabah peynir kahve
Akşam bir tabak barbunya, döner
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Yok Canım bu ay zor benim. Çünkü geçen ay toplamda Altı kilo vermişim. Bu ay yavaşladım artık. 4 bile zor ama hedef koymak lazım. Ben 4 dedim. Herkes söylesin not edelimBu ay herkes hedefini söylesin
Özlem bence sen daha çok verirsin
Bu ay az verdiğim için ben 5 diyorum
İnşallah olur
Tembelliğin gözü körolsun . Akşam için yapmiştim barbunyayı. Dayanamadım oooooh :))Özlemcim sabah çok az olmuş ama akşam abartmışın
Dönerin yanında barbunya ne iş Allah aşkına
Barbunya ne kadar bitkisel prt olsada kh sı yüksek
Kız dönerin yanında bi salata yapta tam olsun, dönerin keyfi çıksın bide ayran miss
Bide döner yağlı oluyor güzelimTembelliğin gözü körolsun . Akşam için yapmiştim barbunyayı. Dayanamadım oooooh :))
Tartılıyım bakıyım canımBide döner yağlı oluyor güzelim
Genelde yiceksen öğlen tercih et
Yarın tartılsana merak ettim
Çünkü ben döner yediğimde hep artı çıkıyorum
Minecim muhtemelen 1 tüm simit değilmi
Öyleyse çok fazlaaaaa
1 simit 4-6 dilim ekmek yapıyor. En fazla çeyrek simit yiyebilirsin oda bazen. En iyisi tambuğday yada çavdar ekmeği hem daha doyurucu
1 tabak kısırda çok fazla. En fazla 3-4 kaş.olmalı yanında bol salata ayran
Tavukları derisiz yiyoruz, heralde sende öyle yemişindir
Suyu birazdaha artırmaya çalış
Kilo *35 ml su olacak
Haziran hedefi :
Özlem 4
Zuhal 5
Beste 2
Merilis ?
Berna ?
Reyhan?
Nalan ?
Minoz?
Beril?
Deniz?
Ve daha adını yazamadıklarım haydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?