Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran

Bizim zamanımızda kilosu yakin olanlar haftalık düelloya girerdi acayip motivasyon oluyo insan tam elini kalorili biseye uzattiginda ya kaybedersem korkusuyla geri çekiyorduk biz de haftalık hedefler belirleyip 1 hafta sonunda hedefine ulaşamayana bi sure kaçamak yapmamak yada extra spor gibi herkesin şahsına uygun cezalar veriyoduk madem düelloya girdik deza da belirleyelim caydırıcı olsun

Ramazanida hesaba katin güzeller :)) akşam pazarı iyiymiş ama :))) bende ramazana kadar iki kilo veririm inşallah

Ramazan beni de korkutuyo :S

Aa bende gazi mezunuyum ankarada misin sende?

Haziran hedefi :
Özlem 4
Zuhal 5
Beste 2
Merilis 4
Berna ?
Reyhan?
Nalan ?
Minoz?
Beril?
Deniz?
Ve daha adını yazamadıklarım haydiii

Hımmm demek meslek liselerine ataniyorsunuz.. anladım canim.. büro Yönetimi öğretmenliğini duyuyirum ama okullarda hic yok.. merak ediyordum.. Sağol canım öğrenmiş oldum :)
En güzel günleri yasa inşallah mesleğinde

Haziran hedefi :
Özlem 4
Zuhal 5
Beste 2
Merilis 4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurdu 3
Minoz?
Beril?
Deniz?
Cebir 5
Rosa
Takyon

İyi geceler güzeller
Ben unutmazsam yine yarın tartılıp duruma bakıcam ona göre menü yaparım

cebir naaptın böyle sabah simit öğlen kısır çok olmuş tatlım çookk

Bestecim çok geçmiş olsun canım sevindim bi problem olmadığına sadece bağırsak tembelliği oda düzene girer inşaAllah bir süre sonra

herkese Günaydın hayırlı sağlıklı huzurlu bir gün dilerim
ne güzel hedefler konulmuş inşaAllah herkes hedefine rahatça ulaşır ben hayatımda ilk kez diyetteyken ramazana denk geliyorum bakalım nasıl geçecek spor olmayacak hiç o kötü benim için akşam iftara yetişmek için yürüyemeden gideceğim sabah o sıcakta ve güneşte yürüyemem susuzluktan takatim kesilir :) neyse bakalım gazamız mübarek olsun bu arada kilo almaya ve diyete bu kadar kafa yorup ramazanın feyzini bereketini kaçırmayız inşaallah

Tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)) nasıl bir ceza olacak ben kabulüm ay sonunda herkes cezasına Razı olsun
Evet canım Ankara'da yaşıyorum Cebeci tarafında sen ne taraftasın

Bide döner yağlı oluyor güzelim
Genelde yiceksen öğlen tercih et
Yarın tartılsana merak ettim
Çünkü ben döner yediğimde hep artı çıkıyorum
Tartıldım
Perşembe 71.4
Pazartesi 71.6
Salı 71.9
Istikrarlı bir Yükseliş içindeyim 500 gr artım var ama ne yapıyorum bu gidişe bir dur diyorum. Bunlar Amerika'nın oyunu peki Amerika'nın arkasında kim vaaaaar hoooop İsrail. Bu oyunlara gelmem ben
Bundan sonra Dün akşam yaptığım gibi menümü ve saatlerini önceden yazıyorum ekstra bir şey katmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…