- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.621
Haydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran
Ramazanida hesaba katin güzeller :)) akşam pazarı iyiymiş ama :))) bende ramazana kadar iki kilo veririm inşallah
Canım gazi de ticaret turizm eğtim fakültesi var 4 yıllık. Orayı bitirdim. Zaten diğer branşlar gibi KPSS ile Alanında atanıyosun. Mesleki ve teknik liselere. Alana ait 30 a yakın ders var başlıcaları klavye kullanımı, ofis program, Web Tasarımı, dosyalama, ticari hesaplamalar, ekonomi, yazışma vs. Öyle işte
Haziran hedefi :
Özlem 4
Zuhal 5
Beste 2
Merilis 4
Berna ?
Reyhan?
Nalan ?
Minoz?
Beril?
Deniz?
Ve daha adını yazamadıklarım haydiii
Canım gazi de ticaret turizm eğtim fakültesi var 4 yıllık. Orayı bitirdim. Zaten diğer branşlar gibi KPSS ile Alanında atanıyosun. Mesleki ve teknik liselere. Alana ait 30 a yakın ders var başlıcaları klavye kullanımı, ofis program, Web Tasarımı, dosyalama, ticari hesaplamalar, ekonomi, yazışma vs. Öyle işte
Tartılıyım bakıyım canım
cebir naaptın böyle sabah simit öğlen kısır çok olmuş tatlım çookkKızlar menümü yaxayım
Sabah : simit ayran
Öğle : 1 tabak kısır ve 2 çay
Akşam : 1 tavuk but ve bol salata
2 litre su
Maalesef yürüyüş yok. Dün çok halsizdim bu gün kendimi toparlayayaım diye es geçtim yarın başlayacağım yürüyüşe.
Günaydınlar 9. Takımın güzelleri.
Güzel bir gün geçmesi dileyiğle.
günaydın kızlar birazdan sabah yürüyüşümü yapıcam:)
günaydınlarrr
Bizim zamanımızda kilosu yakin olanlar haftalık düelloya girerdi acayip motivasyon oluyo insan tam elini kalorili biseye uzattiginda ya kaybedersem korkusuyla geri çekiyordukbiz de haftalık hedefler belirleyip 1 hafta sonunda hedefine ulaşamayana bi sure kaçamak yapmamak yada extra spor gibi herkesin şahsına uygun cezalar veriyoduk madem düelloya girdik deza da belirleyelim caydırıcı olsun
Ramazan beni de korkutuyo :S
Aa bende gazi mezunuyum ankarada misin sende?
TartıldımBide döner yağlı oluyor güzelim
Genelde yiceksen öğlen tercih et
Yarın tartılsana merak ettim
Çünkü ben döner yediğimde hep artı çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?