- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.641
2 günlük dönere göre yine iyi sayılırsınTartıldım
Perşembe 71.4
Pazartesi 71.6
Salı 71.9
Istikrarlı bir Yükseliş içindeyim 500 gr artım var ama ne yapıyorum bu gidişe bir dur diyorum. Bunlar Amerika'nın oyunu peki Amerika'nın arkasında kim vaaaaar hoooop İsrail. Bu oyunlara gelmem ben
Bundan sonra Dün akşam yaptığım gibi menümü ve saatlerini önceden yazıyorum ekstra bir şey katmıyorum
Menüm bu olacak bu gün2 günlük dönere göre yine iyi sayılırsın
Sabah ve öğlen normal yemeye çalış akşamı tek yoğurtla kapatabilirsen iyi olur
Hedefini tutturamayan baklava yesinTamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)) nasıl bir ceza olacak ben kabulüm ay sonunda herkes cezasına Razı olsun
Evet canım Ankara'da yaşıyorum Cebeci tarafında sen ne taraftasın
tmm beril listede olmasam da menümü sporumu paylaşırım pazarteside sizle birlikte tartılırımGünaydin kizlar
Gizem liste konusunu bilemiyorum cunkü Yeni bir karar oldugundan.sordum cevap bekliyorum.
Ama Gel yaz liste olmasada motivasyon icin
herkese Günaydın hayırlı sağlıklı huzurlu bir gün dilerim
ne güzel hedefler konulmuş inşaAllah herkes hedefine rahatça ulaşır ben hayatımda ilk kez diyetteyken ramazana denk geliyorum bakalım nasıl geçecek spor olmayacak hiç o kötü benim için akşam iftara yetişmek için yürüyemeden gideceğim sabah o sıcakta ve güneşte yürüyemem susuzluktan takatim kesilir :) neyse bakalım gazamız mübarek olsun bu arada kilo almaya ve diyete bu kadar kafa yorup ramazanın feyzini bereketini kaçırmayız inşaallah
Tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)) nasıl bir ceza olacak ben kabulüm ay sonunda herkes cezasına Razı olsun
Evet canım Ankara'da yaşıyorum Cebeci tarafında sen ne taraftasın
Hedefini tutturamayan baklava yesin
Bence en büyük ceza çünkü kaç günlük emeği boşa gidecek
Ben acaba hedefi yüksekmi tuttum dedim ama vazgeçmicem beynimi öyle kodlıcam
öncesinde ne gibi bi zorluk yaşadın tatlımSelam kızlar
Mefkurecim bugündü evet randevum. . Islem ani uyutulduğum için zorluk yok ama öncesi pek zormuş. . Neyseki zorluğu bu kadarla kaldı bir sorun yok şükürler olsun. . Sadece 1. Dereceden hemoroid varmış. Ama indan olmaz o yüzden ona tedavilik bi durum yok şuan dedi dr.
Bagirsaginin kendisi çok tembel drdi. İlaç tedavisi başlattı. .
Benim için zor bir gün oldu.uyudum azda öyle kendime geldim şükür karin acılarim yeni geçti
Bugün de oğlumun doğum günü.. dışarda pasta yiyelim dedik .. metrodayım şuan. . Az yiyecem tadım lık söz :)
Yarından itibaren diyete devam. Bir kilo almışım canım
ayyyy benim kuzu koç burcu şimdiden inat ötesi inat bi kız kendisi Allah bana kolaylık versin diyorumBenim burcum seninkini döver ben koç burcuyum :)))
mayıs ayı hedefimi tutturamadımHaydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran
hoşgeldiinnnMerhaba arkadaslar.beni buraya cagirdilar bende geldimBu arada 164 boyum 65 kilom.5 kilo vermek istiyorum.
HoşgeldinMerhaba arkadaslar.beni buraya cagirdilar bende geldimBu arada 164 boyum 65 kilom.5 kilo vermek istiyorum.
Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varımBen dun orucken sabah daha acıkmadan yarim saat yürüdüm zor gelmedi canım.. yada teravihe falan gidebileceksen gidebileceksenbiraz uzak bi camiye gidip yürüyüş de yapmış olabilirsin :)
Bende balgatin girişinde oturuyorum milli kütüphanenin oralarda bi gün buluşurdu bakarsın :)
Herkes kendi zayıf noktasina gore ceza alıyordu bizde. Mesela ben tatlı bağımlısı olduğum için o hafta eğer hedefimi turturamiyosam tatlı adına hiçbirşey yemiyodum bal meyveli yoğurt vs hic bisey.. başka bi arkadaş spor yapmaya useniyosa ona da ekstra spor veriyoduk o yüzden millet korkudan tutuyodu boğazını
Olurmu hiiiiicccc zaten hedefini tutturamamamiissbide ben baklava yicemsem hedefimi tutturamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?