Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlarimmmmmmm

Ben sabah işte olduğum için dayanamadım su içtim o yüzden tartılmadım

Artı olanlar sizde durumlar ne

2 günlük dönere göre yine iyi sayılırsın
Sabah ve öğlen normal yemeye çalış akşamı tek yoğurtla kapatabilirsen iyi olur

2 günlük dönere göre yine iyi sayılırsın
Sabah ve öğlen normal yemeye çalış akşamı tek yoğurtla kapatabilirsen iyi olur
Menüm bu olacak bu gün

Sabah 8 30 yımırta, domates, Salatalık, peynir
Öğle 12 bir bardak light süt
Akşam 17.00 200 gr balık, salata
Yatmadan biberle yoğurt

Günaydin kizlar

Gizem liste konusunu bilemiyorum cunkü Yeni bir karar oldugundan.sordum cevap bekliyorum.
Ama Gel yaz liste olmasada motivasyon icin

Günaydın 9. Takimin çıtır kızları :)

Günaydın dediysem yeni kalkmadım tabiki.. esim eve geri dönünce şipşak kahvaltı hazirlayip kahvaltımı bile yaptım :) simdi de evi toparlayıp yürüyüşe çıkmayı planlıyorum :)

Tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)) nasıl bir ceza olacak ben kabulüm ay sonunda herkes cezasına Razı olsun
Evet canım Ankara'da yaşıyorum Cebeci tarafında sen ne taraftasın
Hedefini tutturamayan baklava yesin
Bence en büyük ceza çünkü kaç günlük emeği boşa gidecek

Ben acaba hedefi yüksekmi tuttum dedim ama vazgeçmicem beynimi öyle kodlıcam

Ben dun orucken sabah daha acıkmadan yarim saat yürüdüm zor gelmedi canım.. yada teravihe falan gidebileceksen gidebileceksenbiraz uzak bi camiye gidip yürüyüş de yapmış olabilirsin :)

Tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)) nasıl bir ceza olacak ben kabulüm ay sonunda herkes cezasına Razı olsun
Evet canım Ankara'da yaşıyorum Cebeci tarafında sen ne taraftasın

Bende balgatin girişinde oturuyorum milli kütüphanenin oralarda bi gün buluşurdu bakarsın :)

Herkes kendi zayıf noktasina gore ceza alıyordu bizde. Mesela ben tatlı bağımlısı olduğum için o hafta eğer hedefimi turturamiyosam tatlı adına hiçbirşey yemiyodum bal meyveli yoğurt vs hic bisey.. başka bi arkadaş spor yapmaya useniyosa ona da ekstra spor veriyoduk o yüzden millet korkudan tutuyodu boğazını

Hedefini tutturamayan baklava yesin
Bence en büyük ceza çünkü kaç günlük emeği boşa gidecek

Ben acaba hedefi yüksekmi tuttum dedim ama vazgeçmicem beynimi öyle kodlıcam

Olurmu hiiiiicccc zaten hedefini tutturamamamiiss bide ben baklava yicemsem hedefimi tutturamayabilirim

öncesinde ne gibi bi zorluk yaşadın tatlım
ama atlatmışsın şükürler olsun bununla gelmiş geçmiş olsun
oğluşunu kocaman öpüyorum, doğumgününü kutluyorum, hep beraber nice güzel seneleriniz olsun inşallah

Haydiiiiii akşam pazarıııııı yok mu artıran bugün ayin 1 i. Bu ay sonuna kadar 4 ten fazla veririm diyen yok mu? Yokmu artıran
mayıs ayı hedefimi tutturamadım
hedefte mezun olmak vardı ama hepi 1 kilo mu ne verebildim
o yüzden iddialı olmaya korkuyorum
ama 3 veya 4 kilo vermek istiyorum ben yaa

Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varım
Bende tatlı cezasını tutmadım ağzıma sürersem ayarım Kaçar deli gibi yiyelim gelir. Benim Zayıf noktam spor

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz?
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon

Evet Akşama kadar süre yazan arkadaşlarla yarışmayı başlatıyoruz. Hedefini tutturamayana Cezaları akşam belirleyelim. Süremiz 1 Temmuz a kadar yarın sabah tartılalım yazalım ayin 3 ü itibarıyla Başlamış olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…