- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.661
Canım kaptanımız var Beril ve yardımcısı takyonHosbuldum. Ben gruba katildim ama ne yapcagimi bilmiyorum.detayli inceleyemedim. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Yaa birde o var iste takitoherkese ydın hayırlı sağlıklı huzurlu bir gün dilerim
ne güzel hedefler konulmuş inşaAllah herkes hedefine rahatça ulaşır ben hayatımda ilk kez diyetteyken ramazana denk geliyorum bakalım nasıl geçecek spor olmayacak hiç o kötü benim için akşam iftara yetişmek için yürüyemeden gideceğim sabah o sıcakta ve güneşte yürüyemem susuzluktan takatim kesilir :) neyse bakalım gazamız mübarek olsun bu arada kilo almaya ve diyete bu kadar kafa yorup ramazanın feyzini bereketini kaçırmayız inşaallah
valla ben de çok mutlu olurum ben yıldızda oturuyorum ama kolejde çalışıyorum haftaiçi öğle arası bile görüşebiliriz :)Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varım
Bende tatlı cezasını tutmadım ağzıma sürersem ayarım Kaçar deli gibi yiyelim gelir. Benim Zayıf noktam spor
kaptanım seni arıyor gözlerimiz öyle yazıp yazıp kaçmak olmuyor bak bitir işlerini dön artık yurdunaaSonra gorusuruz babyler
Haziran hedefi :
Özlem 4
Zuhal 5
Beste 2
Merilis ?
Berna bilmiyore..hiç bilmiyore
Reyhan?
Kitkurdu 3
Minoz?
Beril?
Deniz?
benim yerimede yürü azcık meriliii :))Günaydın 9. Takimin çıtır kızları :)
Günaydın dediysem yeni kalkmadım tabiki.. esim eve geri dönünce şipşak kahvaltı hazirlayip kahvaltımı bile yaptım :) simdi de evi toparlayıp yürüyüşe çıkmayı planlıyorum :)
Ben dun orucken sabah daha acıkmadan yarim saat yürüdüm zor gelmedi canım.. yada teravihe falan gidebileceksen gidebileceksenbiraz uzak bi camiye gidip yürüyüş de yapmış olabilirsin :)
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var orayı incele 15 günlük deneme sürecin olacak o süreçte kilo verebilmen ve paylaşımın çok önemli ona göre listeye girip giremeyeceğin belli oluyor günlük menünü suyu sporunu yazmayı ihmal etmiyorsun dediğim gibi bol paylaşım sıfır kaçamak bana uyar diyorsan tekrar hoşgeldinHosbuldum. Ben gruba katildim ama ne yapcagimi bilmiyorum.detayli inceleyemedim. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
tamam bakalım benimde hedef 3 olsun ramazandan dolayı :)Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz?
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet Akşama kadar süre yazan arkadaşlarla yarışmayı başlatıyoruz. Hedefini tutturamayana Cezaları akşam belirleyelim. Süremiz 1 Temmuz a kadar yarın sabah tartılalım yazalım ayin 3 ü itibarıyla Başlamış olalım
hopiş abla ibadetimizi yapacağız yine yapacağımız tek şey yediklerimize dikkat etmek bunu başarabiliriz bence :)Yaa birde o var iste takitobir yanim senin ramazanda ne işin var diyetle oku kuranını yap ibadetlerini diyor diger yanim bu sefer başladığın isi bitir diyor..bakalim orta yolu nasil bulacaz
evet mine..yok ikimiz de matematikçiyiz ya ondan öyle dedim aynı zümredeniz:)hazos cebirin adı mine değilmi ? sen ikidir zümrem deyince aklım karıştı :)
öyleymiş hazoscum sonradan anladım cahilliğimievet mine..yok ikimiz de matematikçiyiz ya ondan öyle dedim aynı zümredeniz:)
Hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaslar.beni buraya cagirdilar bende geldimBu arada 164 boyum 65 kilom.5 kilo vermek istiyorum.
Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varım
Bende tatlı cezasını tutmadım ağzıma sürersem ayarım Kaçar deli gibi yiyelim gelir. Benim Zayıf noktam spor
Yaa birde o var iste takitobir yanim senin ramazanda ne işin var diyetle oku kuranını yap ibadetlerini diyor diger yanim bu sefer başladığın isi bitir diyor..bakalim orta yolu nasil bulacaz
valla ben de çok mutlu olurum ben yıldızda oturuyorum ama kolejde çalışıyorum haftaiçi öğle arası bile görüşebiliriz :)
benim yerimede yürü azcık meriliii :))
canım sabahları kalkınca kızı babaanneye bırakıp işe gidiyorum hemen bizim buranın sıcağı berbattır dışarda 5 dk dur için kavruluyor ama akşamları yürüyebilirim ya bi kaçamak yapıp saat 10 gibi felan çıksam (ağırlık çökmezse tabi) bakalım ayarlıycaz bişiler hele bi gelsin hayırlısyla :)
mersin canım en kara kışı 12 derece olan yazın kırk küsür derecelere çıkan güneşi tenini yakan mersin :)))Sizin oralar nereler :)
Hayırdır bebekmi geliyor :)Ya bazı güzel haberler aldım milleti arayacam diye çıkamadım öğle sicagi geçsin çıkacam inşallah
Tamam bizimde seminer dönemi başlıyor. Öğle yemeği yiyelim birlikte. Kızılay'da ya da Cebeci de olabilir. Yemek yer işe dönerizvalla ben de çok mutlu olurum ben yıldızda oturuyorum ama kolejde çalışıyorum haftaiçi öğle arası bile görüşebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?