Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum. Ben gruba katildim ama ne yapcagimi bilmiyorum.detayli inceleyemedim. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Canım kaptanımız var Beril ve yardımcısı takyon
Perşembe ve pazartesi günleri tartı günümüz sabah tartılıp yazıyoruz ilk Sayfayı okursan orda daha Ayrıntılı bilgiler var

Yaa birde o var iste takito bir yanim senin ramazanda ne işin var diyetle oku kuranını yap ibadetlerini diyor diger yanim bu sefer başladığın isi bitir diyor..bakalim orta yolu nasil bulacaz

Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varım
Bende tatlı cezasını tutmadım ağzıma sürersem ayarım Kaçar deli gibi yiyelim gelir. Benim Zayıf noktam spor
valla ben de çok mutlu olurum ben yıldızda oturuyorum ama kolejde çalışıyorum haftaiçi öğle arası bile görüşebiliriz :)

Ben dun orucken sabah daha acıkmadan yarim saat yürüdüm zor gelmedi canım.. yada teravihe falan gidebileceksen gidebileceksenbiraz uzak bi camiye gidip yürüyüş de yapmış olabilirsin :)

canım sabahları kalkınca kızı babaanneye bırakıp işe gidiyorum hemen bizim buranın sıcağı berbattır dışarda 5 dk dur için kavruluyor ama akşamları yürüyebilirim ya bi kaçamak yapıp saat 10 gibi felan çıksam (ağırlık çökmezse tabi) bakalım ayarlıycaz bişiler hele bi gelsin hayırlısyla :)

Hosbuldum. Ben gruba katildim ama ne yapcagimi bilmiyorum.detayli inceleyemedim. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var orayı incele 15 günlük deneme sürecin olacak o süreçte kilo verebilmen ve paylaşımın çok önemli ona göre listeye girip giremeyeceğin belli oluyor günlük menünü suyu sporunu yazmayı ihmal etmiyorsun dediğim gibi bol paylaşım sıfır kaçamak bana uyar diyorsan tekrar hoşgeldin

tamam bakalım benimde hedef 3 olsun ramazandan dolayı :)

Yaa birde o var iste takito bir yanim senin ramazanda ne işin var diyetle oku kuranını yap ibadetlerini diyor diger yanim bu sefer başladığın isi bitir diyor..bakalim orta yolu nasil bulacaz
hopiş abla ibadetimizi yapacağız yine yapacağımız tek şey yediklerimize dikkat etmek bunu başarabiliriz bence :)

Merhaba arkadaslar.beni buraya cagirdilar bende geldim Bu arada 164 boyum 65 kilom.5 kilo vermek istiyorum.
Hoşgeldin canım :)

Tabiki buluşabiliriz çok sevinirim hatta rose da Ankara'da katılırsanız ben her zaman varım
Bende tatlı cezasını tutmadım ağzıma sürersem ayarım Kaçar deli gibi yiyelim gelir. Benim Zayıf noktam spor

O zaman yakin zamanda buluşalım benceeee :)

Ablam sakin ol evvelallah ikisini birden hallederiz

valla ben de çok mutlu olurum ben yıldızda oturuyorum ama kolejde çalışıyorum haftaiçi öğle arası bile görüşebiliriz :)

Ortak bi nokta buluruz bence :)

benim yerimede yürü azcık meriliii :))

Ya bazı güzel haberler aldım milleti arayacam diye çıkamadım öğle sicagi geçsin çıkacam inşallah

Sizin oralar nereler :)

Merhaba canlar;

Çok fazla giremiyorum hemen dünkü menümü paylaşayım:

1 Pide, çorba
1,5 lt su

Dün oruçtum ve çok yorgundum spor yapmadan meyve yemeden uyudum.

dünkü menüm
sabah
kepekli sandviç ekmeğinde tost

öğle
2 kayısı
1 ince dilim pasta

akşam
3 çorba kaşiği kadar taze fasulye
2 çorba kaşiği kadar pilav
1 lokma ekmek

ara
4 tane kiraz
4 tane çilek

dün benim oplanı aylık bakıma götürdüm 1 kilo almış lazkin kusmamız cok onu sordum dr a bebelac thickener diye bişey verdi..kıvam arttırıcıymıs kusmayı engelliyormuş..kulanan var mı ya nedir bu ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…