- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.981
Dün çok yeni arkadaş geldikusura bakma canim görmedim.dün geldim.baslangic kilom 65 hedef kilom 60.bu arada tesekkur ederim.hepimizin cocuklarini Rabbim bagislasin
sağol canım evet bende sonradan vazgeçtim detokstan kilo vermem duraklasa bile yapmıcam:)Canım çok teşekkür ederiz.
ğuzel bir paylaşım.
Canım o tarz detoksları çok önermiyorlar.
bir de bence orada verdiğini sonradan fazlasıyla alırsın.
canim menün güzel ama spor ve su süper.
Canüm bana sağlıklı gelmedi pek.
Akşama acikmassan iyi.
.
Gayet güzel bir menü.
Afiyet olsun
Melike güzel gidiyorsun tatlım sadece suyu biraz artırmaya çalışBugünkü menüm
Sabah 8:30
İlk olarak aç karnına 1limon sıktığım maydanoz sapı suyu
1 dilim çavdar ekmeği
1 hs yumurta
domates salatalik peynir
Öğlen 14:00
Elmalı yulaflı sütlü lapa
Aksam 18:00
Bir tabak barbunya salatasi azcik zeytinyağı koydum.
Su 2 lt
65 dk tempolu yürüyüş
Ort 11.000 adim attım :)
sende yaşlı ve hastaysan abla ben kendime bişey diyemiyorumDün çok yeni arkadaş geldi
Kusura bakma cnm sana hoşgeldin dedimmi hatırlamıyom demediysem hoşgeldinnnn
Yeni gelen kızlar bendeniz Zühal
43 yaşında 3 kocaman çocukları olan takımın ablası aynı zamanda menülerdeki kaçamak sorumlusu ve ceza gardiyanıyım
1 ocakta 113.5 kiloyla başladım şimdi 82 yim
5 aydır 1 sefer poğaça yiyerek Kaçamaksız ünvanıma son verdim
Kızlar ben yaşlı ve hasta bi kadınım, bu hafta çok kişi geldiği için sizleri tanımam zaman alır şimdiden özürler
Kız sen benim yarı yaşımsın, sana noluyorsende yaşlı ve hastaysan abla ben kendime bişey diyemiyorumben daha çürüğüm
İnşallah tatlımgenç çıtır bi babaanne olcn abla :) kilolarda gidince tam fıstık olursun :)
Dün çok yeni arkadaş geldi
Kusura bakma cnm sana hoşgeldin dedimmi hatırlamıyom demediysem hoşgeldinnnn
Yeni gelen kızlar bendeniz Zühal
43 yaşında 3 kocaman çocukları olan takımın ablası aynı zamanda menülerdeki kaçamak sorumlusu ve ceza gardiyanıyım
1 ocakta 113.5 kiloyla başladım şimdi 82 yim
5 aydır 1 sefer poğaça yiyerek Kaçamaksız ünvanıma son verdim
Kızlar ben yaşlı ve hasta bi kadınım, bu hafta çok kişi geldiği için sizleri tanımam zaman alır şimdiden özürler
Melike güzel gidiyorsun tatlım sadece suyu biraz artırmaya çalış
Kız sen benim yarı yaşımsın, sana noluyor
Benim en küçük oğlan 24 yaşında
Üstelik bide babaanne olacammmm
ablalarım ya bilkent ünv. hakkında ne düşünüyorsunuz dayım çok zenginlerin okulu rahat edebilirmisin konuşacak insan bulabilirmisin bilemiyorum tabi bu bi teori ama herşeyi göz önüne al falan dedi canım sıkıldı ya bilen bişey söylesin
Canim ben bilkent mezunuyum cok da zengin cocugu degilim ve cok da guzel arkadasliklarim oldu zengininden tut burslusuna kadarablalarım ya bilkent ünv. hakkında ne düşünüyorsunuz dayım çok zenginlerin okulu rahat edebilirmisin konuşacak insan bulabilirmisin bilemiyorum tabi bu bi teori ama herşeyi göz önüne al falan dedi canım sıkıldı ya bilen bişey söylesin
bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri istiyorum yani orda benim istediğim bölüme en yakın bu bölüm varTatlım dayin doğru söylemiş hemen hepsi zengin bebesi.. çoğunun arabası vs var.. yanlış bilmiyosam burslu bile olsan kantini vs de çok pahalıymış ama bu bilgiden emin deilim. Sen hangi bolum istiyosun?
içime su serpildi canım ya internette de fena şeyler yazıyor iyice panik oldum. lys de yaklaştı hiçbiyere gidemicem korkusuyla kavrulurken ygs puanımla buraya kesin yerleştiğimi fark ettim. İyiki yazdın içim rahatladıCanim ben bilkent mezunuyum cok da zengin cocugu degilim ve cok da guzel arkadasliklarim oldu zengininden tut burslusuna kadar
Bilkent efsanesi haline gelmis Konusulamayacak kadar burnu havada zenginler yok muydu vardi ama cogunluk degillerdi kaldi ki onlarda kimseyi kucumseyerek gezmezlerdi sadece kendi gruplari olurdu baskasini pek almazlardi aralarina o kadar
Ben de bu senin duyduklarini duyup cok korkmustum hatta okulun ilk gunu ilkokul cocugu gibi aglamistim ama simdi binlerce sukur olsun diyorum bilkentte okudugum icin
canım fındık kuruyemiş tarzı ne kadar yiyosun bilmiyorum ama 1. Arada sadece fındık olsaydı 2.arada ise üzüm yada yoğurt olabilirdi yararlı şeyler ama yağ oranları yüksek akşamda ekmek olmayabilirdi bir kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyo zatenMenüm değişti son hali şöyle :
Sabah
3dil ekmek domates salatalık dere otu az reçel ıhlamur
Ara
Fındık kuru siyah üzüm erik
Öğle
1 lahmacun salata ayran
Ara
Az ceviz fındık
Akşam
Çorba bi dilim ekmek
Ara 18.30
Kiraz çilek az dondurma
20dk yürüyüş ve3lt su
bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri istiyorum yani orda benim istediğim bölüme en yakın bu bölüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?