- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.961
bende gizem 23 yaşındayım edebiyat öğretmenliği mezunuyum bekarımBu arada herkes kendinden kısa bilgiler versede herkesi tanisam ne güzel olurdu :)
Memnun oldum gizem iyi vermissin 3 ayda 15 kilo maşallah :)bende gizem 23 yaşındayım edebiyat öğretmenliği mezunuyum bekarım3 ay önce 90 kiloyla başladım şuan 75 kiloyum hedefim 50 :)
Kusura bakma Gülsümüm bu görevi kabul edemicemhahaha yaa off yinemi birinciyiz havasındanmı bahsediyon mefkuşşberilin bana verdiği yetkiye dayanarak bu haftaki gönüllü olarak seni ilan ediyorum :))
Miraycım aklında bulunsunMenümm
sabah:
1 dilim ekmek üzerine yoğurt nane kırmızı biber
öğlen: yok
aksam:
2 dilim ekmek
iki dilim peynir
salatalık
4 ceviz
su:2.5 litre
1buçuk saat yürüyüş
sınavlarım bitti şükür sabah acele çıktım öğlen dışarda yemek istemedim diyeyim bozulmasın diye derken bugün çok kötü oldu ama yarından itibaren düzenliyorum kızmayın
teşekkür ederiimm ya artık evdeyim düzenleyecem inşallahMiraycım aklında bulunsun
Dışarda olduğun zaman en iyi kurtarıcı ayran
En azından açlığını bastırırsın
bende memnun oldum canım sağol :) daha verilecek çooook kilom var :)Memnun oldum gizem iyi vermissin 3 ayda 15 kilo maşallah :)
Hadi bakalm hep beraber :)bende memnun oldum canım sağol :) daha verilecek çooook kilom var :)
Tatlıdan soğudum bi anda nasıl bişe böyle
Allah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
Kısaca herkes tanıtsa kendini olur mu acep
? ;-)
inşallah canım :)Hadi bakalm hep beraber :)
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar.. Yeni katıldım aranıza. 29 yaşındayım. İki oğlum var ikincisi 2.5aylık oldu çok şükür ve kilolar gitmiyor. Emziriyorum diye umursamıyordum ama dur demenin vakti geldi.
Boyum 1.64 kilom 69.6. Grubun kuralları fln varrmı?
daha önce 4sene önce 58le mezun olmuştum buralardan inş yine olurum desteklerinizle..
Maalesef bende umutsuzluk bu haftadan. Nazarlara geldik kızlarGeçen hafta en yüksek yüzdeyi syes yapmıştı
Bu hafta takımı sırtlıcak bi gönüllü aranıyor
Yoksa geçen haftaki havalanmalırımız boşa gitçek Allah korusun yüzdemiz kötü olacak
Hadi kızlar gösterin kendinizi
Canım bende 36 yaşındayım 76 ile geldim boyum 165 hedefim 62. Şu anda71-72 arasındayımAllah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
Kısaca herkes tanıtsa kendini olur mu acep
? ;-)
Merhaba kızlar.. Yeni katıldım aranıza. 29 yaşındayım. İki oğlum var ikincisi 2.5aylık oldu çok şükür ve kilolar gitmiyor. Emziriyorum diye umursamıyordum ama dur demenin vakti geldi.
Boyum 1.64 kilom 69.6. Grubun kuralları fln varrmı?
daha önce 4sene önce 58le mezun olmuştum buralardan inş yine olurum desteklerinizle..
Canım çok teşekkür ederiz.Şu bendeki kitaptan okuduğum bir bölümü paylaşmak istiyorum sizinle,
Zayıflamak ve zayıf kalabilmek için bilmeniz gereken 10 şey!
+ protein tok tutar. Bilimsel çalışmalar, karbonhidrat, yağ ve protein karşılaştırıldığında, proteinin tok tutmakta ne kadar etkili olduğu kanıtlanmıştır.
+ Deney yapılmış ve birinci gruba kahvaltıda otlu omlet ve ekmek verilmiş, ikinci gruba müsli süt verilmiş. Bu iki gruptan hangisinin en çok tok kaldığı incelendiğinde birinci grubun diğerlerine göre çok daha uzun süre tokluk hissettikleri saptanmış. Bu nedenle kahvaltıda mutlaka protein alınmalı.
+ süt ve süt ürünleri tüketin. Süt ve süt ürünleri vücuttan daha fazla yağ atımını sağlar. Süt ve süt ürünlerinin içindeki kalsiyum yağı sarmalıyor ve ince bağırsağa ulaştığında yağın emilmesini zorlaştıran sabunsu bir maddeye dönüştürüyor. Bu nedenle yüksek kalsiyum içeren gıdalar daha fazla yağ atımı sağlıyor. Ayrıca kalsiyum bağırsakta yağın emilimini azaltıyor.
+ tabakları küçültün. Daha büyük tabaklarda normalde yediğinizden %22 oranında daha fazla yiyorsunuz ne kadar yediğinizin farkında olmuyorsunuz.
+ tek çeşit yiyin. Açık büfelerde, ve mangal patilerinde insanlar normalden %60 daha fazla kalori alıyor. Bu çeşitliliğin beyni yanılttığını ve yenilenleri arttırdığını gösteriyor. Yine bir kaseye tek renk şekerler, ikinci kaseye çeşitli renklerde şekerler konmuş ve tüketicilerin hangisini seçtiği gözlenmiş. İkinci kase birinciye göre çok daha fazla tercih edilmiş.
+çorba tüketin. Çorba tok tutar. Çorbanın midede katı bir yemeğe göre 60dk daha fazla kaldığı, bu nedenle bir kap katı yemeğe göre daha tok tuttuğu saptanmış. Başka bir deneyde birinci gruba öğle yemeğinde tavuk ve pilav verilmiş, ikinci gruba aynı miktardaki, aynı kalorideki yemek blender'dan geçirilerek tavuklu şehriye çorbası olarak verilmiş. İkinci grubun birinci gruba göre çok daha uzun süre tok kaldığı saptanmıştır.
+içeceklerinize dikkat edin. Yedikleriniz kadar içecekleriniz de önemli. Alkol içmek kalorilidir. Yemekten önce su içerseniz daha az yersiniz ama açlığınızı gidermez. Amerikalılar her yıl 57milyar litre gazlı içecek tüketiyor. Kişi başına 190litreden fazla! Tüm içeceklerin içeriği de şuruptan oluşuyor.
+ ne yediğinizi gözlemleyin, bir beslenme günlüğü oluşturun. Böylece yediklerinizin farkına varacaksınız. Ama sakın kendinize kızmayın, ruhunuza ve bedeninize iyi davranın, onlardan ani değişimler isteyerek kopmayın. Hemen şimdi kendinize gğzel ve yanınızda taşıyabileceğiniz büyüklükte bir defter alın. Bu sizin beslenme günlüğünüz olmalı. Bugünden başlayarak bütün yediklerinizi ve içtiklerinizi günü gününe ve saati saatine, miktarlarıyla defterinize yazın ve dikkatlice bütün yeme pratiklerinizi inceleyin.
+ ÖĞÜN ATLAMAYIN. öğün atlayanların, atlamayanlara göre sonrasında çok daha yağlı ve kalorili yiyeceklere yöneldiği saptanmıştır.
+ egzersiz yapın. Sağlıklı ve düzgün bir vücuda sahip olmak için egzersiz yapmak şart. İşin güzel yanı egzersiz yapmaya başladıktan 23 hafta sonra egzersiz yapmadan duramıyor hale geliyorsunuz.
kızlar 2 günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur fotosunu paylaşıyorum bi bakın yorumlarınızı bekliyorum kahvaltıyı normal bi şekilde yapılıyor yumurtayla fln öğlen akşam sadece bu çorbadan içiliyormuş
menüm
sabah kalkınca 3 kuru kayısı yarım litre su
kahvaltı : (9.00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
domates,salatalık
bikaç çatal peynir
ara : (11.00)
3 tane zerdali
öğlen: (13.30)
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
bikaç tane acı biber
akşam : (18.30)
sirkeli salata
su:3,5 litre
spor:90 dk yürüyüş
Canüm bana sağlıklı gelmedi pek.Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek 5-6 zeytin domates salatalik
Öğle : 2 dilim karpuz
Ara öğün: dondurma
Aksam: 1 kase mercimek çorbası
.Bugünkü menüm
Sabah 8:30
İlk olarak aç karnına 1limon sıktığım maydanoz sapı suyu
1 dilim çavdar ekmeği
1 hs yumurta
domates salatalik peynir
Öğlen 14:00
Elmalı yulaflı sütlü lapa
Aksam 18:00
Bir tabak barbunya salatasi azcik zeytinyağı koydum.
Su 2 lt
65 dk tempolu yürüyüş
Ort 11.000 adim attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?