- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.001
her üniversitede karşılaşırsın canım öyle tiplerden bende devlet üniversitesi mezunuyum ama öğrencilerin havalarından geçilmezdi hepsi arabayla falan gelirdi aralarında iyilerde vardı tabiki o yüzden hayatının her döneminde her çeşit insanla karşılaşırsın buda sana deneyim kazandırıriçime su serpildi canım ya internette de fena şeyler yazıyor iyice panik oldum. lys de yaklaştı hiçbiyere gidemicem korkusuyla kavrulurken ygs puanımla buraya kesin yerleştiğimi fark ettim. İyiki yazdın içim rahatladı
Hacerim her toplulukta bin bir çeşit insan olurablalarım ya bilkent ünv. hakkında ne düşünüyorsunuz dayım çok zenginlerin okulu rahat edebilirmisin konuşacak insan bulabilirmisin bilemiyorum tabi bu bi teori ama herşeyi göz önüne al falan dedi canım sıkıldı ya bilen bişey söylesin
tabiki olck abla senin azmine motivasyonuna hayranım nazar değmesin maşallah :)İnşallah tatlım
Ya olacak ya olacak .Tartıda 65 görülecek
Hehheytttt sabah ekmek hemde 3 dilim öğle lahmacun meyveler kuruyemişler kavrulmamışta olsa havada uçuşuyor olmaaaazzzzzsMenüm değişti son hali şöyle :
Sabah
3dil ekmek domates salatalık dere otu az reçel ıhlamur
Ara
Fındık kuru siyah üzüm erik
Öğle
1 lahmacun salata ayran
Ara
Az ceviz fındık
Akşam
Çorba bi dilim ekmek
Ara 18.30
Kiraz çilek az dondurma
20dk yürüyüş ve3lt su
Offff şuan kocam dibimde löpür löpür pogacayla cay götürüyoooo pis gicikkkk
ben yapardım canım ama günlerim uymaz belki sanaBenimle birlikte menü yapacak biri var mı ayni menüyü yapalım sonuçlarını birlikte izleyelim
biliyorum canım ama abartılmış haliyle dinleyince insan bi garip oluyor :)her üniversitede karşılaşırsın canım öyle tiplerden bende devlet üniversitesi mezunuyum ama öğrencilerin havalarından geçilmezdi hepsi arabayla falan gelirdi aralarında iyilerde vardı tabiki o yüzden hayatının her döneminde her çeşit insanla karşılaşırsın buda sana deneyim kazandırır
ben nereye gidrsem gideyim benim ablacım inşallahta böyle kalırım çok haklısın zaten iş hayatına ne biliyim okula gitmek demek bunlaın hepsini göz önüne almak demek ben yalnızca bu ünv. özel bi abartılmış önyargıyı gördüm tırstım sağolsun rosem rahatlattı beniHacerim her toplulukta bin bir çeşit insan olur
Helede zengin olup kendini bişey zannedenler
Ama önemli olan sensin, senin kendine güvenin
Eğer gidersen, sen kendi özünü saflığını korumaya çalış
canım fındık kuruyemiş tarzı ne kadar yiyosun bilmiyorum ama 1. Arada sadece fındık olsaydı 2.arada ise üzüm yada yoğurt olabilirdi yararlı şeyler ama yağ oranları yüksek akşamda ekmek olmayabilirdi bir kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyo zaten
Ayy ne bilim ilk günüm toparlncam inşHehheytttt sabah ekmek hemde 3 dilim öğle lahmacun meyveler kuruyemişler kavrulmamışta olsa havada uçuşuyor olmaaaazzzzzs
Yarın ki yemek Planın belli miben yapardım canım ama günlerim uymaz belki sana
belli değil canım bide ben diyetisyenin listesine göre yapıyorum bu hafta kontrolüm vardıYarın ki yemek Planın belli mi
Sıkma canını saf protein yap üç gün Vücudu şaşırtablalarim kardeslerim
vallahi bugün açlıktan öldüm ramazan provası yaptım resmen ve canım deli gibi tatlı istiyor reglin ilk günü
yarın saf protein beslenicem veremiyorum 3 gündür delirdim
ben en çok reglde kilo veriyorum çünkü midemin bulantısından ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum ağlamalımıyım gulmelimiyim bilmiyorum :)ablalarim kardeslerim
vallahi bugün açlıktan öldüm ramazan provası yaptım resmen ve canım deli gibi tatlı istiyor reglin ilk günü
yarın saf protein beslenicem veremiyorum 3 gündür delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?