Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

her üniversitede karşılaşırsın canım öyle tiplerden bende devlet üniversitesi mezunuyum ama öğrencilerin havalarından geçilmezdi hepsi arabayla falan gelirdi aralarında iyilerde vardı tabiki o yüzden hayatının her döneminde her çeşit insanla karşılaşırsın buda sana deneyim kazandırır

Hacerim her toplulukta bin bir çeşit insan olur
Helede zengin olup kendini bişey zannedenler
Ama önemli olan sensin, senin kendine güvenin
Eğer gidersen, sen kendi özünü saflığını korumaya çalış

Hehheytttt sabah ekmek hemde 3 dilim öğle lahmacun meyveler kuruyemişler kavrulmamışta olsa havada uçuşuyor olmaaaazzzzzs

Offff şuan kocam dibimde löpür löpür pogacayla cay götürüyoooo pis gicikkkk

Akşamüstünden beri Çay içiyorum karnım davul oldu valla. Kendimi bir kuzu yemUiş gibi hissediyorum. Sabaha kadar tuv. Gider gelirim artık. Bugün hava serin, yağmur bardaktan boşalırcasına olunca verdim çayın gözüne

biliyorum canım ama abartılmış haliyle dinleyince insan bi garip oluyor :)

Hacerim her toplulukta bin bir çeşit insan olur
Helede zengin olup kendini bişey zannedenler
Ama önemli olan sensin, senin kendine güvenin
Eğer gidersen, sen kendi özünü saflığını korumaya çalış
ben nereye gidrsem gideyim benim ablacım inşallahta böyle kalırım çok haklısın zaten iş hayatına ne biliyim okula gitmek demek bunlaın hepsini göz önüne almak demek ben yalnızca bu ünv. özel bi abartılmış önyargıyı gördüm tırstım sağolsun rosem rahatlattı beni

Dikkate alcam canım söylediklerini fındık cevi z sardım bu ara

Hehheytttt sabah ekmek hemde 3 dilim öğle lahmacun meyveler kuruyemişler kavrulmamışta olsa havada uçuşuyor olmaaaazzzzzs
Ayy ne bilim ilk günüm toparlncam inş

ablalarim kardeslerim
vallahi bugün açlıktan öldüm ramazan provası yaptım resmen ve canım deli gibi tatlı istiyor reglin ilk günü
yarın saf protein beslenicem veremiyorum 3 gündür delirdim

ablalarim kardeslerim
vallahi bugün açlıktan öldüm ramazan provası yaptım resmen ve canım deli gibi tatlı istiyor reglin ilk günü
yarın saf protein beslenicem veremiyorum 3 gündür delirdim
ben en çok reglde kilo veriyorum çünkü midemin bulantısından ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum ağlamalımıyım gulmelimiyim bilmiyorum :)
canın çok tatlı çekiyosa kakao oranı %70-80 olan bitter çikolata yiyebilirsin canım tabiki 2 küçük kare şeklinde olcak aslında hafta bir doktorlar bitteri öneriyorlar vücut içinde çok sağlıklı bir karesi 55 kaloriydi sanırım

Yeni kızlarrrr
Yarın tartı günü unutmayın!!!!!!
Veee sizler deneme süresindesiniz
Listeye girme şartlarından biride Kilo vermiş olmak
Hatırlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…