- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.941
Bu yaptığın ilk ve Son kaçamak olsunGünaydın kızlar nasılsınız :) dünkü paylaştığımız videoyu yapamadm maalesef şuan bir dondurma kaçamağı yapmış bulunmaktaym bayador yemiyodum iyi geldi sıcakta kalorisimi 120 kalori az sayılır be kizmayin :))
Günlük 1200 almam lazm dengelrim kız bugün :)Bu yaptığın ilk ve Son kaçamak olsun
Heralde en az 30 dak yürürsen anca yakarsın 120 kaloriyi
Kolay gelsinnnnnn
Nidah bende emziriyorum bende helvaya cok dustum bi ara yine agzima sursem birakamiyorum ama süt müt artirmiyo.bol bol basen yapiyoBol su icince daha cok süt oluyo.
merilieshinmee ciss uzak dur tatlidan
Tatlım herzaman savunduğumuz şey kaliteli kalori almakGünlük 1200 almam lazm dengelrim kız bugün :)
Sevgili güzeller.. tatlı krizine girenler tatlıdan benim gibi vazgeçmek zorunda olduğu için kahrolanlar
Öğle yemeğimde uyduruk bisey yaptım hem doydum hem tatlı nefsimi köreltti
1 elmayı rendeledim içine tarçın koyup tavada pişirdim (elmalı kurabiye harcı gibi ama seker ve ceviz koymadim) sulaninca içine iki kaşık yulaf koydum sora o sırada sut isindi onu da tavaya döktüm ve kapa gibi bisey oldu yulaflar şişince
Ama sanki böyle tatlı yiyomusum gibi inanırdım kendimi sanırım iyi geldi
başlangıcı ben yapayım o zaman :)Allah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
Kısaca herkes tanıtsa kendini olur mu acep
? ;-)
Nidah bende emziriyorum canım.Allah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
? ;-)
merhabaa ben de miray 20 yaşındayım daha 2 gün önce katıldım bu cuma başlarım tam olarak verilecek bi 10 kilo var inşallahAllah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
? ;-)
hahaha yaa off yinemi birinciyiz havasındanmı bahsediyon mefkuşşGeçen hafta en yüksek yüzdeyi syes yapmıştı
Bu hafta takımı sırtlıcak bi gönüllü aranıyor
Yoksa geçen haftaki havalanmalırımız boşa gitçek Allah korusun yüzdemiz kötü olacak
Hadi kızlar gösterin kendinizi
Allah bağoşlasın kuzularını canım sana yazdığım mesajı görmedin sanırım ? geliş tarihin başlangı. kilon ve hedef kilonu belirtirmisinBenim 22 aylik bir oglum var.hala emiyor.artik sütten kesmeyi dusunuyorum ama oglumdan once ben hazir degilmisim ilk denememde onu anladim4 yasinda bide kizim var.uzun sure emzurmenin etkisi sanirim
Valla haklisin gülüş ama dondurma iste bu sıcakta mükemmel geldi ama yemicem ha bugün karpuz da yedimde ama bi dilimcik :)) ha 100 gram daha vermisim 78.2 yim :) az daha siksam patır patır gidecek kilolar :)Tatlım herzaman savunduğumuz şey kaliteli kalori almak
Yoksa 1 öğünde sağlıklı yemek yerine 1 paket çukulata yersin 500 kalori alırsın ama onlar sana vitamin değil göbek olarak geri döner
kusura bakma canim görmedim.dün geldim.baslangic kilom 65 hedef kilom 60.bu arada tesekkur ederim.hepimizin cocuklarini Rabbim bagislasinAllah bağoşlasın kuzularını canım sana yazdığım mesajı görmedin sanırım ? geliş tarihin başlangı. kilon ve hedef kilonu belirtirmisin
rica ederim tatlım 5 kilon varmış sadece kısa sürede verirsin kilolarını inşaAllah.kusura bakma canim görmedim.dün geldim.baslangic kilom 65 hedef kilom 60.bu arada tesekkur ederim.hepimizin cocuklarini Rabbim bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?