Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu yaptığın ilk ve Son kaçamak olsun
Heralde en az 30 dak yürürsen anca yakarsın 120 kaloriyi
Kolay gelsinnnnnn

Sevgili güzeller.. tatlı krizine girenler tatlıdan benim gibi vazgeçmek zorunda olduğu için kahrolanlar

Öğle yemeğimde uyduruk bisey yaptım hem doydum hem tatlı nefsimi köreltti

1 elmayı rendeledim içine tarçın koyup tavada pişirdim (elmalı kurabiye harcı gibi ama seker ve ceviz koymadim) sulaninca içine iki kaşık yulaf koydum sora o sırada sut isindi onu da tavaya döktüm ve kapa gibi bisey oldu yulaflar şişince

Ama sanki böyle tatlı yiyomusum gibi inanırdım kendimi sanırım iyi geldi

Helva almıyorum bende artık eve. Çok şükür azalttım yemeyi. Sizin Bebişlere nekadar lık
Nidah bende emziriyorum bende helvaya cok dustum bi ara yine agzima sursem birakamiyorum ama süt müt artirmiyo.bol bol basen yapiyoBol su icince daha cok süt oluyo.
merilieshinmee ciss uzak dur tatlidan

Benim 22 aylik bir oglum var.hala emiyor.artik sütten kesmeyi dusunuyorum ama oglumdan once ben hazir degilmisim ilk denememde onu anladim4 yasinda bide kizim var.uzun sure emzurmenin etkisi sanirim

Günlük 1200 almam lazm dengelrim kız bugün :)
Tatlım herzaman savunduğumuz şey kaliteli kalori almak
Yoksa 1 öğünde sağlıklı yemek yerine 1 paket çukulata yersin 500 kalori alırsın ama onlar sana vitamin değil göbek olarak geri döner

Tatlıdan soğudum bi anda nasıl bişe bu böyle

Öğle yemeğimde uyduruk bisey yaptım hem doydum hem tatlı nefsimi köreltti

1 elmayı rendeledim içine tarçın koyup tavada pişirdim (elmalı kurabiye harcı gibi ama seker ve ceviz koymadim) sulaninca içine iki kaşık yulaf koydum sora o sırada sut isindi onu da tavaya döktüm ve kapa gibi bisey oldu yulaflar şişince
[/QUOTE]

Allah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
Kısaca herkes tanıtsa kendini olur mu acep
? ;-)

Allah bağışlasın 23ay emmişti ilk oğlum da. İnsaf keyif alıyor bırakmak da zor geliyor
? ;-)
başlangıcı ben yapayım o zaman :)
adım yasemin 31 yaşındayım 14 aylık bir kızım var
1.64 boyunda 59-60 arası gidip gelen bir kilom var ve nihai hedefim 56

? ;-)
Nidah bende emziriyorum canım.
Ama benimki 23 aylık artık.
Ramazandan sonra bıraktıracağım.
Emzirirken çok hızlı kilo veriliyor. Biraz dikkat edersen çabucak mezun olursun.

Ben devam edeyim.
Adım mine.
35 yaşındayım
2 kızım var.
170 cm boyum ve 89.6 ile geçtiğimiz cuma başladım.
Ben de yeniyim kısaca.

hahaha yaa off yinemi birinciyiz havasındanmı bahsediyon mefkuşş berilin bana verdiği yetkiye dayanarak bu haftaki gönüllü olarak seni ilan ediyorum :))

Benim 22 aylik bir oglum var.hala emiyor.artik sütten kesmeyi dusunuyorum ama oglumdan once ben hazir degilmisim ilk denememde onu anladim4 yasinda bide kizim var.uzun sure emzurmenin etkisi sanirim
Allah bağoşlasın kuzularını canım sana yazdığım mesajı görmedin sanırım ? geliş tarihin başlangı. kilon ve hedef kilonu belirtirmisin

bedenizdee Gülsüm evliyim 9 yaşında bir kızım var daha önce farklı takımda yarışıp mezun olmuştum lakin geri aldım 85 kilo ile başladım şu an 77 kiloyum hedefim 62

Tatlım herzaman savunduğumuz şey kaliteli kalori almak
Yoksa 1 öğünde sağlıklı yemek yerine 1 paket çukulata yersin 500 kalori alırsın ama onlar sana vitamin değil göbek olarak geri döner
Valla haklisin gülüş ama dondurma iste bu sıcakta mükemmel geldi ama yemicem ha bugün karpuz da yedimde ama bi dilimcik :)) ha 100 gram daha vermisim 78.2 yim :) az daha siksam patır patır gidecek kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…