Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaa yemedim ki sadece canım istiyor dedim burda yeşil çay içerken azar yedim iyimi
Kız ben dün artık diyetten yoruldum diyince
Spor cezası aldım ya
Her An sende suça teşvikten ceza alabilirsin ona göre

Burda canı tatlı istemekte yasakkkk
Öyle kelimeleri unutuyoz

Ben eskiden zaten üyeydim ya o yüzden dedim ablacım ama fark etmez önemli olan burda olmak :)
Haaa ben onu unuttum güzelim kusura bakma
izinden dönen üye için geçerli değil

Ama izinden dönenler için başka kurallar var
Yarın Beril açıklık getirir heralde

Günaydın 9. Takımın fıstikları.
Ben yeni üyeyim listede yokum ama ilk bildirimi ben yapayım.
Geçen hafta : 89.4
Bu hafta : 87.3
Fark : 2.1 kg
Yuppppiiiiii
Harika bi sonuç bravo

Gunaydin 9. Takım!!süper bir bildirim günü
olsun hepimize inşallah

Geçen hafta:86
Bu hafta :85.5
Tebrikler Bernacım

internette yazanlara ve söylentilere çok aldırış etme güzelim
nerdeyse aynı şeyi yapıp ben bi sene daha üniversiteye hazırlanmayı düşündüm benim de dayım zorladı girip okumam için
şehir efsanesi haline gelen bilkentli zengin bebe tabiri okulun ilk kurulduğunda gerçekten varmış yani girmek de okumak da kolaymış dolayısıyla insanlar parasıyla arabasıyla marka kıyafetleriyle hava atıp burslu öğrencileri hor görürmüş ama inan benim zamanımda yoktu herkes herkese aynı yaklaşırdı evet zenginler kendini çok belli ederdi kıyafetleri arabaları telefonları herşeyiyle ama bunu karşındakini küçümsemek amaçlı kullanmazdı
burada iş sende bitiyor tatlım
eğer kısmet olur da girersen sen olmaktan vazgeçmediğin sürece onlarda var ben de niye yok düşüncesine kapılmadığın sürece inan en güzel zamanlarını geçirebilirsin ki bu sadece bilkent için değil her yerde hayatının her alanında geçerli
kaldı ki bilkent olarak düşünme mesela bi arkadaşım bi devlet üniversitesinde okudu bi kere gitmiştim ziyarete bi kızlar vardı bildiğin mankenlik yapmaya gelmişler kılık kıyafet saç makyaj, hava desen bin beşyüz
gittiğin yer değil, senin nasıl olduğun bir kişiliğin olduğu önemli bunu hiç unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…