- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.061
neler denemedim kiKilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma
yasemin kuru kayısj fln dendfin mi
hosbulduk canimDün çok yeni arkadaş geldi
Kusura bakma cnm sana hoşgeldin dedimmi hatırlamıyom demediysem hoşgeldinnnn
Teşekkür ederim canımtakibe aldım ben de canım
rica ederim :)Teşekkür ederim canım
Duphalac diye bi ilaç var sabah kahvaltı ile 3 ölçek al sana 20 dak veriyorum :)neler denemedim ki
iki gündür kayısı yiyip üstüne karbonatlı su içtim ama bana mısın demiyor
kahvaltımı yapalı çok oldu ama şimdi içsem olur mu kiDuphalac diye bi ilaç var sabah kahvaltı ile 3 ölçek al sana 20 dak veriyorum :)
ayy ben ondan kullanmıştım bikere acayip gaz yaptı bende wc ye çıkmak yerine hep gazım çıkmştıDuphalac diye bi ilaç var sabah kahvaltı ile 3 ölçek al sana 20 dak veriyorum :)
Ben bir kere kullandım zaten hemen ise yaradı. Kahvaltı ile tavsiye ediyo ama öğle yemeğinde de alabilirsinkahvaltımı yapalı çok oldu ama şimdi içsem olur mu ki
bi kerede işe yarıyor mu
özlemin dediği ilacı deneyeyim bi işe yaramazsa yarın sabah da senin dediğini yaparım tatlım sağol :)günaydın kızlar :) kilo veren arkadaşları tebrik ederim ,+ çıkanlar uzulmeyin sizde pazartesiye kadar toparlarsınız rosecim karbonatlı su değilde sabah uyanır uyanmaz kayısının üzerine sıcak su iç bende çok işe yarıyor
tamam canım sağol alayım hemen :)Ben bir kere kullandım zaten hemen ise yaradı. Kahvaltı ile tavsiye ediyo ama öğle yemeğinde de alabilirsin
Dr oğluma yazmıştı
rica ederim :)özlemin dediği ilacı deneyeyim bi işe yaramazsa yarın sabah da senin dediğini yaparım tatlım sağol :)
Gunaydin 9. Takım!!süper bir bildirim günü
olsun hepimize inşallah
Geçen hafta:86
Bu hafta :85.5
Harika
maşşalah canım ya inşallah böyle devam eder
Harika bi sonuç bravo
Tebrikler Bernacım
Tebrik ederim harika vermişsin daim olsun inş canım
internette yazanlara ve söylentilere çok aldırış etme güzelim
nerdeyse aynı şeyi yapıp ben bi sene daha üniversiteye hazırlanmayı düşündüm benim de dayım zorladı girip okumam için
şehir efsanesi haline gelen bilkentli zengin bebe tabiri okulun ilk kurulduğunda gerçekten varmış yani girmek de okumak da kolaymış dolayısıyla insanlar parasıyla arabasıyla marka kıyafetleriyle hava atıp burslu öğrencileri hor görürmüş ama inan benim zamanımda yoktu herkes herkese aynı yaklaşırdı evet zenginler kendini çok belli ederdi kıyafetleri arabaları telefonları herşeyiyle ama bunu karşındakini küçümsemek amaçlı kullanmazdı
burada iş sende bitiyor tatlım
eğer kısmet olur da girersen sen olmaktan vazgeçmediğin sürece onlarda var ben de niye yok düşüncesine kapılmadığın sürece inan en güzel zamanlarını geçirebilirsin ki bu sadece bilkent için değil her yerde hayatının her alanında geçerli
kaldı ki bilkent olarak düşünme mesela bi arkadaşım bi devlet üniversitesinde okudu bi kere gitmiştim ziyarete bi kızlar vardı bildiğin mankenlik yapmaya gelmişler kılık kıyafet saç makyaj, hava desen bin beşyüz
gittiğin yer değil, senin nasıl olduğun bir kişiliğin olduğu önemli bunu hiç unutma
tebrikler canım çok iyisin
aaaa bende dün haziran ayında ne biçim üşüyorum bu ne yaa diye kendime kızıyordum hatta battaniye çıkarıp oturmuştum. Açlıktanmış meğersemSizlerede kızlar
Valla Denizcim şu anda açlıktan adeta donuyorum, üstümde 2 tane hırka var
Sabah kahvaltıyı düşünüyorum
tatlım çok ileri boyutta kabız değilsem ben doğ.dan markasının ( araya a harfi ) soğuk form çayını içiyorum bazen. Sinamekili falan. Tadı çok güzel limonata gibi, hemde hakikaten çok işe yarıyor. Ama arada sırada yapmak lazım, çok içince bağırsaklar hemen alışıyor tembelliğe :)kızçeler günaydın, güzeeellll bi gün olsun hepimize
bildirimden yana yüzümü güldüremedim bu hafta
geçen hafta: 59,6
bu hafta: 60
fark: +400
mesaj sayım: 63
kızlar fena şişim var
ve çok afedersiniz tuvalate de çıkamadım kaç gündür ilaç alsam mı acaba, çünkü bi rahatlasam en azından + olmaz gibime geliyor ne dersiniz yoksa bekliyim mi
ayy cidden mi zaten gaz bombası gibiyim bi de o ekstra yaparsaDuphalac pek bi ise yaramiyo canim bol gaz yapiyo.magnesie calcine var.suya karistirip iciyosun.tadi biraz tebesir tozuna benziyo ama cok daha etkili
canım sağol önerin için ama ben de bitki çayları hiçbir işe yaramıyor ne yazık kiaaaa bende dün haziran ayında ne biçim üşüyorum bu ne yaa diye kendime kızıyordum hatta battaniye çıkarıp oturmuştum. Açlıktanmış meğersem
tatlım çok ileri boyutta kabız değilsem ben doğ.dan markasının ( araya a harfi ) soğuk form çayını içiyorum bazen. Sinamekili falan. Tadı çok güzel limonata gibi, hemde hakikaten çok işe yarıyor. Ama arada sırada yapmak lazım, çok içince bağırsaklar hemen alışıyor tembelliğe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?