Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızçeler günaydın, güzeeellll bi gün olsun hepimize

bildirimden yana yüzümü güldüremedim bu hafta

geçen hafta: 59,6
bu hafta: 60
fark: +400
mesaj sayım: 63

kızlar fena şişim var
ve çok afedersiniz tuvalate de çıkamadım kaç gündür ilaç alsam mı acaba, çünkü bi rahatlasam en azından + olmaz gibime geliyor ne dersiniz yoksa bekliyim mi

Kizlar gunaydinnn.dun gezmelerdeydim giremedim foruma.musmutluyum bu sabah tartinin ustunde halaya durdum resmenhemen bildiriyorum.gecen hafta 65.1 dim.bu sabah 64.2.cok degil ama bugun diyette 3. Gunum.
Dün çok yeni arkadaş geldi
Kusura bakma cnm sana hoşgeldin dedimmi hatırlamıyom demediysem hoşgeldinnnn
hosbulduk canim

günaydın kızlar :) kilo veren arkadaşları tebrik ederim ,+ çıkanlar uzulmeyin sizde pazartesiye kadar toparlarsınız rosecim karbonatlı su değilde sabah uyanır uyanmaz kayısının üzerine sıcak su iç bende çok işe yarıyor

özlemin dediği ilacı deneyeyim bi işe yaramazsa yarın sabah da senin dediğini yaparım tatlım sağol :)

Gunaydin 9. Takım!!süper bir bildirim günü
olsun hepimize inşallah

Geçen hafta:86
Bu hafta :85.5

tebrikler canım

maşşalah canım ya inşallah böyle devam eder

Harika bi sonuç bravo

Tebrikler Bernacım

Tebrik ederim harika vermişsin daim olsun inş canım

Teşekkür ederim kızlar.
ınşallah haftaya
Tekrarlarım.

Dediklerine katılıyorum.
Nerde olursan ol kendin olmadığın sürece
Hiçbiryerde mutlu olamassın.

tebrikler canım çok iyisin

Teşekkür ederim.

Sizlerede kızlar

Valla Denizcim şu anda açlıktan adeta donuyorum, üstümde 2 tane hırka var
Sabah kahvaltıyı düşünüyorum
aaaa bende dün haziran ayında ne biçim üşüyorum bu ne yaa diye kendime kızıyordum hatta battaniye çıkarıp oturmuştum. Açlıktanmış meğersem

tatlım çok ileri boyutta kabız değilsem ben doğ.dan markasının ( araya a harfi ) soğuk form çayını içiyorum bazen. Sinamekili falan. Tadı çok güzel limonata gibi, hemde hakikaten çok işe yarıyor. Ama arada sırada yapmak lazım, çok içince bağırsaklar hemen alışıyor tembelliğe :)

Duphalac pek bi ise yaramiyo canim bol gaz yapiyo.magnesie calcine var.suya karistirip iciyosun.tadi biraz tebesir tozuna benziyo ama cok daha etkili
ayy cidden mi zaten gaz bombası gibiyim bi de o ekstra yaparsa
anlaşılan bu bünyeye göre değişiyor acaba hangisini alsam

canım sağol önerin için ama ben de bitki çayları hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…