- 17 Mayıs 2015
- 458
- 742
- 33
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.081
geçen haftaki kilon göz önüne alıncağı için bir haftada çok iyi kilo vermişsin cnaım 1,2 fark süperKilo bildirimiiiii
18 mayıs 98.6kg başlangıç
21 mayıs 98kg fark 600gr
28 mayıs 97,7kg fark 300gr
04 haziran 96,5kg fark 1.2kg
Anammm toplam başladığımdan beri 2,1kg vermişim olleyyyyyy
Hedefim 90 ( ilk hedef bu)
Mesaj sayım 42
süper vermişsin tebriklerrrrrrrrrrrGünaydın 9. Takımın fıstikları.
Ben yeni üyeyim listede yokum ama ilk bildirimi ben yapayım.
Geçen hafta : 89.4
Bu hafta : 87.3
Fark : 2.1 kg
Yuppppiiiiii
Ikisinide al canım birer Kaşık iç :))))) tuvalete bi tv koy :)))ayy cidden mi zaten gaz bombası gibiyim bi de o ekstra yaparsa
anlaşılan bu bünyeye göre değişiyor acaba hangisini alsam
ben de takip ettim ilk defa duydum markayıı nasılmış kiiiKızlar bu arada instagramda sayfa açtım bandoxkozmetik takipçim olursanız sevinirim. Bugün açtım daha bir kaç güne satış başlatıcam
Kilo bildirimiiiii
18 mayıs 98.6kg başlangıç
21 mayıs 98kg fark 600gr
28 mayıs 97,7kg fark 300gr
04 haziran 96,5kg fark 1.2kg
Anammm toplam başladığımdan beri 2,1kg vermişim olleyyyyyy
Hedefim 90 ( ilk hedef bu)
Mesaj sayım 42
canım hoşgeldin denk gelmedik seninle..ben de emziriyorum 2 aylık sıpam..senin ki kaç aylıkTek tek alıntıladım telefon dondu tarayıcıdan çıktı
Memnun oldum kızlar benim gibi emzirenler olmasına da ayrıca sevindim
Ya bu kadınlar kulübü nün uygulaması yokmu cepler için
şekerim işyerindeyimIkisinide al canım birer Kaşık iç :))))) tuvalete bi tv koy :)))
Sağol hazalcım sayım 8 oldu :)))) yarın gidip yeni bi tel hat alıcam instagrama verebilmek için . Ama önce takipçi yapmam lazım çok zengin olucam çoooook :)))))ben de takip ettim ilk defa duydum markayıı nasılmış kiii
bu ne ola kiii kaç kilo vermek istediğimizi mi yazıyoruzHaziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon------3
Dimp--------4
gizem -------5
Mnslhn------5
hadi insallahhhh istediğin gibi olur özlem=))))Sağol hazalcım sayım 8 oldu :)))) yarın gidip yeni bi tel hat alıcam instagrama verebilmek için . Ama önce takipçi yapmam lazım çok zengin olucam çoooook :)))))
Evet canım Haziran Ay'ı boyunca kaç kilo vereceğimizi yazıyoruz. Hedefi tutturamayana bir hafta hergün spor cezasıbu ne ola kiii kaç kilo vermek istediğimizi mi yazıyoruz
Ben çok yüksekten attım ama gidişat hiç olumlu değil resmen şoktayımEvet canım Haziran Ay'ı boyunca kaç kilo vereceğimizi yazıyoruz. Hedefi tutturamayana bir hafta hergün spor cezası
valla kaçamaklarına göre iyi kilo vermişsin hazos emzirdiğin için sanırım şanslısın :)) e birde bu kaçakların olmadığını düşün süper verirsingelelim kiloya
geçen hafta:64.0
bu hafta: 62.8
verilen: 1.2
yüzde: 1.87
syes bildirrimin nerde kuzuuuBu arada dün yürüyüş+zumba+cardio yaptım
2 lt su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?