Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçen haftaki kilon göz önüne alıncağı için bir haftada çok iyi kilo vermişsin cnaım 1,2 fark süper

günaydınlar...dün oğlanın ikinci ay aşılarını yaptırdık sabah..çok huysuzdu bir de arkadasım geldi giremedim..dünkü menüme menü denmez hem sağlıksız hem kalorili ama kilo vermişim peksevindirik oldum p.tesi aynıydı çünkü. dün sabah aşiya gittik eşimin boş ders vardı gelirken de börek alyim dedi..o yüzden sabah börek yedim
menüm
sabah
yarım porsiyon kurt böreği

öğle
1 dilim börek
1 kup kadayıflı muhallebi( dondurma kasesi miniklerden)

akşam hiçbişey yemiyim dedim ama çok acıktım cayın yanında yine 1 dilim börek ve yarım kup kızın kalan muhallebisinden yedim=(

spor: 7 dk sporu yaptım. 5 karın, 2 bacak, 2 kalça hareketlerinden 20'şer tekrar yaptım.

Günaydınnnnnnn

Dünkü menüm:

Peynir-zeytin az ekmek
Akşam 1 dilim pizza 3 tane nagıt yedim arkadaşımla buluştuğum için

Şişkinlik had safhada maalesef tartıda + dayım geçen hafta 57.6 bu hafta 57.8 +200

Tek tek alıntıladım telefon dondu tarayıcıdan çıktı
Memnun oldum kızlar benim gibi emzirenler olmasına da ayrıca sevindim
Ya bu kadınlar kulübü nün uygulaması yokmu cepler için
canım hoşgeldin denk gelmedik seninle..ben de emziriyorum 2 aylık sıpam..senin ki kaç aylık

Günaydın millet

Önce Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler

Kızlar ya ben duraklama yaşıyorum yada bana nazar değdi çünkü çevremden okadar çok pozitif tepki alıyorumki

Normalde ben bu yemeye en az -1 olmam gerekirdi

Geçen hafta 82.1
Bugün 81.8
Fark -300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…