- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.101
Günaydın millet
Önce Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Kızlar ya ben duraklama yaşıyorum yada bana nazar değdi çünkü çevremden okadar çok pozitif tepki alıyorumki
Normalde ben bu yemeye en az -1 olmam gerekirdi
Geçen hafta 82.1
Bugün 81.8
Fark -300
Bence durumun gayet normal. Her hafta düzenli olarak yüksek - bekleyemeyiz. + olmayalım yeter . Bence ayni düzende devam et duraklaman haftaya da devam ederse Vücudu şaşırtacak bişey yaparızBen çok yüksekten attım ama gidişat hiç olumlu değil resmen şoktayım
internette gerekir bence :)))Ikisinide al canım birer Kaşık iç :))))) tuvalete bi tv koy :)))
Hahhayyy bence deinternette gerekir bence :)))
rosem bende çok su içince habire lavaboya gidiyorum adamın odasısn dibinde bide lavabo off utanıyorum saat başı gitmeye :))şekerim işyerindeyim
dediğini yapardım da amirlerim kovalardı herale bugün bi yerinde oturamadın diye
şimdi 9 oldu :))) hayırlı olsun özlemcim Allah bol kazanç nasipe tsin :)Sağol hazalcım sayım 8 oldu :)))) yarın gidip yeni bi tel hat alıcam instagrama verebilmek için . Ama önce takipçi yapmam lazım çok zengin olucam çoooook :)))))
Ben çok yüksekten attım ama gidişat hiç olumlu değil resmen şoktayım
çaktırmadan havamıda atarım diyorsun yaniGünaydın millet
Önce Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Kızlar ya ben duraklama yaşıyorum yada bana nazar değdi çünkü çevremden okadar çok pozitif tepki alıyorumki
Normalde ben bu yemeye en az -1 olmam gerekirdi
Geçen hafta 82.1
Bugün 81.8
Fark -300
internette yazanlara ve söylentilere çok aldırış etme güzelim
nerdeyse aynı şeyi yapıp ben bi sene daha üniversiteye hazırlanmayı düşündüm benim de dayım zorladı girip okumam için
şehir efsanesi haline gelen bilkentli zengin bebe tabiri okulun ilk kurulduğunda gerçekten varmış yani girmek de okumak da kolaymış dolayısıyla insanlar parasıyla arabasıyla marka kıyafetleriyle hava atıp burslu öğrencileri hor görürmüş ama inan benim zamanımda yoktu herkes herkese aynı yaklaşırdı evet zenginler kendini çok belli ederdi kıyafetleri arabaları telefonları herşeyiyle ama bunu karşındakini küçümsemek amaçlı kullanmazdı
burada iş sende bitiyor tatlım
eğer kısmet olur da girersen sen olmaktan vazgeçmediğin sürece onlarda var ben de niye yok düşüncesine kapılmadığın sürece inan en güzel zamanlarını geçirebilirsin ki bu sadece bilkent için değil her yerde hayatının her alanında geçerli
kaldı ki bilkent olarak düşünme mesela bi arkadaşım bi devlet üniversitesinde okudu bi kere gitmiştim ziyarete bi kızlar vardı bildiğin mankenlik yapmaya gelmişler kılık kıyafet saç makyaj, hava desen bin beşyüz
gittiğin yer değil, senin nasıl olduğun bir kişiliğin olduğu önemli bunu hiç unutma
çok güzel miraycım inşaallah devamıda gelecek tatlımkizlaaar tartildim 63.4
dünden beri -400
3 gündür -100
bu hafta çok sistim falan değişik oldu
ama 6 günde tam -1.100
rica ederim canımGülsüm 9 olduuuum teşekkürler :))
Ne bildirimi takyoncumsyes bildirrimin nerde kuzuuu
Evet babanemde onu kullaniyor.cok etkiliDuphalac pek bi ise yaramiyo canim bol gaz yapiyo.magnesie calcine var.suya karistirip iciyosun.tadi biraz tebesir tozuna benziyo ama cok daha etkili
wuhuuuu ben de 3 kilokoyiyim bariÇ))))Evet canım Haziran Ay'ı boyunca kaç kilo vereceğimizi yazıyoruz. Hedefi tutturamayana bir hafta hergün spor cezası
ahaha geçen hafta jübileni yapıp bıraktınmı kız kilo vermeyi kaç gram gitti söyle hadiNe bildirimi takyoncum
he ya bu yememe iyi verdim bncede...emzirme uykusuzluk, iki cocuk=)valla kaçamaklarına göre iyi kilo vermişsin hazos emzirdiğin için sanırım şanslısın :)) e birde bu kaçakların olmadığını düşün süper verirsin
tebrik ederim meriliKilo bildirimimim
Pazartesi 70.0
Perşembe 69.2
Fark 0.8
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?