Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben çok yüksekten attım ama gidişat hiç olumlu değil resmen şoktayım
Bence durumun gayet normal. Her hafta düzenli olarak yüksek - bekleyemeyiz. + olmayalım yeter . Bence ayni düzende devam et duraklaman haftaya da devam ederse Vücudu şaşırtacak bişey yaparız

çaktırmadan havamıda atarım diyorsun yani olsun napalım + olmaktan iyidir yine bende aynıyım ilk başlarda çok güzel verdim işte banada nazar değdi yoksa kaçamak felan yapmadım (kendi kendimize nazar değdiriyoruz biz )tam 1 kiloyu veremedim kaç haftadır hep yarım yarım :)))

[QUOmönühazos87, post: 41252167, member: 329898"]günaydınlar...dün oğlanın ikinci ay aşılarını yaptırdık sabah..çok huysuzdu bir de arkadasım geldi giremedim..dünkü menüme menü denmez hem sağlıksız hem kalorili ama kilo vermişim peksevindirik oldum p.tesi aynıydı çünkü. dün sabah aşiya gittik eşimin boş ders vardı gelirken de börek alyim dedi..o yüzden sabah börek yedim
menüm
sabah
yarım porsiyon kurt böreği

öğle
1 dilim börek
1 kup kadayıflı muhallebi( dondurma kasesi miniklerden)

akşam hiçbişey yemiyim dedim ama çok acıktım cayın yanında yine 1 dilim börek ve yarım kup kızın kalan muhallebisinden yedim=(

spor: 7 dk sporu yaptım. 5 karın, 2 bacak, 2 kalça hareketlerinden 20'şer tekrar yaptım.[/QUOTE]
Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…