- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.761
Günaydın derinmavi.Günaydın kızlar.
hayırlı olsun canıımm çok sevindim senin için de, bu sene iki mezuniyet birden kutluyorsun ohhhhh ne güzelHaberim yoktuuuuu hemen açtım baktım bende sonuçlarıma sayende. . :)))
Haftaya bekliyordum erken açıklanmış bu iyi oldu .. tebrik ederim canım çok sevindim geçmene :))
Benim sonuçlarim da süper. . Kendi derecemi yapmışım o derece :))))))
Ben mezunum allahın izniyle. . Sende şimdi mezun musun canım yanlış hatirlamiom demi
günaydın takyonum kimsecikler yok bugünherkese günaydınn mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler dilerimm
günaydın rosem gelirler birazdan açılışı yapıp uyumaya gittiler herhalde :)) ya bisürü alıntı yapmıştum ama sistem gitmiş yine alıntılayamadımgünaydın takyonum kimsecikler yok bugün
neyyy hii yandımm çok çok az çıkacak o zamanIzne ayrılırken bildirim yapmamıştınya
Hangi etapta ayrıldıysan, toplam kaç etap geçti
Yüzden o sayıya bölünecek
olar sıraya gir göbeğini aç mefkuş telepati yönüyle üfürecemKız hemen beni bi okuyup üfle bak nazar değdi bana
teşekkür ederim matildacım evet çok şükür geçtiÇok tebrik ederim canım kurtuldun
tebrik ederim bestecim yok canım benim iki dersin kaldı geçen dönemden ocak / şubatta onları verince mezunum inşaallahHaberim yoktuuuuu hemen açtım baktım bende sonuçlarıma sayende. . :)))
Haftaya bekliyordum erken açıklanmış bu iyi oldu .. tebrik ederim canım çok sevindim geçmene :))
Benim sonuçlarim da süper. . Kendi derecemi yapmışım o derece :))))))
Ben mezunum allahın izniyle. . Sende şimdi mezun musun canım yanlış hatirlamiom demi
teşekkür ederim berna abla yok geçen dönemden var 2 dersin daha önümüzdeki dönem verince bitiyor inşaallah :)Ohh çok şükür canim.bitti degilmi mezunsun artık.biri daga vardi kimdi unuttum.denizgunesroma miydi??
Hahahhhh valla tescilli üfürükcü oldun
göbeemi açıyorum oku
muhabbeti bilmeyen gerçek zannedecek simdi
ay iyiymiş bu bende haftasonu bi deniyim bakalımayy evet açıklama yapmak lazım
Şimdi arkadaşalr ben geçen ay aöf sınavına girdim sorular pek umduğum gibi gelmemişti bende en yakın gelen cevapları işaretleyip cevap kağıdına duaları okuyup üfleyip vermiştim o zamandan konu geliyor işte adım üfürükçü oldu :))
Günaydın ReyhancımGünaydın kızlar.
Günaydınlarrrrrtkızlar günaydın
ohhhh güneşi gördük sonunda
Tebrikler canım mezun musun artık söylemiştin unutmuşumCebir alıntı yapamadım sanada günaydın canım
Büşracım çok teşekkür ederim.ben paylaşmıştım canım dün 9962. Sayfada yanlış hatırlamıyorsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?