- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.741
Ah ahhh kimi korkutmuyorkiYapamadım ki canım adam evde olunca zor oluyo detoks yapması bugünden itibaren deniyorum bakalım işe yarayacak mı ramazan a kadar bi menü yaptım kendime verdiğim kar yanıma ramazan beni korkutuyor
Ohh çok şükür canim.bitti degilmi mezunsun artık.biri daga vardi kimdi unuttum.denizgunesroma miydi??Final sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
Hahahhhh valla tescilli üfürükcü oldunteşekkür ederim abla çok şükür ya hamdolsun güzel oldu bak üfürükçü ilan edebilirsiniz artık beni tescillendi yokmu okunacak üflenecek bişeytövbe yarabbi günaha girecem mübarek ayda :))
Sanada gecmis olsun canim.ben biri daha vardi sinava giren diyorum aslinda takyon sen ve deniz di herhalde.seni unuttu bu balik hafiza arkadaşın.ders calistiğin icin takima gelemiyordun halbuki.neyse..hayirli olsun.allah yolunu açık etsinHaberim yoktuuuuu hemen açtım baktım bende sonuçlarıma sayende. . :)))
Haftaya bekliyordum erken açıklanmış bu iyi oldu .. tebrik ederim canım çok sevindim geçmene :))
Benim sonuçlarim da süper. . Kendi derecemi yapmışım o derece :))))))
Ben mezunum allahın izniyle. . Sende şimdi mezun musun canım yanlış hatirlamiom demi
Aaaa gerçekten ben onu unuttumOhh çok şükür canim.bitti degilmi mezunsun artık.biri daga vardi kimdi unuttum.denizgunesroma miydi??
Ahh mefkusum belkide hayal etmek isin yarısıdır.hayal et be güzelim.diyete başladıgimda bende seksen gorsem diyodum ama simdi 65 de super olur diyorum.yapariz be annem yeterki isteyelimKızlar ben kendimi 65 kiloda düşünemiyom
Sizler çok fazla kiloda olmadınız ama bensenelerdir hep 100 üstündeydim
Heralde o zaman burnum çıkabildiği kadar havalancaktır
Yaparız dimi güzelimAhh mefkusum belkide hayal etmek isin yarısıdır.hayal et be güzelim.diyete başladıgimda bende seksen gorsem diyodum ama simdi 65 de super olur diyorum.yapariz be annem yeterki isteyelim
Bernam şu 2 gün özellikle akşamları hafif tutmaya çalış eminim artın gidecektirKizlar son gunlerde kk ya girememem bana +olarak döndü.ne kadar burada olamazsam motivasyonum o kadar düşük oluyor maalesef.ramazan a kadar 82 görürüm diyordum ama heyhaat
Bugünkü mönüm
sabah
Yarim domates-salatalık,yumurta,peynir,zeytin
ara
karpuz
Öğle
bir biber dolma, salata
ara
kayısı
akşam
bir dilim ekmekten sandviç
du:1.5 litre
spor:yok
Aynen öyle canım.vakit geldiginde ne bir dakika geri ne bir dakika ileri alamıyor zamanı insanoğlu.allah hayırlı bir ömür nasip etsin bize. Arkamizdan bizi hayırla yad edecek evlatlar dostlar ve hayırla yad edilmemizi sağlayacak ömür versin rabbim.günlük koşuşturma içinde muhakkak unutuyoruz bazı şeyleri ama acı gerçek ölüm bize hatırlatiyor.nerden geldim nereye gidiyorum diye bir soruyorsun kendine.hersey boş ve anlamsiz geliyor.dedigin gibi sonumuz hayırlı olsun inşallah.allah doğru yolundan ayirmasin biziSen nasılsın bernam
Gerçi öyle bi ortamda insan nasıl olur ama hayatın gerçeği ve malesef hayat devam ediyor
Bir gün hepimiz yaşıcaz sadece zamanını bilmiyoruz yada sıranın kimde olduğunu ,
devam etmekten başka bi alternatif yok Sonuçta insanlar bi süreliğine ayrılıyor, zaten öbür tarafta herkes sevdiğine kavuşacak
Önemli olan Allah öbür tarafta utandırmasın
Yaparız güzelim
Aynı şekilde devam ettikten sonra neden olmasın
Burda birbirimizi itekleye itekleye görelim tartıda 65
Bernam şu 2 gün özellikle akşamları hafif tutmaya çalış eminim artın gidecektir
Bugün de dışardaydın bilmiyom evdemi yedin dışardamı keşke sabahla akşam yer değiştirseydi
Sağol cnm etlerini ben almayım bende yeterince varevet bu konuda en cok senden yardim bekliyorum mefkurem.lutfen beni dürt çek birsey yap yani.ben senin tarzını biliyorum yeniler bilmez o yuzden alınmam gücenmem.etim senin kemikler benim :)
bugun gecti artik iki gun full spor arti aksam birsey yemeden yatarim.insallah persembeye gider o artı
Amannnn çok ofsayt yiyecekler var burada.günaydın güzellikler :)
dünkü menüm
sabah:
tavada yumurtanın yarısı
2 zeytin
bikaç çatal peynir
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
öğlen:
yeşil mercimek çorbası
8 tane yaprak sarması
yarım dilim karpuz
akşam:
1 dilim ekmek ,peynir
biraz abur cubur yedim gofret kurabiye falan :/
spor:80 dk yürüyüş
su:3 litre
1 saat yürüme süper.bugün toparlıcam1 saat yürüdüm geldim dünkü yediklerimi yakmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?