- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.721
Tmm cnmOğlumu uyutayım artık malum yarın okul var
Final sınavı sonuçları açıklandı geçtim çok şükür çok güzel geçmiş :)))))) ya sabahtan beri üzerimdeki negatiflik sıkıntı hepsi gitti çok mutlu oldummmm :)))
Bestecim nasılsın cnm nasıl gidiyor
Ben artık ramazandan o kadar korkmuyom
İftarda ekmeksiz et sebze salata Yoğurt ne olursa imsaktada 1-2dil ekmekle kahvaltı düşünüyorum
Tabi arada bir kıymalı pidemi yerim
Selam güzelim nası gidiyo kilo verdin mi aldın mı dökül bakalım burdan ayrılık yaradımı
evet günde 2 saat yürüyorum abla sabah akşam eğer öğleden sonra işim varsa eve geç geliceksem sabah sadece 1,5 saat yürüyorum hiç yuruyemedğim zaman eve 15 dk mesafede büyük bi market var oraya gidip geziyorum :)
Valla kimse kusura bakmasın
Kilomuda veririm havamıda atarım
Kız senelerin acısı var içimde
Benim çocuklar şimdiden diyo anne sen çok değiştin, havalandın diye ,oturumun bile değişti diyolar
Değişir tabi bacaklar birleşiyor zayıflık tan olcak o kadar şaka bi yana insanın kendine güveni geliyor bende de var aynı hava
bestemmmmmmmHaberim yoktuuuuu hemen açtım baktım bende sonuçlarıma sayende. . :)))
Haftaya bekliyordum erken açıklanmış bu iyi oldu .. tebrik ederim canım çok sevindim geçmene :))
Benim sonuçlarim da süper. . Kendi derecemi yapmışım o derece :))))))
Ben mezunum allahın izniyle. . Sende şimdi mezun musun canım yanlış hatirlamiom demi
Sağolasın cnm Bende iyiyimİyiyim canım benim sen nasılsın. . Çocuklar evde olunca hep telaş is guc bitmiyo resmen. . Çok oyaliyorlar beni çanları sağolsun
Ben iki gün tuttum ya bir ara oruç orda anladım ki diyetle oruç gerçekten çok zormuş. . O yüzden devam edememistim borcuma..
Oructa kilo aldırcak olan sahur menüsü .. iftardan sonra da yürüyüş yaparsak 40 dk. Kazasiz atlatacaz allahın izniyle. Ben öyle düşünüyorum canım. Umudumun gözünü sahura diktim :)
Kolay gelsin canımTmm cnm
Benimde işlerim var yarın kahvaltıya misafir gelecek
Akşam görüşürüz
Kızzzz size hava atmak ne haddimeAy ne güldüm :)))
Havalandın tabi baksana yazın bile eskiden siyahtı şimdi pembe :))) hep havadan bunlar hepppp bize bile ation :))
Çok sevindim bestecim Tebrikler yeni hedefin ne bakalımHaberim yoktuuuuu hemen açtım baktım bende sonuçlarıma sayende. . :)))
Haftaya bekliyordum erken açıklanmış bu iyi oldu .. tebrik ederim canım çok sevindim geçmene :))
Benim sonuçlarim da süper. . Kendi derecemi yapmışım o derece :))))))
Ben mezunum allahın izniyle. . Sende şimdi mezun musun canım yanlış hatirlamiom demi
Dengelemek önemli olan çözümü deneyerek bulacaksın canım eminim benim 6 kilom kaldı 5 leri görmeye ramazan giriyo araya zor acelem yok yaz çıkana kadar görürüm inşallah59.7 yim canım bugün lahana çorbası diyeti yaptım :))
Hedefe ulaşınca o hedefte kalinmiyor allahın her günü bunu öğrendim. . Haftanın 3 günü ömrümüz boyunca diyet yapmalıyız devamli bir iki kilo alip vereceğiz bunu çözdüm. Hergün ayni olmak mümkün değil. Az yiyosun vok yiyosun cıs yiyosun.. dengelemeye çalışıyorum işte canım ne yapıyım. . Seninde 5 lere az kaldı maşallah. Bakarsin bayrama kalmaz görürsün ne dion :)
Canım benim biz şimdiden havalandın hedefe ulaşınca nolcak bakalımYakışırrrr Matildaya :))
günaydın hopicim
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin
Arkadaşının başı sağolsun canım. Mekanı cennet olsun babasının.
Arkadaşının başı sağolsun cnm
Gorünmez kazaymış.allah beterinden korusun.gecmis olsun canimYa olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü oldu
ben fazla oyuncakları kutulara ayırıp gardrobumun üzerine koyarım. Oğlum da kutunun birini istedi bu kez kutu baya geriye gitmiş ben yetişemedim yatağın üzerinden uzanmaya çalıştım olmadı bende gardrobun rafine basıp öyle alıyım dedim rafa basıp yükselince raf birden kırıldı ben de dolaya asılı kaldım tabi bir saniye sonra düştüm ama elimde tutmaya çalıştığım için avucumun derisi baya bi sıyrıldı diğer kolum boydan boya çizildi morardı e bi de yere çakıldım her yerim ezildi
:) durum bu yani şimdi elimi suya koyamıyorum derimin tazelenmesini bekliyorum
Kızlar ben kendimi 65 kiloda düşünemiyomCanım benim biz şimdiden havalandın hedefe ulaşınca nolcak bakalım
beste ben sana bişey sorcaktım unuttum senin hedefin neydi kaçta mezun oldun
Zaman zaman hepimizde olur cnmSelam kızlar,
Bugün nedensiz çookk mutsuzum, mızmızım, hiç modumda değilim.
Yediklerimi yazayım, sonrada gidip uyuyayım
Sabah 2 dilim tb ekmeği
Peynir domates,3 zeytin
Öğlen
1 dilim tb ekmeği ıspanak yemeği, yoğurt
Ara, 1 avuç fındık, 1 pors meyve
Akşam
7-8 tane etli sarma, 3 kaşık makarna, salata
Su 1,5 lt, spor yok.
Hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?