- 4 Ocak 2014
- 3.334
- 4.534
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.781
Şekerim geçmiş olsun. Benimde sınavım bitti. Benimde geçmiş dönemden 2 dersim var. Seneye mezunuz inşallah :)olar sıraya gir göbeğini aç mefkuş telepati yönüyle üfürecem
teşekkür ederim matildacım evet çok şükür geçti
tebrik ederim bestecim yok canım benim iki dersin kaldı geçen dönemden ocak / şubatta onları verince mezunum inşaallah
teşekkür ederim berna abla yok geçen dönemden var 2 dersin daha önümüzdeki dönem verince bitiyor inşaallah :)
ayy evet açıklama yapmak lazım
Şimdi arkadaşalr ben geçen ay aöf sınavına girdim sorular pek umduğum gibi gelmemişti bende en yakın gelen cevapları işaretleyip cevap kağıdına duaları okuyup üfleyip vermiştim o zamandan konu geliyor işte adım üfürükçü oldu :))
herkese günaydınn mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler dilerimm
Cebir alıntı yapamadım sanada günaydın canım
ben paylaşmıştım canım dün 9962. Sayfada yanlış hatırlamıyorsam :)
Canım çocuğun uyumamasını bana sor. Bir yıldır biz uyumuyoruz. İnşallah bu taz emzirmeyi kesince uykusu düzene girer diye bir ümidim var. Benim kızım artık 2 yaşında.Merhaba arkadaşlar uykusuzluktan feci baş ağrısı yaşıyorum iki gündür bebek geceleri uyumuyor doğru düzgün..
Dünkü menümü yazim
Sabah
Peynir Omlet 2dil ekmek domates
Öğle
Az makarna yoğurt
Akşam
Salata kiraz iki kaşık makarna
Saçma sapan bi gündü.
ablacım denemişsindir belki ama ayran yerine yulaflı yoğurt yapsan?Slm kızlar
Benim misafirler yeni gitti
Sabah Günaydın diyen gitmiş
Yine sayfa bomboş
Ben -100 le devam ediyom. Benim meto tamamen durdu Heralde, eğer yarınada değişiklik olmazsa yarın ayrana talim edecem
Şimdiye kadar duraklama yaşamadım ama şimdi duraklamadayım heralde
Yarın olsunda güzelim bakayımablacım denemişsindir belki ama ayran yerine yulaflı yoğurt yapsan?
çünkü ayranı sürekli yaptın vücudun ona da alışmış olabilir
ya da pırasa günü yapabilirsin
Allah kolaylık versin sizede. Uykusuzluk çok fena ya.. Emmeyi bırakınca düzene girer inş sizinde. Biz daha 2.5sylığız yolumuz uzunCanım çocuğun uyumamasını bana sor. Bir yıldır biz uyumuyoruz. İnşallah bu taz emzirmeyi kesince uykusu düzene girer diye bir ümidim var. Benim kızım artık 2 yaşında.
yok kitkurdum yaa 2 tane dersim vardı önümüzdeki dönem onu vermem lazım o zaman mezun olacağım inşaAllah tüm hedeflerim ertelendi bu kaldığım dersler yüzünden dgs kpss hepsi 2016 ya sarktıTebrikler canım mezun musun artık söylemiştin unutmuşum
günaydın berna abla ya şu hopi reklamı varya her izlediğimde sen geliyıorsun aklımaGünaydın 9. Takım
aa aynı benŞekerim geçmiş olsun. Benimde sınavım bitti. Benimde geçmiş dönemden 2 dersim var. Seneye mezunuz inşallah :)
syescim senin menü felan herşey karışmış gibi duruyor bi çeki düzen ver istersen canım sağlığından olma Allah korusunMerhaba kızlar;
Dün yine akşam 7 ye kadar bi şey yemedim eve gidip tartıldığımda 57.7 çıktım su mu kaybediyorum anlamadım ki.
canım ilahiyat okuyorum normalde 2014 te mezun oluyordum ama işte çalışmaya başlayınca sarktı herşeygülsümcum günaydın.
mesajlar sonradan alıntılanıyor.
ne okuyorsun canım. Merak ettim.
ne kadar garip vücudumuz var resmen psikolojisi var düşünüyor reddediyorSlm kızlar
Benim misafirler yeni gitti
Sabah Günaydın diyen gitmiş
Yine sayfa bomboş
Ben -100 le devam ediyom. Benim meto tamamen durdu Heralde, eğer yarınada değişiklik olmazsa yarın ayrana talim edecem
Şimdiye kadar duraklama yaşamadım ama şimdi duraklamadayım heralde
2 gündür öyle yorgunluk varki hem ruhen hem bedenen bitkinim öyle uyuyup günlerce uyanmamak istiyorum spor çıkışta yürürsem şükrediyorum o dereceyimKızlar ben bugün dışarda yürümicem
Değişiklik yapıp bantta yürücem
Aralarda tempoyu yükselterek
Bide biz vücudun ne dediğini anlayabilsek belki orta yol bulabilirizne kadar garip vücudumuz var resmen psikolojisi var düşünüyor reddediyor
Seninde işin zor güzelim yine iyi dayanıyon2 gündür öyle yorgunluk varki hem ruhen hem bedenen bitkinim öyle uyuyup günlerce uyanmamak istiyorum spor çıkışta yürürsem şükrediyorum o dereceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?