Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menümü yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
yarım kk peynir
1 tk portakal receli

ara
1 parça çikolata

öğle
3-4 çorba kaşiği kadar domatesli makarna

akşam
1 dilim ekmek
4 çorba kaşığı kadar yumurtalı taze fasulye

az sonra sporumu da yapacağım=))))yapınca yazarımmmm

ah ah o uykusuzluğuu çook iyi bilirim...kızım gece 11 den sabah 11 e kadar gözünü kırpmadı 2 ay..kabus gibiydii..hala çok geç yatıyor..şimdi ki minik bey de 3-4 te yatıyor...yapmışız ama olmamış bu bebeler=))))))))))

Hayat sana güzel hazalcım
Doğumdan 2 ay sonra 36 beden elbise giyon daha ne olsun

becerebilirsem ben de mi biraz protein ağırlıklı besleneyim diyorum??? biraz daha hızlansa kilo kaybım...listesi olan var mı protein diyeti?? emzirmeye etkisi olmaz heraldee

becerebilirsem ben de mi biraz protein ağırlıklı besleneyim diyorum??? biraz daha hızlansa kilo kaybım...listesi olan var mı protein diyeti?? emzirmeye etkisi olmaz heraldee
Şimdilik güzel veriyon tatlım eğer duraklama olursa değişiklik yaparsın

harika bilgiler Gizemcim cok tesekkurler.

gule gule giy canim. Ohh ne guzel 36'lar 38'ler.. Darisi bizimde basimiza :)

Kimseler yok kızlar spor yapmıyorum doğru dürüst bir çare , öneri ne yapsak beste gibi spor gurubumu oluştursak önceden olduğu gibi gerçi büyük kısmınız yapıyor gibi yapmayanlarıda yanınıza çekin ne dersiniz

Benimde hiç cnm istemiyor
İstersen bi süre seninle spor iddiasına girelim
Perşembe hafta başı olsun 5 gün en az 45 dak spor 2 gün mola. İstediğin gün izin kullanırsın

Benimde hiç cnm istemiyor
İstersen bi süre seninle spor iddiasına girelim
Perşembe hafta başı olsun 5 gün en az 45 dak spor 2 gün mola. İstediğin gün izin kullanırsın
Anlaştık zuhalim peki başka iddaya giren yok mu gurup oluşturursak birbirimizi heveslendiririz

O kadarrrr çok kilo vermişsin büyük bir irade göstermişsin, sporu mu yapamayacaksın. Senle yürüyecek birini bulsan güle oynaya yaparsın aslında. Kimse yok mu yürüyüş yapabileceğin??
Ben aslında yalnız yürümeyi daha çok seviyom
Herkesin kendi temposu farklıya yanındakine uymak durumunda kalmıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…