Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar kilo bildirimlerini bekliyorum takım içi kurallarımıza lütfen riayet edelim kilo bildirimi perşembe günü yapılıyor takımımızda çok elzem durumlarda cumaya sarkabilir müsama gösteriliyor ama lütfen bu alışkanlık haline gelmesin

Kızlar selam.
Geç kaldım. Okulun internetini kapatmış idare. Kendi paketim de bitmişti yazamadım. Ama durum da iç açıcı değil.
Geçen hafta :87.3
Bu hafta : 87.1
Fafk 200 gram
Neyse haftaya bomba gibi geleceğim.
Buradan duyuruyorum.

Bide bisey söylemek istiyorum. Herkes bildirimini birbirinin altına ekleyerek yazsa paylaşacak arkada da kolaylık olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Kızlar alıntı yaptım. Yorum yazdım çıkmadı sinir oldum. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Alanlara da haftaya dikkat diyorum.
Bu arada sayın kaptanım ve kaptan yardımcım. Ben 29 mayısta gelmiştim takıma. Listeye girme ihtimalimi soracaktım.

minecim yarın üçüncü cuman olacak ayrıca kilo vermen güzel paylaşımın normal (arttırılabilir) yarın listeye alıyorum seni canım

Oh oh maşallah
9.Takım kendine gelmiş eksiler dolmuş
Bütüüüüün canlarıma kocaman tebrikler

Benide tebrik eden arkadaşlarıma yürekten teşekkürler
Kendi adıma çok sevinmesemde

Sağolasın cnm ama artık pek umudum yok önceden 1 haftada verdiğimi şimdi 3 haftadır veremedim

Hayır cnm bugün haftabaşı spor bugün başlıyor zaten 1 hafta kaldı ramazana boş geçirmeyelim şu zamanı

Hoşgeldiniz şekerler
Bende Zühal
Zamanla tanışıp kaynaşırız

Gülsümcüm senin nalana yazdığını okuyunca KP ilgili
Ben senin kızı düşündüm aslında. Çocuk nasıl psikolojiye girdi. Bence en azından hafta sonları ona daha fazla ilgi göstermeye çalış
Pazar günleri eşinle beraber dışarı çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…