- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.021
tebrik ederim canımkilo bildirimimm
geçen hafta 63.4
bu sabah 61.7
-1.7
yine düne göre fazla çıktım geçen hafta da böyle olmuştu
herkese tebrikleeerr
minozcum kaçıncı etapta kaç kiloyla izne ayrılmıştın ?7 etap gecmis. Ben cıkan yüzdeyi 7 ye böldüm 0.1569858714 çıktı
nerede yasiyorsun canim??
aslında mantıklı, yapılabilirBide bisey söylemek istiyorum. Herkes bildirimini birbirinin altına ekleyerek yazsa paylaşacak arkada da kolaylık olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
hoşbuldum arkadaşlar
kısaca kendimden bahsedeyim
Adım Elif. 30 yaşındayım.1,63 boyunda ve hali hazırda 79 kilocuk bir sığırcık kıvamındayım.
Hedef kilom 58. daha önce kendi çabalarımda 20 kg dan fazla verdim bu durum kısa sürdü ve hamile kaldım. Gebeliğimi 12 kiloyla tamamladım anca süt olsun mantığıyla emzirme döneminde ne bulursam yedim. Şu an bulunduğum kilo en şişman halima göre yine zayıf tabi ama ben kısa süreli de olsa büründüğüm o fit bedeni istiyorum. Hem diyabet hastası olmam sebebiyle yediklerime dikkat etmem de gerekiyor. Kamuda sağlık alanında çalışıyorum 16 aylık bir oğlum ve 3 tane de kedim var.
Mutfakta vakit geçirip pasta ve kurabiye yapmayı özellikle seviyorum. [/QUOTE
Hoşgeldin canım.
Umarım en kısa sürede kurtulursun kilolarından.
Benkm adım mine.
35 yaşındayım.
Kamuda çalışıyorum.
kilo bildirimimm
geçen hafta 63.4
bu sabah 61.7
-1.7
yine düne göre fazla çıktım geçen hafta da böyle olmuştu
herkese tebrikleeerr
Süpersin tebrikler.
Darısı benim başıma.
Selam kızlar.
Pazartesiyle aynıyım.
98.5
Fark 100 gr
Ne zaman güzel kilo verdiğimi görücem ben ya
Olsun canım. 100 grsm vermek bile güzel.
Arkadaşlar kilo bildirimlerini bekliyorum takım içi kurallarımıza lütfen riayet edelim kilo bildirimi perşembe günü yapılıyor takımımızda çok elzem durumlarda cumaya sarkabilir müsama gösteriliyor ama lütfen bu alışkanlık haline gelmesin
Gülsümcüm listeye girmeyi siz belirliyordunuz herhalde . Bu hafta ya da haftaya girebilir miyim acaba. Merak ettim.
minecim yarın üçüncü cuman olacak ayrıca kilo vermen güzel paylaşımın normal (arttırılabilir) yarın listeye alıyorum seni canımKızlar alıntı yaptım. Yorum yazdım çıkmadı sinir oldum. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Alanlara da haftaya dikkat diyorum.
Bu arada sayın kaptanım ve kaptan yardımcım. Ben 29 mayısta gelmiştim takıma. Listeye girme ihtimalimi soracaktım.
Canııııım çok teşekkür ederim. Bak şimdi kendimi daha bir sorumlu hissettim. Yuppppppppiiiiiiiiiminecim yarın üçüncü cuman olacak ayrıca kilo vermen güzel paylaşımın normal (arttırılabilir) yarın listeye alıyorum seni canım
kim tutar seniiiCanııııım çok teşekkür ederim. Bak şimdi kendimi daha bir sorumlu hissettim. Yuppppppppiiiiiiiii
Sağolasın cnm ama artık pek umudum yok önceden 1 haftada verdiğimi şimdi 3 haftadır veremedimZuhal tebrikler canım ramazan öncesi 7 leri görürsüün inşaallah
Ramazan menü paylaşımın çok iyi olmuş uygulayabilirsek süper olacak yalnız ben ekmeksiz umarım sahur yapmaya dayanırım
Zuhal pazartesi spora başlıyoruz yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba Gülsüm. Uyardığın için teşekkür ederim. Ilk sayfada ki takım kurallarını okudum. Pazartesi günü Tartılma kuralını ise çok beğendim. Kesinlikle akıllıca. Adım irem. 32 yaşındayım. Hedefim sizinde yardımlarınızla inşallah 65 kiloya ulaşmak. Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum.
hoşbuldum arkadaşlar
kısaca kendimden bahsedeyim
Adım Elif. 30 yaşındayım.1,63 boyunda ve hali hazırda 79 kilocuk bir sığırcık kıvamındayım.
Hedef kilom 58. daha önce kendi çabalarımda 20 kg dan fazla verdim bu durum kısa sürdü ve hamile kaldım. Gebeliğimi 12 kiloyla tamamladım anca süt olsun mantığıyla emzirme döneminde ne bulursam yedim. Şu an bulunduğum kilo en şişman halima göre yine zayıf tabi ama ben kısa süreli de olsa büründüğüm o fit bedeni istiyorum. Hem diyabet hastası olmam sebebiyle yediklerime dikkat etmem de gerekiyor. Kamuda sağlık alanında çalışıyorum 16 aylık bir oğlum ve 3 tane de kedim var.
Mutfakta vakit geçirip pasta ve kurabiye yapmayı özellikle seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?