- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.041
Ben geldimmmmm
Hemen bakıyorum kim ne yapmış bu hafta
kim tutar seniii
evet abla onu ihmal etmiyoruz haftasonları muhakkak aktivite yapıyoruz bugün ofise getirdim okul tatildi orda olmasın çünki sinirler gergin benim kız çok hassas duygusal sıkıntı yaşıyor yarın karne alacaklar pazartesi ramazan başlıyor oruç tutuacağı için ramazanda evde bırakıcam götürmeyeceğim oraya akşamları iş çıkışı alıp iftara götürürüm oraya bayramdan sonrada yaz kursuna göndereceğim inşaallahGülsümcüm senin nalana yazdığını okuyunca KP ilgili
Ben senin kızı düşündüm aslında. Çocuk nasıl psikolojiye girdi. Bence en azından hafta sonları ona daha fazla ilgi göstermeye çalış
Pazar günleri eşinle beraber dışarı çıkarın
Haklısın kuzum yanlış beslenmedim aslında. Oazartesi 86.1 dim.Minecim sen geçen hafta daha güzel vermiştin. Menülerini hatırlamıyorum yada yazdınmı bilmiyorum
Acaba bu hafta yanlışmı beslendin
inşaAllah canımHeyyyyytttt be.
Bak gör sen beni haftaya gülsüm.
Ramazanda sahurdan önce mi tartılacağız.
Ben unuturum sonra. Bir söyleyin bakalım.
Tmm cnm Zaten haftaya inşallah listeye girecen bide onun sorumluluğu oluyor haliyleHaklısın kuzum yanlış beslenmedim aslında. Oazartesi 86.1 dim.
Ama bu sabah regl oldum. Sanırım onun şişliği var bende.
Ama menü yazma konusunda artık daha istikrarlı olacaģım.
Kız Mirayyy ne güzel vermişin bu hafta en güzel bildirim senden gelmişkızlar bu arada mesaj sayım 66 yazmayı unutmuşum
Bencede öyle yapalıminşaAllah canımramazanda iftardan önce tartılırız büyük ihtimal
Tatlım senin ailen neredeydievet abla onu ihmal etmiyoruz haftasonları muhakkak aktivite yapıyoruz bugün ofise getirdim okul tatildi orda olmasın çünki sinirler gergin benim kız çok hassas duygusal sıkıntı yaşıyor yarın karne alacaklar pazartesi ramazan başlıyor oruç tutuacağı için ramazanda evde bırakıcam götürmeyeceğim oraya akşamları iş çıkışı alıp iftara götürürüm oraya bayramdan sonrada yaz kursuna göndereceğim inşaallah
ailemde mersinde ama orda olmasına izin vermiyor babası boşver hiç girmeyelim o konuya :)Tatlım senin ailen neredeydi
Yaz kursuna giderse çocuğada değişiklik olur iyi gelir belki
teşekkür ederim ablaaaaKız Mirayyy ne güzel vermişin bu hafta en güzel bildirim senden gelmiş
Tebrikler cnm
ayyyy Allah korusun ablacım artık 5'li rakamlarda sabitleneyim inşallaaaahhhhRosem inşallah 6 ları görmezsin bidaha
Bende inşallah 6 ları görürüm
Herkesin hedefi başka
Hoşgeldin canım tatile sevindim ama ban ve kaza Allah bidaha yaşatmasın geçmiş olsun canımselam sirinler
kacak kaptan geldi............
neden gelmedigime gelince
tatil yaptim, kaza yaptim, sitede banlandim,vs vs.............
neyse gecen haftaki sonucada canim sikildi az biraz üzüldüm, simdi bakalim bu hafta nasilmis bir gecmis yapayim geleyim
hoşgeldin kaptanım gözüm yollarda kaldı nerelerdesin diyeselam sirinler
neyse gecen haftaki sonucada canim sikildi az biraz üzüldüm, simdi bakalim bu hafta nasilmis bir gecmis yapayim geleyim
selam sirinler
yeni gelen kizlar ve az eskiler pek tanismadik ama insallah zamanla tanisiriz.
yinede topluca hosgeldiniz bonibonlar
sagol canim listeyi yaptim, yenileri ekle gulum ben okudukca ekleyimHoşgeldin canım tatile sevindim ama ban ve kaza Allah bidaha yaşatmasın geçmiş olsun canım
sagol canimhoşgeldin kaptanım gözüm yollarda kaldı nerelerdesin diye
çok geçmiş olsun ne kazası şimdi nasılsın
Beril çok geçmiş olsun.
Ne kazası yaptın.
Hoşbulduk canım.
Hep beraber inşallah güzel kilolar veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?