- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.161
Ben begenmedım bır kh bol gerısı ya yok ya az canımBugün yediklerimi ben de yazayım.
Sabah 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli
Öğle. 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli ve 1 adet kabak dolması
Akşam 2 tabak karpuz
1 lt su
Spor yok
Yok kuzum ya oda nankör bır bırak bırdaha baslayamıyon kolay kolayarkadaslar saka maka gercekten seker vucutta bagimlilik yapiyor. Sigara uyusturucu spor ve seker bagimliligi beyinde ayni noktada olusuyormus. Yani seker yerine spora bagimli hale getirebiliriz bunyeyi diyerek polyannaciligin kralini yapiyorum
Merak etmedim desem yalan olur geri yazmayınca, ama iyiysen sorun değil cnmtatlim cok sagol dileklerin icin hic firsatim olmadi sana yazmayi biraz hareketli gunlerdi yasadiklarimiz.ama mesajin icin tesekkürler
70 lere az kalmis hedefede oyle tebrik ederim.
bence hic yenmemeli agiza bulasinca birakilmiyor hem herseyden seker ihtiyacimizi karsilayacak seker varki
en dogrusu hic bulasilmamali
bencede
sen hic yemedin degilmi ocaktan beri
ebruyla yapacaksan simdiden tebrikler ben cok sikiliyorum hatundan
6 da yürüyüş süpersin.pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yada verememişimbu arada sabah yürüyüşümü 6 ya çektim 8 de de ebru şallıyla pilates yapıcam tv programı sezon finaline girmiş tekrarlarını 8 e koymuşlar hem değişik bişey yapmış olurum birazda sıkılaşırım diye düşünüyorum
Bugün yediklerimi ben de yazayım.
Sabah 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli
Öğle. 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli ve 1 adet kabak dolması
Akşam 2 tabak karpuz
1 lt su
Spor yok
Minecim en yasak şeyi yemişin en azından 1 dilim yeseydin bariBu günkü menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk keçi peyniri
2 zeytin
Ara 12.00
2 dilim bsklava ( arkadaş doğum yapmıştı okula baklava getirdi. Yemesem darılırdı. Ama gün ićinde telafi etmeye çalıştım.)
Öğle 14. 00
2küçük patlıcan közlenmiş ve 1 domatesle salata
Akşam 19.00
1 porsiyon fırinda tavuk göysü
1 bardak ayran
2 litre su ve 30 fk yürüyüş
Geçmiş olsun kaptancığım allah daha beterlerinden saklasınselam sirinler
kacak kaptan geldi............
neden gelmedigime gelince
tatil yaptim, kaza yaptim, sitede banlandim,vs vs.............
neyse gecen haftaki sonucada canim sikildi az biraz üzüldüm, simdi bakalim bu hafta nasilmis bir gecmis yapayim geleyim
Canım benim yaaDün aldığım dondurmayı yegenime verdim yedi kurtuldum ben
Nalannnnİyi akşamlar kızlar geçmişi okuyup geleyim
Haklısın canım. Kendimi tutmalıydım. Regl de olmam beni gaza getirdi ama kendi kendime söz verdim haftaya perşembeye kadar hiç kaçamak yapmak yok.Minecim en yasak şeyi yemişin en azından 1 dilim yeseydin bari
Ben bi kere hayır dediysem hayırdır
Yediğimiz şeyler israr edenin vücuduna gitmiyor o yüzden bu konuda hatır gönül dinlemem taviz vermem
Ben hafta başı diye pazartesini düşündüm ve spora daha başlamıyorum diye yayıldım yarın artık tam başlarım yürümüşün zaten ama her gün soralım doğru diyorsunNalannnn
Yaptınmı yürüyüşünü
Hergün sorucam böyle, sende bana sor
Ben yaptım ama 45 dak inş yarın daha uzun olur
Canım sen geçen hafta 69,2 idin bu hafta kaç kilon ?
ünivers,te sınavı var ya onda gözetmenimbizim yok bu sene şükür yılsonu gösterisi seneye olacak sanırım ilkokul mezuniyeti ne sınavı var canım haftasonu ?
teşekkürler canımmAbooovvvv şimdiden yoruldum.
senin programını okuyunca yoruldum kuzum.
kolay gelsin sana.
Rose canım ben 40 beden olsam şeker dağıtıcağim sokağı çıkıp.
O kadar mutlu olurum yani.
olacağız insallahhhhhahhh be güzelim ben hala 40 bedenim esnek mesnek farketmiyor 38'e sığamıyorumilk önce 38 olsam bi ohhh diyeceğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?