- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.181
canım nasıl çekiyor anlatamam yaa yeni çıktı dondurma ufacık değil 230 kalori yiyip yakacaktim aslında sporla yarın yerim durursa diye yegenime verdimCanım benim yaa
Miraycım o kiloda hala ufacık dondurmayı yemiyonya helâl olsun sana
Buda bize örnek olsun
ben de dünden 500 gram fazla çıktım yaya bu arada sabah kilomu yazmayı unuttum ben..dün 61.9 dumbugun 62.5 çiktim ya
yarın sabah bildirsek olmuyor di mi?
gecen hafta:62.8
bu hafta: 62.5
verilen: 0.3
yüzde:%0.47
dişimi sıkınca verdim ablacım, tamam teşekkür ederim :)sagol annem
guzel vermissin canim tebrikler ben buldum bilgilerini yazdim bile listedesin
Akşam yemeğinden sonra yenen özellikle meyveler depo ediliyor cnmben de dünden 500 gram fazla çıktım yaumarım yarın geçer.. dün akşam yemeğinden sonra 2-3 meyve yedim galiba ondan diye düşündüm ben de bilmiyorum
Hayırlı olsun Minozum tekrar maratona hoşgeldindişimi sıkınca verdim ablacım, tamam teşekkür ederim :)
Sevilim hani tatilden sonra daha iyiyim demiştinKızlar Merhaba berilcim veya takyoncum hanginiz okursanız bu mesajımı beni önümüzdeki perşembe izinli yazar mısınız hem yazlığa gidicem orda bazen internetim olmuyor hem psikolojik olarak pek iyi değilim bu aralar biraz ara olur diye düşünüyorum
Eşim göreve gitti mi ben psikolojik olarak ve beden olarak çok kötü hissediyorum. ailemde yanımda değil.inan sen almanya da benim gördüğümde daha çok akraba görüyorsundur. burda kimse yok. bide eşim gidince ediyle büyü misali oğlumla birbirimizi avutuyoruz. ege nin okulu bitiyor annemler yazlık ta oraya gitmek bana nefes almak oluyor.inanki bütün kış bunu bekliyorum. benim ki diyete ara vermek gibi değil de biraz hayatı askıya almak gibi canım. beni kendini düşündüğünü biliyorum ama izne çıkarsam takıma zarar vermemiş olucam hemde ordayken takım kurallarına uymam zor olacak fırsat buldukça gelirim hem aklım sizde kalır zaten 9. Takım tiryakisi olduk biz biliyorsun istesek te ayrılmayızSevilim hani tatilden sonra daha iyiyim demiştin
Bi sorun yoktur umarım
Zaten psiklojiler alt üstte bide diyete ara verirsek kendi adıma daha kötü hissedecem
Annenlerle birlikte olacaksan ne güzel tatlımEşim göreve gitti mi ben psikolojik olarak ve beden olarak çok kötü hissediyorum. ailemde yanımda değil.inan sen almanya da benim gördüğümde daha çok akraba görüyorsundur. burda kimse yok. bide eşim gidince ediyle büyü misali oğlumla birbirimizi avutuyoruz. ege nin okulu bitiyor annemler yazlık ta oraya gitmek bana nefes almak oluyor.inanki bütün kış bunu bekliyorum. benim ki diyete ara vermek gibi değil de biraz hayatı askıya almak gibi canım. beni kendini düşündüğünü biliyorum ama izne çıkarsam takıma zarar vermemiş olucam hemde ordayken takım kurallarına uymam zor olacak fırsat buldukça gelirim hem aklım sizde kalır zaten 9. Takım tiryakisi olduk biz biliyorsun istesek te ayrılmayız
Maşallah gizembusra sana kuzum.günaydın kızlar :) sabah yürüyüşümü yaptım birazdan eve gidip pilates yapıcam
günaydın kızlar :) sabah yürüyüşümü yaptım birazdan eve gidip pilates yapıcam
Maşallah gizembusra sana kuzum.
Nazara gelmemen dileyiğle.
sağolun kızlar :) sende ucundan bi parça alırsın nidahSabah 6da yürüyüş çok zinde tutar gizemgizem tebrikler canım . Keşkem benim de fırsatım olsa
Bugun Dr kontrolümz var ordan anneme gitcem inş annem ısrar etmez yapıyo birsürü şey ve sen emzikli sin ye kızım ye
Maşallah sana canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?