Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya bu arada sabah kilomu yazmayı unuttum ben..dün 61.9 dum bugun 62.5 çiktim ya
yarın sabah bildirsek olmuyor di mi?
gecen hafta:62.8
bu hafta: 62.5
verilen: 0.3
yüzde:%0.47

Canım benim yaa
Miraycım o kiloda hala ufacık dondurmayı yemiyonya helâl olsun sana
Buda bize örnek olsun
canım nasıl çekiyor anlatamam yaa yeni çıktı dondurma ufacık değil 230 kalori yiyip yakacaktim aslında sporla yarın yerim durursa diye yegenime verdim
bugün bitter çikolata için duyduklarim yetti

ya bu arada sabah kilomu yazmayı unuttum ben..dün 61.9 dum bugun 62.5 çiktim ya
yarın sabah bildirsek olmuyor di mi?
gecen hafta:62.8
bu hafta: 62.5
verilen: 0.3
yüzde:%0.47
ben de dünden 500 gram fazla çıktım ya umarım yarın geçer.. dün akşam yemeğinden sonra 2-3 meyve yedim galiba ondan diye düşündüm ben de bilmiyorum

ben de dünden 500 gram fazla çıktım ya umarım yarın geçer.. dün akşam yemeğinden sonra 2-3 meyve yedim galiba ondan diye düşündüm ben de bilmiyorum
Akşam yemeğinden sonra yenen özellikle meyveler depo ediliyor cnm
Çok acıkınca en masum seçenek yoğurt yada süt

Kızlar Merhaba berilcim veya takyoncum hanginiz okursanız bu mesajımı beni önümüzdeki perşembe izinli yazar mısınız hem yazlığa gidicem orda bazen internetim olmuyor hem psikolojik olarak pek iyi değilim bu aralar biraz ara olur diye düşünüyorum

Sevilim hani tatilden sonra daha iyiyim demiştin
Bi sorun yoktur umarım
Zaten psiklojiler alt üstte bide diyete ara verirsek kendi adıma daha kötü hissedecem

Sevilim hani tatilden sonra daha iyiyim demiştin
Bi sorun yoktur umarım
Zaten psiklojiler alt üstte bide diyete ara verirsek kendi adıma daha kötü hissedecem
Eşim göreve gitti mi ben psikolojik olarak ve beden olarak çok kötü hissediyorum. ailemde yanımda değil.inan sen almanya da benim gördüğümde daha çok akraba görüyorsundur. burda kimse yok. bide eşim gidince ediyle büyü misali oğlumla birbirimizi avutuyoruz. ege nin okulu bitiyor annemler yazlık ta oraya gitmek bana nefes almak oluyor.inanki bütün kış bunu bekliyorum. benim ki diyete ara vermek gibi değil de biraz hayatı askıya almak gibi canım. beni kendini düşündüğünü biliyorum ama izne çıkarsam takıma zarar vermemiş olucam hemde ordayken takım kurallarına uymam zor olacak fırsat buldukça gelirim hem aklım sizde kalır zaten 9. Takım tiryakisi olduk biz biliyorsun istesek te ayrılmayız

Annenlerle birlikte olacaksan ne güzel tatlım
Git dinlen. Sadece, şimdiye kadar çok emek verdin emeklerin heba olmasın ona dikkat etmeye çalış .Fırsat buldukçuda uğra özletme kendini

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Alıntıladım ama yine telefon tarayıcıdan attı anlamıyorum ya chrome kullanıyorum çok donuyor..
Keşke kk nın bi uygulaması olsaydı..

Neyse.

İki arkadaş gelmişti onlara hoşgeldin diyorum bende yeniyim gerçi. inş hep beraber hedeflerimize ulaşırız.

Sabah 6da yürüyüş çok zinde tutar gizemgizem tebrikler canım . Keşkem benim de fırsatım olsa
Bugun Dr kontrolümz var ordan anneme gitcem inş annem ısrar etmez yapıyo birsürü şey ve sen emzikli sin ye kızım ye

Maşallah gizembusra sana kuzum.
Nazara gelmemen dileyiğle.

sağolun kızlar :) sende ucundan bi parça alırsın nidah
inşallah nazara gelmem cebir

Dünkü menüm

Sabah Omlet 1 yağsız krep salatalık domates peynir az tahin pekmez
Öğlen 3-4tane yaprak sarması karpuz
Ara 1dilim kadar mozaik pasta
Akşam. Çorba. yoğurt
Ara kiraz
.
Menü kötü oldu misafir vardı az yemeye çalışsam da sağlıksız oldu çok düzeltcem kozlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…