- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.201
Sagol canim Benim sen nasilsinGeçmiş olsun kaptancığım allah daha beterlerinden saklasın
Renklenmişin gözümüz bayram etsin ama demi
Kuzucuğun nasıl yazlığa dönüş ne zaman
Ramazan oncesi 70 ler gelir csnim merak etmeMerak etmedim desem yalan olur geri yazmayınca, ama iyiysen sorun değil cnm
7 lere az kaldı ama bi gelemedi cnm önceden 1 haftada verdiğimi şimdi 3 haftadır veremedim
Önceden kızlara söylüyodum ama şimdi ben buhranlardayım
Daha çukulata yemedim ama bugün kek yedim o yüzden akşam yemeği yemedim
tamamdır kaptanım ama dikkat et kendine mapus kötüdür :))ebrar bizimle olamaz canim
katilim topigine bizden sonra yazmis ve toplight davet etmis arkadas artik ordan devam edecek.yanlis anlasilmayalim durduk yere hapisten yeni ciktim yeni bir kavgaya girmeyim
Canim hosgeldingünaydın arkadaşlar.
ben bu sabah kahvaltımı tam buğday ekmekli tost ve 4 zeytinle yaptım. açık şekersiz çayla beraber.
merilim kilo alarak listeye alamıyoruz tatlım bu hafta normalde alacaktım seni ama geçen haftaya göre artısın haftaya inşaallah daha güzel bir sonuç bekliyoruz sonuca göre haftaya yazabilirim seni canımİlk kilom 70.
Bu hafta malesef 69.5sanırım zehirlendiktsi sonra ödem oldum ama detox yapicam yarın
Off sorma sormaGünaydın kızlar hayırlı cumalar.
Alıntıladım ama yine telefon tarayıcıdan attı anlamıyorum ya chrome kullanıyorum çok donuyor..
Keşke kk nın bi uygulaması olsaydı..
Neyse.
İki arkadaş gelmişti onlara hoşgeldin diyorum bende yeniyim gerçi. inş hep beraber hedeflerimize ulaşırız.
Günaydın elifcim selam verdin kaçtın :)günaydın arkadaşlar.
ben bu sabah kahvaltımı tam buğday ekmekli tost ve 4 zeytinle yaptım. açık şekersiz çayla beraber.
Geçmiş olsun canım.dün alıntı yaptım ama cevaplayamadimKızlar Sağolun tekrar şükür bırsey yok
Neyse aksam Görüşürüz
evet kötü önümüz ramazan birde daha kötü bi sonuçla karşılaşmayalımdaSonuclar gecen haftaya Gore iyi ama dereceye gore Kötü
Yok kuzum Arkadan vurdular biraz hasar var oda bitti gittiGeçmiş olsun canım.dün alıntı yaptım ama cevaplayamadimsen birsey yok dediysen onemsiz bir kazaydı demekki.allah beterinden korusun
Aslinda ramazanda Genel kötü olur Az dikkat Etsek derece almak daha kolay olurevet kötü önümüz ramazan birde daha kötü bi sonuçla karşılaşmayalımdaönümüzdeki hafta tam adapte olarak daha güzel bi listemiz olur inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?