- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.601
Benden hepsine ok.canım
baştan beri olması gerekenler bunlar zaten arada bir yazman motive eder bizi bence katılıyorum tamamına
yok ablacım yok ben de yemem zatenYasemeninim ben çukulatanın ana vatanındayım
Evde ne kadar var dersen hiçççççç
Evdekiler isyanlarda
Önceden alışveriş yapınca yolda yemeye başladım çok şükür 5.5 aydır bitter dahil bu midecik çukulata görmedi
Heralde anladık cnm10 mesajı bana yazmıycak mefkuş takıma yazacak :))
inşallah inşallah :)Güzel kalpli yasemeninim zaten sevinçten Kızzzz
İnşallah zayıflayınca hepimiz daha mutlu olacaz
yok annem isemek ooda azimle işleyen olabilirmi acaba ?
ana bak bakHeralde anladık cnm
Kızz kaptan takıma daha çok gelsin diye uğraşıyom burda
Ben inanmıyorum yiceğine rosemyok ablacım yok ben de yemem zaten
bak helvayı çok severim ayıptır söylemesi güzel de yaparım eşim de çok sever
kaç aydır yapmıyorum ki ben de şeytan doldurur yerim diye
cumartesi eltim geldi almanyadan bizde kaldı o da çok seviyor benim helvamı sırf o geldi diye yaptım eşim diyo ki kıymetini bil valla aylardır bana yapmıyor
halbuki yapsam ben de dayanamam yerim diye yapmıyorum
Valla ben o konuda hiç bi zaman şikayet etmedimana bak bak
beni burdan siz kacirdiniz
offfffffffff püffffffffffff ne cok okunacak sayfa var diye ya cadi
canım ben kurallara uymaya varım zaten işyerinde olduğum süre nette daima bu sayfa açık ve olabildiğince ve seve seve katılıyorum ama tek sıkıntım evde olduğum saatler (akşamları ve haftasonları) eşim evde olduğu için ve bigün çok ciddi kk'da yazdığım bi konu yüzünden kavga ettiğimiz için burada takılmamı istemiyor ben de tartışma çıkmaması adına girmiyorumkizlar simdiki diyeceklerime alinmayin lutfen ama bir ceki duzen vermenin zamani geldide geciyor
takim surekliligi paylasima bagli bunu hepimiz biliyoruz.bu konuda kesinlikle kati bir tutum icinde olacagiz.özellikle deneme suresindeki kizlar mazeret haricinde bu kurala kesinkes kesin uymanizi istiyorum.kocaman kilolar versenizde onlari paylasip akil alacaginiz arkadaslar olmassa koca bir boslukta yuzeriz.bu nedenle mesaj sayimini bizzat ben yapacagiz.
yeni kizlarla pek tanismadik ama bu konu cok onemli surekliligimiz ve kopmamamiz icin.
kilo vermede bir kural var kizlar 3 hafta kilo veremeyende basina gelecegi dusunsun gari...........
hepimiz istekliysek kilo vermeye bu minik kurallar teferrruattan baska birsey degil bize.
100 grami bile basari sayarim bu nedenle dikkat edelim emi sirineler.
burda ben hep varim olamadigimda tellerinizi yollayin ekleyim watsaaptan ulasin, ben yoksam takyonum burda bugune dek cogu ufak tefek seyleri idare ettim ama mefkurenin motivasayonsuzluktan gitmek istemesiyle siki bir tutum izlemeye karar verdim.birde menulere dikkat edecem nerde oldugumuzu arada spor cezalariyla hatirlatmak adina.
ve kizlar persembe bildirimini lütfen cumaya sarkitmayin bu sarkmalar sanki onemsizlestiriyor gibi geliyor bizim takim kuralimizi.cumaya mazeretsiz bildirim yapani kabul etmiyecegim buda bilginize hanimlar.hasta olur, sorun olur ok anlarim ama yoksa persembe gunu tarti sizi sizde beni mutlu edin lütfen.
suan benim rahatsizliklarim simdilik bunlar sizlerinde varsa oturalim konusalim cozelim.hatta haftanin bir gunu bir saatte bulusup ayni anda bir kahve icelim bunuda isterseniz kurallastiralim.
yapma yaaa ben azimle sıçan diye biliyodumişte o atasözü bildiğimiz gibi değilmiş hep yanlış biliyormuşuz doğrusu '' Azimli sıçan (fare anlamında) duvarı deler'' :))
sorma ablam günah ya o kadar emeğeBen inanmıyorum yiceğine rosem
Kız şurda 2 Kilo kalmış yazık edilirmi hiççç
ben kisisel yazmadim canimcanım ben kurallara uymaya varım zaten işyerinde olduğum süre nette daima bu sayfa açık ve olabildiğince ve seve seve katılıyorum ama tek sıkıntım evde olduğum saatler (akşamları ve haftasonları) eşim evde olduğu için ve bigün çok ciddi kk'da yazdığım bi konu yüzünden kavga ettiğimiz için burada takılmamı istemiyor ben de tartışma çıkmaması adına girmiyorum
ama dersen şartları zorla günde en az beş mesaj istiyorum, oturur eşimle konuşur sadece bu topiğe girdiğimi anlatır bi şekilde girmeye çalışırım canım
AKTİF ÜYELERtakisim suan deneme dahil kim var kim yok 9 da bir liste versene bana
kim kimdir taniyim eccik ajanlik yaparak
Aynen güzelim hadi ver şu 2 kiloyusorma ablam günah ya o kadar emeğe
hele bi de övünme gibi olsun ama spora başladım ya o kadar eziyet çekiyorum bi de üstüne tatlı yyiyip de neden boşa gitsin bari çektiğim acılar işe yarasın
hmm doğru okumuşum yani :))yok annem isemek o
hani cisli bir durum
ama bizdeki klavyede bazi harfler olmadigindan oyle anladin amma velakin degil
biliyorum canım herkes için yazdığını ama şahsen ben kendimi kötü hissediyorum özellikle haftasonları giremediğim içinben kisisel yazmadim canim
ama senin gunduz katilimin cok cok iyi
firsat bulursan tabiki gel ama huzurunu bozacaksa gunduz mesajin yeter
bazi kizlar ce deyip kaciyor ayni kaptan gibi ya ben ona bizuluyom zati kaptanada gicik oluyom bakma sen bana........
hadi bakalım inşallah ablam :)Aynen güzelim hadi ver şu 2 kiloyu
Allı Şanlı bi mezuniyet kutlaması yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?