- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.581
ya süper olur beraber iftar ederiz sizleri ağırlamak tanışmak çok çok isterim canımm gel kız tantuni yaparız :))ciddiyim bu konuda
haftaya bir kacgun kacacaz yine bucurlerle bakalim last minite bizi nereye ucuracak
ayyy sorma tatlım sorma sabah uyanıp görünce gözlerim yuvalarından oynadı resmenabbowwww o Alman çikolataları da dünyanın en iyi çikolatalarıdır. Bu da senin sınavın olacak canım.
sen ağlama ablamKızlar alıntı yapacaktım heyecandan beceremedim
Yine ağlattınız beni
Hadi duygusallığı bırakıp oynaya oynaya şu kilolardan kurtulalım hep beraber
Yasemeninim ben çukulatanın ana vatanındayımatasözümüz bile var şimdi söylenmez ama
inşallah azmin sonu zafer olur bana
Güzel kalpli yasemeninim zaten sevinçten Kızzzzsen ağlama ablam
bak sen bizi güldürdün mutlu ettin sen de çoookkk mutlu ol
Kolay gelsin denizimAyyyy benim kocam bugün işi erken bitince , süpriz yapmış, erkenden geliverdi, daha yemek pişiyo, abboooww..
Hadi öptüm herkesi, şu yemek sofra işini halledeyim, gelirim gene..
sende bilirsinki bu dalgalanmalar bitis anlamina gelmez gozdem gulsumum
sigara olmazmi
sana 10 mesaj sozum var ama coklu alintida 10 mesaj cok laaaaaaaa gel bese indirek mizikci kaptan demede
işte o atasözü bildiğimiz gibi değilmiş hep yanlış biliyormuşuz doğrusu '' Azimli sıçan (fare anlamında) duvarı deler'' :))atasözümüz bile var şimdi söylenmez ama
inşallah azmin sonu zafer olur bana
hosgeldin yenidenKızlar alıntı yapacaktım heyecandan beceremedim
Yine ağlattınız beni
Hadi duygusallığı bırakıp oynaya oynaya şu kilolardan kurtulalım hep beraber
Benden hepsine ok.canımkizlar simdiki diyeceklerime alinmayin lutfen ama bir ceki duzen vermenin zamani geldide geciyor
takim surekliligi paylasima bagli bunu hepimiz biliyoruz.bu konuda kesinlikle kati bir tutum icinde olacagiz.özellikle deneme suresindeki kizlar mazeret haricinde bu kurala kesinkes kesin uymanizi istiyorum.kocaman kilolar versenizde onlari paylasip akil alacaginiz arkadaslar olmassa koca bir boslukta yuzeriz.bu nedenle mesaj sayimini bizzat ben yapacagiz.
yeni kizlarla pek tanismadik ama bu konu cok onemli surekliligimiz ve kopmamamiz icin.
kilo vermede bir kural var kizlar 3 hafta kilo veremeyende basina gelecegi dusunsun gari...........
hepimiz istekliysek kilo vermeye bu minik kurallar teferrruattan baska birsey degil bize.
100 grami bile basari sayarim bu nedenle dikkat edelim emi sirineler.
burda ben hep varim olamadigimda tellerinizi yollayin ekleyim watsaaptan ulasin, ben yoksam takyonum burda bugune dek cogu ufak tefek seyleri idare ettim ama mefkurenin motivasayonsuzluktan gitmek istemesiyle siki bir tutum izlemeye karar verdim.birde menulere dikkat edecem nerde oldugumuzu arada spor cezalariyla hatirlatmak adina.
ve kizlar persembe bildirimini lütfen cumaya sarkitmayin bu sarkmalar sanki onemsizlestiriyor gibi geliyor bizim takim kuralimizi.cumaya mazeretsiz bildirim yapani kabul etmiyecegim buda bilginize hanimlar.hasta olur, sorun olur ok anlarim ama yoksa persembe gunu tarti sizi sizde beni mutlu edin lütfen.
suan benim rahatsizliklarim simdilik bunlar sizlerinde varsa oturalim konusalim cozelim.hatta haftanin bir gunu bir saatte bulusup ayni anda bir kahve icelim bunuda isterseniz kurallastiralim.
10 mesajı bana yazmıycak mefkuş takıma yazacak :))Kaptanım Gülsüme 10 mesaj
Bende 10 mesaj isterim ona göre
tabiki kaptanım havalardan duygulardan vs. oluyor böyle bazen :)
ahaha yok canım çoklu alıntı 1 tane sayılıyor :))
Kaptanım Gülsüme 10 mesaj
Bende 10 mesaj isterim ona göre
bizdede azimle iseyen duvari deler derlerişte o atasözü bildiğimiz gibi değilmiş hep yanlış biliyormuşuz doğrusu '' Azimli sıçan (fare anlamında) duvarı deler'' :))
baştan beri olması gerekenler bunlar zaten arada bir yazman motive eder bizi bence katılıyorum tamamınakizlar simdiki diyeceklerime alinmayin lutfen ama bir ceki duzen vermenin zamani geldide geciyor
takim surekliligi paylasima bagli bunu hepimiz biliyoruz.bu konuda kesinlikle kati bir tutum icinde olacagiz.özellikle deneme suresindeki kizlar mazeret haricinde bu kurala kesinkes kesin uymanizi istiyorum.kocaman kilolar versenizde onlari paylasip akil alacaginiz arkadaslar olmassa koca bir boslukta yuzeriz.bu nedenle mesaj sayimini bizzat ben yapacagiz.
yeni kizlarla pek tanismadik ama bu konu cok onemli surekliligimiz ve kopmamamiz icin.
kilo vermede bir kural var kizlar 3 hafta kilo veremeyende basina gelecegi dusunsun gari...........
hepimiz istekliysek kilo vermeye bu minik kurallar teferrruattan baska birsey degil bize.
100 grami bile basari sayarim bu nedenle dikkat edelim emi sirineler.
burda ben hep varim olamadigimda tellerinizi yollayin ekleyim watsaaptan ulasin, ben yoksam takyonum burda bugune dek cogu ufak tefek seyleri idare ettim ama mefkurenin motivasayonsuzluktan gitmek istemesiyle siki bir tutum izlemeye karar verdim.birde menulere dikkat edecem nerde oldugumuzu arada spor cezalariyla hatirlatmak adina.
ve kizlar persembe bildirimini lütfen cumaya sarkitmayin bu sarkmalar sanki onemsizlestiriyor gibi geliyor bizim takim kuralimizi.cumaya mazeretsiz bildirim yapani kabul etmiyecegim buda bilginize hanimlar.hasta olur, sorun olur ok anlarim ama yoksa persembe gunu tarti sizi sizde beni mutlu edin lütfen.
suan benim rahatsizliklarim simdilik bunlar sizlerinde varsa oturalim konusalim cozelim.hatta haftanin bir gunu bir saatte bulusup ayni anda bir kahve icelim bunuda isterseniz kurallastiralim.
Sağol cnmhosgeldin yeniden
uzun uzun konuyu yeniden acmak istemiyom bir mola verdin diye dusunuyorum
takisim suan deneme dahil kim var kim yok 9 da bir liste versene bana10 mesajı bana yazmıycak mefkuş takıma yazacak :))
oda azimle işleyen olabilirmi acaba ?bizdede azimle iseyen duvari deler derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?