Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abbowwww o Alman çikolataları da dünyanın en iyi çikolatalarıdır. Bu da senin sınavın olacak canım.
ayyy sorma tatlım sorma sabah uyanıp görünce gözlerim yuvalarından oynadı resmen
dur bakalım azmettim yemem
belki perşembe günü bi lokmacık tadına bakar nefsimi öldürürüm sonra da tam gaz şekersizliğe devam :)

atasözümüz bile var şimdi söylenmez ama
inşallah azmin sonu zafer olur bana
Yasemeninim ben çukulatanın ana vatanındayım
Evde ne kadar var dersen hiçççççç
Evdekiler isyanlarda
Önceden alışveriş yapınca yolda yemeye başladım çok şükür 5.5 aydır bitter dahil bu midecik çukulata görmedi

Ayyyy benim kocam bugün işi erken bitince , süpriz yapmış, erkenden geliverdi, daha yemek pişiyo, abboooww..

Hadi öptüm herkesi, şu yemek sofra işini halledeyim, gelirim gene..
Kolay gelsin denizim
Aman ne işi varmış saatinde gelseymişya
Adam duymasın bizi

kizlar simdiki diyeceklerime alinmayin lutfen ama bir ceki duzen vermenin zamani geldide geciyor
takim surekliligi paylasima bagli bunu hepimiz biliyoruz.bu konuda kesinlikle kati bir tutum icinde olacagiz.özellikle deneme suresindeki kizlar mazeret haricinde bu kurala kesinkes kesin uymanizi istiyorum.kocaman kilolar versenizde onlari paylasip akil alacaginiz arkadaslar olmassa koca bir boslukta yuzeriz.bu nedenle mesaj sayimini bizzat ben yapacagiz.
yeni kizlarla pek tanismadik ama bu konu cok onemli surekliligimiz ve kopmamamiz icin.
kilo vermede bir kural var kizlar 3 hafta kilo veremeyende basina gelecegi dusunsun gari...........
hepimiz istekliysek kilo vermeye bu minik kurallar teferrruattan baska birsey degil bize.
100 grami bile basari sayarim bu nedenle dikkat edelim emi sirineler.
burda ben hep varim olamadigimda tellerinizi yollayin ekleyim watsaaptan ulasin, ben yoksam takyonum burda bugune dek cogu ufak tefek seyleri idare ettim ama mefkurenin motivasayonsuzluktan gitmek istemesiyle siki bir tutum izlemeye karar verdim.birde menulere dikkat edecem nerde oldugumuzu arada spor cezalariyla hatirlatmak adina.
ve kizlar persembe bildirimini lütfen cumaya sarkitmayin bu sarkmalar sanki onemsizlestiriyor gibi geliyor bizim takim kuralimizi.cumaya mazeretsiz bildirim yapani kabul etmiyecegim buda bilginize hanimlar.hasta olur, sorun olur ok anlarim ama yoksa persembe gunu tarti sizi sizde beni mutlu edin lütfen.
suan benim rahatsizliklarim simdilik bunlar sizlerinde varsa oturalim konusalim cozelim.hatta haftanin bir gunu bir saatte bulusup ayni anda bir kahve icelim bunuda isterseniz kurallastiralim.

Benden hepsine ok.canım

tabiki kaptanım havalardan duygulardan vs. oluyor böyle bazen :)

ahaha yok canım çoklu alıntı 1 tane sayılıyor :))

Kaptanım Gülsüme 10 mesaj
Bende 10 mesaj isterim ona göre

ikinize birden cevap veriyom gozumu korkutup kacirmayami niyetiniz var üleynnnnnnn
20 mesaj ve ben bababababa

işte o atasözü bildiğimiz gibi değilmiş hep yanlış biliyormuşuz doğrusu '' Azimli sıçan (fare anlamında) duvarı deler'' :))
bizdede azimle iseyen duvari deler derler

baştan beri olması gerekenler bunlar zaten arada bir yazman motive eder bizi bence katılıyorum tamamına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…