Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy ne yenir onlar amaa

Şu alamancılardan bana bi küçük kolicik alaman çikiletasi yollayın diye rica ettim.bir türlü yollamadi cimrilerrrr

Not: kaptanla mefkusdan istemiştim

Aklımın bir köşesine not aldım :))

Ayy ne yenir onlar amaa

Şu alamancılardan bana bi küçük kolicik alaman çikiletasi yollayın diye rica ettim.bir türlü yollamadi cimrilerrrr

kuzum yollamasınlar yaaa bildiğin günaha davet ediyorlar insanı
yenmiyor yenmiyor valla bak
inan bana böyle dediğime bakma, en azından şimdilik, canım istemiyor
ya kendimi çok şartladım yememem gerek diye ya da yemeye yemeye artık alıştım

kızlar bugünki menüm

sabah: bir dilim ekmek, yumurta, zeytin
öğle: bir kaşık pilav, bir kaşık ali nazik (sadece kıymasından yedim ama) bi kase yoğurt
ara: bir dilim karpuz
akşam: kayınvalidemde yemekteyiz sağolsun yeter zayıfladığın diye zorla yememi isteyecektir olabildiğince kırmadan eşiminde desteğiyle az yemeye çalışacağım

su: 3 lt
spor: 50 dk pilates

kızlar bu arada dün sporuma 20 dk yürüyüş de yazmıştım ama yapamadım ne yazık ki
havalar bi türlü ısınamadı ki kızımı alıp çıkayım

Yollasalarda yemem zaten ama yiyeceğim günlerde gelecek.bizim ev zaten çikolata deposu gibi.eşim çok düşkün.ben maksat muhabbet olsun diye kaptanla mefkureme takılıyorum.kaptandan çikolata isteyen bir yarışmacı bir ben varımdir herhalde

sen bildiğin cami duvarına işiyorsun ama
kaptanım şaka şaka bunlar çikolata mikolata sadece hayalimizde hedef tutturunca yiyeceğimiz şeyler
di mi hopicim

Hahahahhh bütün fabrikalar sana feda olsun looo..tahmin ediyorum ben bu arkadaşın senin beynini okuyor..allah artırsın.musait olursan beni ara

Ayy ne yenir onlar amaa

Kız burda ben bile yemiyom
Bee onlar Bee
Bu kötülüğü yaparmıyım sana tatlişkom
Seni seviyommm

Vuuuu ben bu yazıyı nasıl kaçırmışım ya çok sevindim kararından vazgeçtiğine hoşgeldin

Rose canım bence kocana söyle o çikolataları saklasın kilo verdiğinde ödül olarak 1 tablet yersin

aynen oyle
ben beril 1977 modelim
3 kizim var ikizler 16,5 minik 3
emekli ogretmenim malulen oldum
kocaman kilolar verip simdi hava atiyom
sizleri cokkkkkkkkkkkk seviyom

Hayır olsun ablacım niye emekli oldun
Bende 26 yaşındayım 10,5 aydır en yakin arkadasimla evliyim teorik olarak endüstri mühendisiyim ama pratikte kaldırım mühendisiyim 1.72 boyum var ideal kilom 62 en güzel olduğum kilom 57 ama şuan 69 kiloyum hemen 57ye düşüp manken edasıyla gezmek istiyorum

Ohh be ablacım yaa nasıl içime rahatlık doldu anlatamam :) :)

Vuuuu ben bu yazıyı nasıl kaçırmışım ya çok sevindim kararından vazgeçtiğine hoşgeldin

Rose canım bence kocana söyle o çikolataları saklasın kilo verdiğinde ödül olarak 1 tablet yersin

yok canım saklarsa daha çok canım ister yasak ya hani
şimdi bana her gün bi parçadan bişe olmaz dedi ya hiç canım istemiyor çikolata
garip bi kadınım valla, ya da cidden keçi inadı var yap deyince yapmam yapma deyince inadına yapasım gelir

Tatlım buzluğa at 1 sene hic bisey olmuyo ben hep teyzemler getirdiğinde öyle yapıp az az çıkarıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…