- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.621
Ayy ne yenir onlar amaakızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
evde sürüsüne bereket, çeşit çeşit çikolata var şu an
eşimle sabah konuştum artık ye bitir bunları dedim yoksa bu kadar çikolatayı kim yiyecek dedim
ben çikolata mı yiyorum ki dedi
o zaman kim yiyecek dedim eee sen yersin her gün bi parça bi parça yesen zaten biter dedi
resmen suça teşvik ediyor beni
ama asla kanmam yemeyeceğim yemeeemmmmm
sağol canımm çok teşekkürederimm
hahayyttttt işte bu beeeeee... Hoşgeldinn zuhalimmm
oyy kıyamamm kuzuuu, nerde görecek bu şehir hayatı içinde tabi. Devir değişti, çocuklar artık dijital hayat yaşıyorlar :)
ooo çok yakınımdaymışsın, sarıyer bahçeköy tarafına gelirsen, Atatürk Arboretumunu tavsiye ederim. Çok özel küçük bir orman içinde göletler var. Aşık olursun.
kuzum yollamasınlar yaaa bildiğin günaha davet ediyorlar insanıAyy ne yenir onlar amaa
Şu alamancılardan bana bi küçük kolicik alaman çikiletasi yollayın diye rica ettim.bir türlü yollamadi cimrilerrrr
Not: kaptanla mefkusdan istemiştim
E dünden beri sen bizi ağlatıyordun..Bugünde sen agla diyecemde Kıyamam mefkusummmmKızlar alıntı yapacaktım heyecandan beceremedim
Yine ağlattınız beni
Hadi duygusallığı bırakıp oynaya oynaya şu kilolardan kurtulalım hep beraber
Yollasalarda yemem zaten ama yiyeceğim günlerde gelecek.bizim ev zaten çikolata deposu gibi.eşim çok düşkün.ben maksat muhabbet olsun diye kaptanla mefkureme takılıyorum.kaptandan çikolata isteyen bir yarışmacı bir ben varımdir herhaldekuzum yollamasınlar yaaa bildiğin günaha davet ediyorlar insanı
yenmiyor yenmiyor valla bak
inan bana böyle dediğime bakma, en azından şimdilik, canım istemiyor
ya kendimi çok şartladım yememem gerek diye ya da yemeye yemeye artık alıştım
sen bildiğin cami duvarına işiyorsun amaYollasalarda yemem zaten ama yiyeceğim günlerde gelecek.bizim ev zaten çikolata deposu gibi.eşim çok düşkün.ben maksat muhabbet olsun diye kaptanla mefkureme takılıyorum.kaptandan çikolata isteyen bir yarışmacı bir ben varımdir herhalde
Hahahahhh bütün fabrikalar sana feda olsun looo..tahmin ediyorum ben bu arkadaşın senin beynini okuyor..allah artırsın.musait olursan beni aracok yogunum berna seninle konusamadik bir turlu ama ben bayagi bayagi boyut degistirdim suan olmadigim kadar huzurluyum soyle soyleyim luivuitton fabrikasini satin almis gibi gibi........
menunu begenmesemde o gozume batani oglen yemen ve guzel su icmeni begendim
ciddiyim bu konuda
haftaya bir kacgun kacacaz yine bucurlerle bakalim last minite bizi nereye ucuracak
sende bilirsinki bu dalgalanmalar bitis anlamina gelmez gozdem gulsumum
bir tek akrepten..................
sigara olmazmi
sana 10 mesaj sozum var ama coklu alintida 10 mesaj cok laaaaaaaa gel bese indirek mizikci kaptan demede
Kız burda ben bile yemiyomAyy ne yenir onlar amaa
Şu alamancılardan bana bi küçük kolicik alaman çikiletasi yollayın diye rica ettim.bir türlü yollamadi cimrilerrrr
Not: kaptanla mefkusdan istemiştim
Hahahaha valla öyle oldu..tövbe Estağfurullahsen bildiğin cami duvarına işiyorsun ama
kaptanım şaka şaka bunlar çikolata mikolata sadece hayalimizde hedef tutturunca yiyeceğimiz şeyler
di mi hopicim
Ben geldimmmmm
Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar
kızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
eşimle sabah konuştum artık ye bitir bunları dedim yoksa bu kadar çikolatayı kim yiyecek dedim
o zaman kim yiyecek dedim eee sen yersin her gün bi parça bi parça yesen zaten biter dedi
aynen oyle
ben beril 1977 modelim
3 kizim var ikizler 16,5 minik 3
emekli ogretmenim malulen oldum
kocaman kilolar verip simdi hava atiyom
sizleri cokkkkkkkkkkkk seviyom
Ben geldimmmmm
Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar
Seni gördüm daha iyi oldum ablacım hoşgeldin tekrarSyesim sen nasılsın güzelim
Vuuuu ben bu yazıyı nasıl kaçırmışım ya çok sevindim kararından vazgeçtiğine hoşgeldin
Rose canım bence kocana söyle o çikolataları saklasın kilo verdiğinde ödül olarak 1 tablet yersin
Vuuuu ben bu yazıyı nasıl kaçırmışım ya çok sevindim kararından vazgeçtiğine
hh be ablacım yaa nasıl içime rahatlık doldu anlatamam :) :)
Sağolun canlarımSeni gördüm daha iyi oldum ablacım hoşgeldin tekrar
canım aç kalmışsın resmen yaMenüm
Sabah;
2 küçük dilim kurutulmuş etimek/peynir/domates/salatalık
öğlen;
1 kase yoğurda 30 gr. yulaf/15gr. kuruüzüm
ara;
2 elma
akşam;
sebze yemeeği
su; 3,5 litre
spor; 30 dk yürüyüş
Ben de sırf havalı durayım diye yememyok canım saklarsa daha çok canım ister yasak ya hani
şimdi bana her gün bi parçadan bişe olmaz dedi ya hiç canım istemiyor çikolata
garip bi kadınım valla, ya da cidden keçi inadı var yap deyince yapmam yapma deyince inadına yapasım gelir
kızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?