Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
evde sürüsüne bereket, çeşit çeşit çikolata var şu an
eşimle sabah konuştum artık ye bitir bunları dedim yoksa bu kadar çikolatayı kim yiyecek dedim
ben çikolata mı yiyorum ki dedi
o zaman kim yiyecek dedim eee sen yersin her gün bi parça bi parça yesen zaten biter dedi
resmen suça teşvik ediyor beni
ama asla kanmam yemeyeceğim yemeeemmmmm

Allah kolaylık versin canım benimde tutamadığım birsürü borcum var Allah nasip etsede bende onları tutsam ne güzel olacak ahh ahh

valla hemen başla canım hemen
ben geçen haftadan beri yapıyorum hakkıyla yaptığın zaman cidden işe yaradığını hissediyorsun

Vuuu yeşil ve mavi bi arada

ben yürekten inanıyorum toparlanacağımıza

Senin gibi insanlar olmasını bilmek bile sevindiriciinsanlar değilki ördek insana bile değer vermiyorlar
sağol canımm çok teşekkürederimm

hahayyttttt işte bu beeeeee... Hoşgeldinn zuhalimmm

oyy kıyamamm kuzuuu, nerde görecek bu şehir hayatı içinde tabi. Devir değişti, çocuklar artık dijital hayat yaşıyorlar :)

Dün senin çok yakınındaymışım o zaman. .Emirgan daydim
ooo çok yakınımdaymışsın, sarıyer bahçeköy tarafına gelirsen, Atatürk Arboretumunu tavsiye ederim. Çok özel küçük bir orman içinde göletler var. Aşık olursun.

Sadece Akrep mi yılan dan bahsettik kesin rüyalarıma girer

Kesinlikle kaptanım ben mesela yeni gelen arkadaşlarla tanışamadım hala

27 yaşında 1 çocuk annesiyim , çalışıyorum özel bir şirkette Finans Sorumlusuyum. Yarışmaya Van'dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dinimiz amin

ayagi cikista mezunum hazirdan demeyi unuttun be yaaaaaaaaaaaa

tekrar hoşgeldin :)

azim budur işte süpersin yasemincim :))

spor diyince bayılıyorum, bravo Gizemcimm. Halleyide yemeseymişsin tüh nazar olmuşş

abbowwww o Alman çikolataları da dünyanın en iyi çikolatalarıdır. Bu da senin sınavın olacak canım.

ayyy Allah korusun, girmesin rüyalarına, kış kışşş
ayy en çok istediğim şey yemek yemeyi unutmak
valla çok süper oluyo, ramazana hazırlık gibi

Kaptan bizi bırakmaaaaa
cok yogunum berna seninle konusamadik bir turlu ama ben bayagi bayagi boyut degistirdim suan olmadigim kadar huzurluyum soyle soyleyim luivuitton fabrikasini satin almis gibi gibi........

menunu begenmesemde o gozume batani oglen yemen ve guzel su icmeni begendim
ayy ne güzel olur berilcim valla başımın üztünde yeriniz var mersin hepimize yeter :))
ciddiyim bu konuda
haftaya bir kacgun kacacaz yine bucurlerle bakalim last minite bizi nereye ucuracak
ben yürekten inanıyorum toparlanacağımıza
sende bilirsinki bu dalgalanmalar bitis anlamina gelmez gozdem gulsumum
bir tek akrepten..................
afiyet olsun kaptanım birdahaki kahvede yine bekleriz:))
sigara olmazmi
sana 10 mesaj sozum var ama coklu alintida 10 mesaj cok laaaaaaaa gel bese indirek mizikci kaptan demede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…