- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.561
Allah kolaylık versin canım benimde tutamadığım birsürü borcum var Allah nasip etsede bende onları tutsam ne güzel olacak ahh ahhbişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayım
valla hemen başla canım hemenmenüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
bikaç çatal peynir
öğlen:1 halley yedim :\
akşam:3yk güveç
1 kase buğday salatası
1 yk yoğurt
su:3 litre
spor:1 saat yürüyüş
yarından itibaren tam anlamıyla pilatese başlıyorum topda aldım :) sabahları hiç değilse onu yaparım iftardan sonrada 1 saat yürürüm :)
ayy ne güzel olur berilcim valla başımın üztünde yeriniz var mersin hepimize yeter :))sen bu kadar mersini översen yakinda getirecen beni oraya bu gunlerde kizlarla her aklimiza eseni yapma modundayiz zaten basina 4 muzu bela alacan benden soylemesi....
Vuuu yeşil ve mavi bi aradageçmiş olsun canımm.. Olduda bitti maşalahhh
bişey itiraf edeyim, sıcaklardan ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı 4-5 senedir oruç tutmuyordum. Sonra her sene ramazan bitmesine yakın o kadar büyük vicdan yapıyodumki anlatamam.. Bu sene kendi kendime söz verdim tutacağıma.. Bende çok heyecanlayım
hoşgeldinnnnn
ayy kilolar 48 saatte mi yerleşiyormuşşş.. Bende kesinlikle o kural çalışmıyordur. 15 dakikaya kilo olarak yerleşiyordur eminim
ben istanbul sarıyerde oturuyorum, önümüz deniz arkamız orman. Her türlü hayvan mevcut burda
ayy evett çok mutlu oldum
anladım canım koca takımda mersinde bi ben varım yaa :))Arkadaşım mersinde okudu onun yanına gelip gittiğimde geziyoduk :) ankaradayım ben :)
ben yürekten inanıyorum toparlanacağımızakizlar bu arada sizinle tanisamadik kaynasamadik ama zamanla olacagina inaniyorum.gülsüme sozum var 10 mesaj borclu uyaniyorum artik her gune.sizde biraz gayret gosterirseniz sayfamiz eski nesesine doner diye dusunuyorum.
mutlakaki eksiklerimiz, es gectiklerimiz var hep beraber cozebiliriz.yeterki isteklerimizi dile getirip cizum arayalim.farkindayim bosverdim gibi hissediyorsunuz, ama inanin degil.neyse cenemi toplayip konuyu kapatiyorum
sağol canımm çok teşekkürederimmSenin gibi insanlar olmasını bilmek bile sevindiriciinsanlar değilki ördek insana bile değer vermiyorlar
hahayyttttt işte bu beeeeee... Hoşgeldinn zuhalimmmBen geldimmmmm
Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar
oyy kıyamamm kuzuuu, nerde görecek bu şehir hayatı içinde tabi. Devir değişti, çocuklar artık dijital hayat yaşıyorlar :)Biz de dün tam senin dediğin gibi bir gölet yanındaydik.hatta kızım sincap görünce bayağı bir şaşırdı sevindi.çocuklar sincabı tv den çizgi filmden göre göre hayali bir cizgi film karakteri falan zannediyorlar.o yüzden gördügunde çok şaşırdı
ooo çok yakınımdaymışsın, sarıyer bahçeköy tarafına gelirsen, Atatürk Arboretumunu tavsiye ederim. Çok özel küçük bir orman içinde göletler var. Aşık olursun.Dün senin çok yakınındaymışım o zaman. .Emirgan daydim
Sadece Akrep mikesin evden kacmistir o
ay sanada kiyamam canim benim
sen bu kadar mersini översen yakinda getirecen beni oraya bu gunlerde kizlarla her aklimiza eseni yapma modundayiz zaten basina 4 muzu bela alacan benden soylemesi....
neresiki sizin orasi canim
ben tek bir akrepten nefret ediyorum
ayy en çok istediğim şey yemek yemeyi unutmakHee bu arada öğlen yemeği yemeyi unuttum, biraz önce sütlü kahve içtim, kiraz yedim.
Akşama ne pişireceğime karar veremedim. Şimdi sebze çorbası yapıyorum, yanına naapsam acaba.. Şu hergün ne yapsam derdi hiçç bitmiyor
afiyet olsun kaptanım birdahaki kahvede yine bekleriz:))kuzularrim sindik bu kadar kahvemide ictim sizinle
bir sonraki molaya kadar kactim
Kesinlikle kaptanım ben mesela yeni gelen arkadaşlarla tanışamadım halakizlar bu arada sizinle tanisamadik kaynasamadik ama zamanla olacagina inaniyorum.gülsüme sozum var 10 mesaj borclu uyaniyorum artik her gune.sizde biraz gayret gosterirseniz sayfamiz eski nesesine doner diye dusunuyorum.
mutlakaki eksiklerimiz, es gectiklerimiz var hep beraber cozebiliriz.yeterki isteklerimizi dile getirip cizum arayalim.farkindayim bosverdim gibi hissediyorsunuz, ama inanin degil.neyse cenemi toplayip konuyu kapatiyorum
ayagi cikista mezunum hazirdan demeyi unuttun be yaaaaaaaaaaaaKesinlikle kaptanım ben mesela yeni gelen arkadaşlarla tanışamadım hala
27 yaşında 1 çocuk annesiyim , çalışıyorum özel bir şirkette Finans Sorumlusuyum. Yarışmaya Van'dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dinimiz amin
tekrar hoşgeldin :)Ben geldimmmmm
Berilimle bazı konuları konuşup netleştirdik
Bende kalmaya karar verdim
Dünde çok üzülmüştüm, insanın kendine değer verilip, sevildiğini ,önemsendiğini hissetmesi
Çok güzel bi duygu .Bunun için hepinize teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr maraton başlasın
Kaldığımız yerden değil bugün yeni bi başlangıç yapıp hepimiz kendimizi toparlıyoruz
Burada sadece diyet menü değil hayatı paylaşıyoruz.ne kadar çok paylaşırsakta stresimizi atıp zayıflıyoruz
Bu hafta benden güzel bi bildirim gelecek gibi
Sizleri görelim bayanlar
azim budur işte süpersin yasemincim :))kızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
evde sürüsüne bereket, çeşit çeşit çikolata var şu an
eşimle sabah konuştum artık ye bitir bunları dedim yoksa bu kadar çikolatayı kim yiyecek dedim
ben çikolata mı yiyorum ki dedi
o zaman kim yiyecek dedim eee sen yersin her gün bi parça bi parça yesen zaten biter dedi
resmen suça teşvik ediyor beni
ama asla kanmam yemeyeceğim yemeeemmmmm
spor diyince bayılıyorum, bravo Gizemcimm. Halleyide yemeseymişsin tüh nazar olmuşşmenüm
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
bikaç çatal peynir
1 kase buğday salatası
1 yk yoğurt
yarından itibaren tam anlamıyla pilatese başlıyorum topda aldım :) sabahları hiç değilse onu yaparım iftardan sonrada 1 saat yürürüm :)
abbowwww o Alman çikolataları da dünyanın en iyi çikolatalarıdır. Bu da senin sınavın olacak canım.kızlar yaaa eşimin abisi almanyadan geldi dün gece, neler neler getirmiş sağolsun
evde sürüsüne bereket, çeşit çeşit çikolata var şu an
eşimle sabah konuştum artık ye bitir bunları dedim yoksa bu kadar çikolatayı kim yiyecek dedim
ben çikolata mı yiyorum ki dedi
o zaman kim yiyecek dedim eee sen yersin her gün bi parça bi parça yesen zaten biter dedi
resmen suça teşvik ediyor beni
ama asla kanmam yemeyeceğim yemeeemmmmm
ayyy Allah korusun, girmesin rüyalarına, kış kışşşSadece Akrep miyılan dan bahsettik kesin rüyalarıma girer
valla çok süper oluyo, ramazana hazırlık gibiayy en çok istediğim şey yemek yemeyi unutmak
cok yogunum berna seninle konusamadik bir turlu ama ben bayagi bayagi boyut degistirdim suan olmadigim kadar huzurluyum soyle soyleyim luivuitton fabrikasini satin almis gibi gibi........Kaptan bizi bırakmaaaaa
menunu begenmesemde o gozume batani oglen yemen ve guzel su icmeni begendimmenüm
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
bikaç çatal peynir
1 kase buğday salatası
1 yk yoğurt
ciddiyim bu konudaayy ne güzel olur berilcim valla başımın üztünde yeriniz var mersin hepimize yeter :))
sende bilirsinki bu dalgalanmalar bitis anlamina gelmez gozdem gulsumumben yürekten inanıyorum toparlanacağımıza
bir tek akrepten..................Sadece Akrep miyılan dan bahsettik kesin rüyalarıma girer
sigara olmazmiafiyet olsun kaptanım birdahaki kahvede yine bekleriz:))
Heytt beeee!!!İşte buu!!!
Piyangodan para çıksaydı bu kadar sevinmezdimsen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin.dünden beri kafam hep oradaydı inan çok üzülmustum. Öyle böyle degil bayağı alışmişız birbirimize
diyete ilk başladığım zamanlar tek düşüncem yemek olmuştu öğlene ne yapsam akşama ne yesem 24 saat bunları düşünmekten yoruluyordum artık yaa ben oldum olası pisboğazım arkadaş herşeyi unuttum bi yemek yemeyi unutamadım :))valla çok süper oluyo, ramazana hazırlık gibi
atasözümüz bile var şimdi söylenmez amaazim budur işte süpersin yasemincim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?