Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet çok kilo almadım ama sağlık problemi çok yaşadım
ablam istesen de bence çok fazla yiyemezsin çünkü alıştın artık az yemeye az yağlı yemeye vs
ba ben her gün poğaça yerdim çok da hoşuma giderdi geçen hafta bi kere mecburen yedim uzun bi aradan sonra daha doğrusu yemeye çalıştım yiyemedim nasıl yağlı nasıl ağır geldi sana anlatamam
sende şimdi yemeye kalksan bi lokma sonra tıkanırsın

Taktım kafaya 55 olucam diye şuan üzerimde 36 beden pantolon var ama göbek kısmı falan hep yanlardan çıktı sıkılaşmam da lazım
Ahhh 55 olmak nasıl bişey acaba
Ben en son düğünümde 55 düşmüştüm yani 27 sene önce
Ama şimdi istemiyom yaş ilerledikçe boy Kilo oranı değişiyor 65 iyidir
Daha şimdiden millet bana yeter diye o zamanda sinir oluyom

hey maşallah sana kuzum

senle kilolarımız aynı gibi sana da maşallah

Aynen abla, sürekli yeter artık ne kadar zayıflayacaksın diyorlar bir de sabote etme eylemleri oluyor ye şu çikolatayı bir kereden bi şey olmaz diye diye alınıyor verilen kaloriler

yaşayacaksın tabi şüphen mi var
şımar tabi hakkındır kaç kilo vermiş kadınsın sen gerisi illaki gelecek
Inşallah güzelim
Allaha hep dua ettim bana sağlıklı iştahsızlık versin diye
Ben küçüklükten beri yemeyi severim ve hep dikkat etmek durumundaydım tabi yiyincede hemen alanlardan

İnşallah gelsin güzelim
Ben önceden çok şişman olduğum için millet şimdi beni zayıf görüyor
Kilomu bilmesem ben bile inanacam

Aynen abla, sürekli yeter artık ne kadar zayıflayacaksın diyorlar bir de sabote etme eylemleri oluyor ye şu çikolatayı bir kereden bi şey olmaz diye diye alınıyor verilen kaloriler
Aynen güzelim
Ben öncedende bana yorum yapılmasına sinir olurdum
Benim vücudum kime ne şişmansam şişmansam diyodum
Şimdide öyle, ben kendimi iyi hissetmiyom diyom
Geçen biri yeter artık leylek gibi olmuşun diyor
Sanki 50 kiloyum

Birazcik fark var tatlim ben daha 36yi kiyisindan bile goremedim :)
Ayy sorma ya surekli cok verdin yeter cok zayifladin daha dur Al ye sunu ac kaliyosundur sen ( bunu diyen annem) ya ben biliyorum ideal kilomu iste aslinda bilseler ac kaldigim yok gereksiz seylerle doldurmuyorum midemi ve aksine hic olmadigim kadar saglikli besleniyorum hep beraber destek olurlar da neyse :)

merhaba arkadaşlar bende 31 yaşınadyım tuzladayım ağustos ayından beri 99 kilodan 72 kiloya düşmüşken evden bi çıktım biraz şımarıklık yaptım ve 1,5 ay sonra kıtlıktan çıkmış gibi beslenince 81 i gördüm 2-3 gündür kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum ve bugun 79,4 idim evli 2 yaşında bir oğlum var. daha önce cevap yazamadım oğluma tuvalet eğitimimiz varda 4 gündür yoğun bir tempo geçiyor evin içinde :))

Endüstri Mühendisimi??benim kızımda o bölümü tercih etmek istiyor.ne olacaksın ne yapacaksın diyorum kem küm..valla kendi bile bilmiyor.tavsiye ediyormusun

Kız burda ben bile yemiyom
Bee onlar Bee
Bu kötülüğü yaparmıyım sana tatlişkom
Seni seviyommm
Bende seni seviyorum mefkusumm..kiz takımdan gidiyorum dedin takıma action oldu.giden motivasyonum geri geldi yeminle.sen arada böyle biz yavaşlayınca "bakın giderim haa" diye bizi bi korkut. Ilac gibisin vevesselam

bende öyle takılıyorum işte

bu arada bu ikinci şımarmam ilkinde 73e düşmüştüm tekrar 79 olmuştum sonra tekrar 72 ye düştüm ve yine 81 oldum gittikçe ibre yükseliyor aslında istediğim kilo 65 ti ama 69 u bi türlü göremedim sonra bi motivasyon düşüklüğü hurraaaaa aldım kiloları birde hiç spor yapmadan verdim 27 kiloyu o yüzden sarkmalarımda var biraz şimdi trambolin aldım ip aldım bol zıplamayı düşünüyorum ama hala düşünüyorum bi başlayamadım :) şimdide ramazan geldi nasıl yapıcam bilmiyorum fit olmak ,stiyorum

Yaaaa ben yemek yapmayı beceremiyorum yaaaa

Bir sebze çorbası yaptım ki, tövbe tövbe ne fena oldu.

Tavuğuda yaktım bi güzel. Ohhhh aferin bana

Peynir ekmek yedik mecburen. 10 senedir evliyiz, bazen diyorum adamı kobay hayvanına çevirdim. Acayip acayip yemekler yapıyorum, yazık oda hiç sesini çıkarmadan yer

Mefkurem bende onbeş kilo verince kendimi bi 55 falan görmeye başlamıştım.milletde sagolsun iyi kilo verdin diye beni havaya sokmustu.taa ki iki gün oncesine kadar.fotoğraf cekindim çocuklarla baktım bildigin hopis .hiçbir fark yok.yani milletin dedigi abarttigi gibi bir kilo verme durumu yok.aynen halen kilolu sisko bir bağyanım yani.sonra durma hopiş dedim kendime.gorecem 6 li rakamlari.65 olmaz belki 68 olur.ama muhakkak 6 li rakamları gorucem inşallah.hep birlikte..

[QUOTEsitelerindenunesroma, post: 41406713, member: 680261"]Yaaaa ben yemek yapmayı beceremiyorum yaaaa

Bir sebze çorbası yaptım ki, tövbe tövbe ne fena oldu.

Tavuğuda yaktım bi güzel. Ohhhh aferin bana

Peynir ekmek yedik mecburen. 10 senedir evliyiz, bazen diyorum adamı kobay hayvanına çevirdim. Acayip acayip yemekler yapıyorum, yazık oda hiç sesini çıkarmadan yer [/QUOTE]
Yemek sitelerinden birini indirsene telefona.ben indirdim ama ramazan icin tarif bakiyorum.denenmis guzel tarifler var. Nefis yemek tarifleri benim indirdigim.faceden de takip edebilirsin

Yemek sitelerinden birini indirsene telefona.ben indirdim ama ramazan icin tarif bakiyorum.denenmis guzel tarifler var. Nefis yemek tarifleri benim indirdigim.faceden de takip edebilirsin[/QUOTE]

kesinlikle nefis yemek tariflerim.... on numara bir site

Bende seni seviyorum mefkusumm..kiz takımdan gidiyorum dedin takıma action oldu.giden motivasyonum geri geldi yeminle.sen arada böyle biz yavaşlayınca "bakın giderim haa" diye bizi bi korkut. Ilac gibisin vevesselam
Canım bernam yaaa
Durmadan olursa olmaz bakarsın birdahaki sefere ,eee gidiyosan git senlemi uğraşıcaz
Dersiniz, neme lazım
Ama bu hız bizi bisüre götürür inşallah
Birazdaha Kilo vermiş oluruz

Hoşgeldin cnm
Zamanla birbirimizi tanıyıp kaynaşırız
Bunun içinde bol paylaşım gerekli
Ben Zühal 5.5 aydır burdayım ve yaklaşık 32 Kilo verdim daha 15 kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…