- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.950
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.661
evet çok kilo almadım ama sağlık problemi çok yaşadımEvet sağlıksız ama bi taraftanda bak Kilo almamışın
Kimi tatlıyı sever kimi hamurişini
Bende lanet olsun hepsini severim farketmez tatlı tuzlu
Hele bide gevrek ekmek varsa makarnayla bile severim
Yani mazide kaldı hatırlamıyom o günleri
yaşayacaksın tabi şüphen mi varSağol cnm
Ayy şımardım şimdi
Ama zayıf olupta yok dikkat ediyom yemicem demekte başka oluyor hani
Belki bi gün bende yaşarım o günleri
Ahhh 55 olmak nasıl bişey acabaTaktım kafaya 55 olucam diyeşuan üzerimde 36 beden pantolon var ama göbek kısmı falan hep yanlardan çıktı sıkılaşmam da lazım
hey maşallah sana kuzum
Ahhh 55 olmak nasıl bişey acaba
Ben en son düğünümde 55 düşmüştüm yani 27 sene önce
Ama şimdi istemiyom yaş ilerledikçe boy Kilo oranı değişiyor 65 iyidir
Daha şimdiden millet bana yeter diye o zamanda sinir oluyom
evet çok kilo almadım ama sağlık problemi çok yaşadım
ablam istesen de bence çok fazla yiyemezsin çünkü alıştın artık az yemeye az yağlı yemeye vs
ba ben her gün poğaça yerdim çok da hoşuma giderdi geçen hafta bi kere mecburen yedim uzun bi aradan sonra daha doğrusu yemeye çalıştım yiyemedim nasıl yağlı nasıl ağır geldi sana anlatamam
sende şimdi yemeye kalksan bi lokma sonra tıkanırsın
Inşallah güzelimyaşayacaksın tabi şüphen mi var
şımar tabi hakkındır kaç kilo vermiş kadınsın sen gerisi illaki gelecek
Aynen güzelimAynen abla, sürekli yeter artık ne kadar zayıflayacaksın diyorlar bir de sabote etme eylemleri oluyor ye şu çikolatayı bir kereden bi şey olmaz diye diye alınıyor verilen kaloriler
Birazcik fark var tatlim ben daha 36yi kiyisindan bile goremedim :)
senle kilolarımız aynı gibi sana da maşallah
Aynen abla, sürekli yeter artık ne kadar zayıflayacaksın diyorlar bir de sabote etme eylemleri oluyor ye şu çikolatayı bir kereden bi şey olmaz diye diye alınıyor verilen kaloriler
Endüstri Mühendisimi??benim kızımda o bölümü tercih etmek istiyor.ne olacaksın ne yapacaksın diyorum kem küm..valla kendi bile bilmiyor.tavsiye ediyormusunHayır olsun ablacım niye emekli oldun
Bende 26 yaşındayım 10,5 aydır en yakin arkadasimla evliyimteorik olarak endüstri mühendisiyim ama pratikte kaldırım mühendisiyim 1.72 boyum var ideal kilom 62 en güzel olduğum kilom 57 ama şuan 69 kiloyum hemen 57ye düşüp manken edasıyla gezmek istiyorum
Ohh be ablacım yaa nasıl içime rahatlık doldu anlatamam :) :)
Kız burda ben bile yemiyom
Bee onlar Bee
Bu kötülüğü yaparmıyım sana tatlişkom
Seni seviyommm
Bende seni seviyorum mefkusumm..kiz takımdan gidiyorum dedin takıma action oldu.giden motivasyonum geri geldi yeminle.sen arada böyle biz yavaşlayınca "bakın giderim haa" diye bizi bi korkut. Ilac gibisin vevesselamKız burda ben bile yemiyom
Bee onlar Bee
Bu kötülüğü yaparmıyım sana tatlişkom
Seni seviyommm
bende öyle takılıyorum işteAKTİF ÜYELER
Takyon
mefkurem
Rosebud
xDerinMavix
Hoppidicik
kitkurdu
Özlemiko
Syes
hazos87
denizgunesroma
Cebir
minozz
İZİNLİ ÜYE
matilda
DENEME SÜRECİNDEKİLER ;
Dimp ; 2 haziran başlangıç 78,3 hedef 60 daha önce 2,takımda yarışmış ( kayıp)
Nidah; 3 haziran başlangıç 69,6 hedef 58 daha önce 4, takımda yarışmış
miraykk95 2 haziran başlangıç 64 hedef 54
mnslhn ; 2 haziran başlangıç 65 hedef 60
amonra; 11 haziran başlangıç 79 hedef 58 daha önce 5, takımda yarıştı ( kayıp)
onu öğlen yemeği niyetine yedim abla 12.00 deGizemim senin menünde Halley gibi bişeymi gördüm
Yok yok ben kesin yanlış okudum
Heralde artık gözlük alma zamanı geldi
Mefkurem bende onbeş kilo verince kendimi bi 55 falan görmeye başlamıştım.milletde sagolsun iyi kilo verdin diye beni havaya sokmustu.taa ki iki gün oncesine kadar.fotoğraf cekindim çocuklarla baktım bildigin hopis .hiçbir fark yok.yani milletin dedigi abarttigi gibi bir kilo verme durumu yok.aynen halen kilolu sisko bir bağyanım yani.sonra durma hopiş dedim kendime.gorecem 6 li rakamlari.65 olmaz belki 68 olur.ama muhakkak 6 li rakamları gorucem inşallah.hep birlikte..Ahhh 55 olmak nasıl bişey acaba
Ben en son düğünümde 55 düşmüştüm yani 27 sene önce
Ama şimdi istemiyom yaş ilerledikçe boy Kilo oranı değişiyor 65 iyidir
Daha şimdiden millet bana yeter diye o zamanda sinir oluyom
Yemek sitelerinden birini indirsene telefona.ben indirdim ama ramazan icin tarif bakiyorum.denenmis guzel tarifler var. Nefis yemek tarifleri benim indirdigim.faceden de takip edebilirsin[/QUOTE][QUOTEsitelerindenunesroma, post: 41406713, member: 680261"]Yaaaa ben yemek yapmayı beceremiyorum yaaaa
Bir sebze çorbası yaptım ki, tövbe tövbe ne fena oldu.
Tavuğuda yaktım bi güzel. Ohhhh aferin bana
Peynir ekmek yedik mecburen. 10 senedir evliyiz, bazen diyorum adamı kobay hayvanına çevirdim. Acayip acayip yemekler yapıyorum, yazık oda hiç sesini çıkarmadan yer
Canım bernam yaaaBende seni seviyorum mefkusumm..kiz takımdan gidiyorum dedin takıma action oldu.giden motivasyonum geri geldi yeminle.sen arada böyle biz yavaşlayınca "bakın giderim haa" diye bizi bi korkut. Ilac gibisin vevesselam
Hoşgeldin cnmmerhaba arkadaşlar bende 31 yaşınadyım tuzladayım ağustos ayından beri 99 kilodan 72 kiloya düşmüşken evden bi çıktım biraz şımarıklık yaptım ve 1,5 ay sonra kıtlıktan çıkmış gibi beslenince 81 i gördüm 2-3 gündür kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum ve bugun 79,4 idim evli 2 yaşında bir oğlum var. daha önce cevap yazamadım oğluma tuvalet eğitimimiz varda 4 gündür yoğun bir tempo geçiyor evin içinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?