Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım öncelikle Kilo vermek istiyosan mutlaka suyu artırman lazım en az 2 lt 2.5 -3 olursa daha iyi
Kahvaltı iyi
Bak arada meyve öğlen yine meyve yulaf
Akşamda meyve. Çok fazla kh
Sağlıklı menümüz
Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin yeşillik (arada yulaflı meyveli karışım olabilir)

Öğle -akşam et, salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt

Aaa bide bisküvi varmış hemde 1 paket
Üzgünüm cnm sen kh nın dibine vurmuşun bugün

Kızlar bence yarın tartılıp menümüzü ona göre belirleyelim
Yarın gecede sahur var
Ramazan geldi hoşgeldi hakkımızda hayırlısı
Bence tatlı, fazla ekmek yemedikten sonra sorun olmaz. Yaşayıp görecez artık

Bugünkü mönüm

Sabah
bir dilim ekmekten tost, domates,salatalik,biber

Ara
yok

Öğle
Taze fasulye,yoğurt

Ara
yok

Aksam
karpuz,peynir

Su: 2.5 litre
spor:bir saat
Başlangıca göre ekmekleri baya azalttın bernam
Ben bu hafta sporu serdim iyice sen ne güzel yapmışın
Bide karpuzu çok sık yiyosunya sana nasıl etki ediyor bilemedim

İkindin çocuklar gelmişti o zaman yemeğimi yiyemedim sonrada geç oldu
2 -3 ceviz yedim
Aslında karnım aç ama canım istemiyor
Bu hafta genelde böyleydi
Az yedim hep açlık vardı ama canım istemedi

Kızlar size bi ip ucu vereyim
Eğer yarın çozutmazsam belki bu hafta ucundanda olsa 7 leri görebilirim
Tabi belli değil
Benim vücudun muhalefet edeceği tutarsa onu bilemem

Keşke öğle ve akşami değiştirseydin.yani öğleyi akşam , akşamı öğle yeseydin.bir de altı köfte çok degilmi??karpuz zaten mideyi sisiriyor üç tane yeseydinde kurtarırdın..
canım yulaf ezmesi diyetinde öyle geçiyor sadece ben karpuz ekledim birde köfte 6 tane ama öyle büyük değil nasıl diyeyim yani baş parmağınla işaret parmağını kapat heh işte o ortadaki yuvarlak buyukluğunde

Hımm meyve karbonhidratamı giriyor ki canlar ben yulaf ezmesi diyeti listesinde okuduğumu yapmaya çalıştım evet bugun çok acıktığım için sadece peynir vekarpusu ben eklemiş oldum. Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler canlar

Ah arkadaşlarımmmmm bebdeki sıkıntı işte benim midem şişmiyorbi türlü doyma hissim olmuyor zaten meselede bu ya kilomu veriyorum ama koruyamıyorum hep tekrar diyet tekrar diyet

Birde bu günlük olarak menümüzü sporumuzu cuma günğde kilomuzu mu yazıyıruz bildirim olarak? Başka bişey varmı ?

Ah arkadaşlarımmmmm bebdeki sıkıntı işte benim midem şişmiyorbi türlü doyma hissim olmuyor zaten meselede bu ya kilomu veriyorum ama koruyamıyorum hep tekrar diyet tekrar diyet
Tatlım eğer basit karbonhidrat yersen doymazsın
Mesela ben meyve yediğimde hiç doymam
Zaten meyveyi genelde sabah öneriyorlar
Eğer dediğim gibi sağlıklı menü yaparsan inan aç kalmazsın. Protein insanı daha tok tutar
Et salata Yoğurt ye bak nasıl doyacaksın
Sebze olursa salata ve yoğurdun yanına 1 dil ekmek yiyebilirsin

R rosebud
Tatlım illa akşamları gircem diye kendini zorlama gündüz zaten buradasın
Kocanla çocuğunla ilgilen
Ablacim kizimi yatirdim ben de yataga girdim son kez bakayim dedim mesajini gordum
Sagol ablam
Ama aksamlari buralar daha bi civil civil oluyor aslinda katilmak istiyorum ama iste esimle cok surtusmek istemiyorum dedigim dediktir bi de kafaya takti ya burada sadece bdv'de takiliyorum zannediyor :)
Neyse dur bakalim yavas yavas alistirabilirsem en azindan haftasonlari katilim artirabilirim
İyi geceler ablacim yarin sabah gorusuruz coooookkkkkk opuyorum

Sanada tatlım zaten çalışıyon yat dinlen
Yarın görüşürüz
Kız şu bdv de ne buluyorsunuz anlamadım
Enerjinizi tüketmeyin öyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…