- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.701
Yok cnm yapta ne zaman olursa olsungenelde saatleri var diye biliyordum o yüzden ama hiç yapmamaktan iyidir :)
Tatlım öncelikle Kilo vermek istiyosan mutlaka suyu artırman lazım en az 2 lt 2.5 -3 olursa daha iyiinşallah canım birde şu sporu yapabilsem akşam anca oğlumu uyuttuktan sonra yapabilirim yani saat 9-10 dan sonra olurmu ki acaba o saatte spor?
o zaman bende bugunkü yediklerimi yazayım
sabah: 1 su bardak yarım yağlı süt içine yarım su bardağı yulaf ezmesi bi yemek kaşığı karışık kuru meyve koydum yanında bir tane haşlanmış yumurta 1 çay bardağı yeşilçay
ara 1 porsiyon meyve (kiraz ve malta eriği)
öğle yine 1 kase yarım yağlı yoğurt içine yarım su bardağı yulaf ezmesi bi yemek kaşığı karışık kuru meyve koydum
ara 1 paket eti form kepekli bisküvi
akşam 6 tane kıyma köfte 1 dilim karpuz birazcık beyaz peynir
spor hiç yok ve su 1 lt maalesef bugun
Aaa bide bisküvi varmış hemde 1 paketTatlım öncelikle Kilo vermek istiyosan mutlaka suyu artırman lazım en az 2 lt 2.5 -3 olursa daha iyi
Kahvaltı iyi
Bak arada meyve öğlen yine meyve yulaf
Akşamda meyve. Çok fazla kh
Sağlıklı menümüz
Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin yeşillik (arada yulaflı meyveli karışım olabilir)
Öğle -akşam et, salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt
Başlangıca göre ekmekleri baya azalttın bernamBugünkü mönüm
Sabah
bir dilim ekmekten tost, domates,salatalik,biber
Ara
yok
Öğle
Taze fasulye,yoğurt
Ara
yok
Aksam
karpuz,peynir
Su: 2.5 litre
spor:bir saat
canım yulaf ezmesi diyetinde öyle geçiyor sadece ben karpuz ekledim birde köfte 6 tane ama öyle büyük değil nasıl diyeyim yani baş parmağınla işaret parmağını kapat heh işte o ortadaki yuvarlak buyukluğundeKeşke öğle ve akşami değiştirseydin.yani öğleyi akşam , akşamı öğle yeseydin.bir de altı köfte çok degilmi??karpuz zaten mideyi sisiriyor üç tane yeseydinde kurtarırdın..
Tatlım eğer basit karbonhidrat yersen doymazsınAh arkadaşlarımmmmm bebdeki sıkıntı işte benim midem şişmiyorbi türlüdoyma hissim olmuyor zaten meselede bu ya kilomu veriyorum ama koruyamıyorum hep tekrar diyet tekrar diyet
Kilo bildirimimizBirde bu günlük olarak menümüzü sporumuzu cuma günğde kilomuzu mu yazıyıruz bildirim olarak? Başka bişey varmı ?
O zaman hem pazartesi tartılıcaz hem perşembeKilo bildirimimiz
Pazartesi -takım içi uygulama
Perşembe -genel liste için
Evet cnm aynen öyleO zaman hem pazartesi tartılıcaz hem perşembe
Ablacim kizimi yatirdim ben de yataga girdim son kez bakayim dedim mesajini gordum
Sanada tatlım zaten çalışıyon yat dinlenAblacim kizimi yatirdim ben de yataga girdim son kez bakayim dedim mesajini gordum
Sagol ablam
Ama aksamlari buralar daha bi civil civil oluyor aslinda katilmak istiyorum ama iste esimle cok surtusmek istemiyorum dedigim dediktir bi de kafaya takti ya burada sadece bdv'de takiliyorum zannediyor :)
Neyse dur bakalim yavas yavas alistirabilirsem en azindan haftasonlari katilim artirabilirim
İyi geceler ablacim yarin sabah gorusuruz coooookkkkkk opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?