Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin denizim
Aman ne işi varmış saatinde gelseymişya
Adam duymasın bizi

Berilcimm kaptanım her kelimesine katılıyorum. Bide spor için kural mı koysak ihihihi

kızzzz çikolata, helva, poğaça valla ağzımın suyu aktı yaaa

motivasyonunu sakın düşürme, sporu da hayatına eklersen kim tutar seni.. Yediklerini mutlaka yaz ama hrgün. Bugün ne yedin meselaa??

Yemek sitelerinden birini indirsene telefona.ben indirdim ama ramazan icin tarif bakiyorum.denenmis guzel tarifler var. Nefis yemek tarifleri benim indirdigim.faceden de takip edebilirsin[/QUOTE] du bakiim indiriyim hemen.

ayyy çok sevindimmm beril abla kaşını gözünü seveyim nasılda ikna etmiş öpüyorumm

menüm
saah 1/4 dilim ekmek peynir 3 zeytin domates bibber salatalık çay
öğle- 1 tabak salata
akşam (18.00) 2 yk patlıcan oturtma 1 dilim ekmek

spor yok, su 2.5 L

kızlar ya ben bu sefer burda hiç aktif olamıyorum( gecen sefer çok rahat girebiliyordum..şimdi hiç vakit bulamıyorum bebelerin sayısı ikiye çıkınca..kusura bakmazsanız ben ayrılacağım..çünkü hiçfaydam olmuyor..kilomu da dün bildiremedim bi girip siteye...61.5 çikmiştim vermeye devammm:) zaten 2 hafta sonra benim aileme ordan eşimin tarafına gideceğiz 2 ay yokum istanbuldaç...orda da giremem zaten fırsat bulamam..sizleri tanımak güzeldiiii...hepinizi öpüyorum....

motivasyonunu sakın düşürme, sporu da hayatına eklersen kim tutar seni.. Yediklerini mutlaka yaz ama hrgün. Bugün ne yedin meselaa??

inşallah canım birde şu sporu yapabilsem akşam anca oğlumu uyuttuktan sonra yapabilirim yani saat 9-10 dan sonra olurmu ki acaba o saatte spor?

o zaman bende bugunkü yediklerimi yazayım
sabah: 1 su bardak yarım yağlı süt içine yarım su bardağı yulaf ezmesi bi yemek kaşığı karışık kuru meyve koydum yanında bir tane haşlanmış yumurta 1 çay bardağı yeşilçay

ara 1 porsiyon meyve (kiraz ve malta eriği)

öğle yine 1 kase yarım yağlı yoğurt içine yarım su bardağı yulaf ezmesi bi yemek kaşığı karışık kuru meyve koydum

ara 1 paket eti form kepekli bisküvi

akşam 6 tane kıyma köfte 1 dilim karpuz birazcık beyaz peynir

spor hiç yok ve su 1 lt maalesef bugun

Keşke öğle ve akşami değiştirseydin.yani öğleyi akşam , akşamı öğle yeseydin.bir de altı köfte çok degilmi??karpuz zaten mideyi sisiriyor üç tane yeseydinde kurtarırdın..

Canım bernam yaaa
Durmadan olursa olmaz bakarsın birdahaki sefere ,eee gidiyosan git senlemi uğraşıcaz
Dersiniz, neme lazım
Ama bu hız bizi bisüre götürür inşallah
Birazdaha Kilo vermiş oluruz
Hiiii demem öyle birşey, dermiyim hiç!sana git demek zaten çok zordu ama sen öyle uygun görünce ağımızı dilimizi bağladık

Amaan konuşmayalim artık bunları bak yine herkes burda.durmak yok yola devam

du bakiim indiriyim hemen. [/QUOTE]
Indir bak çok memnun kalacaksin..

Bugun kaptan beni takımdan atmazsa hiçbir zaman atmaz.kimine çikolata diyorum kimine tarif veriyorum..böylede yardımsever bir insanım yani

Hiçç sporun saati olur mu? Biz mesela eşimle akşam yemekten 1-2 saat sonra, akşam 9.30 / 10.00 gibi çıkıyoruz. Gece 11.00'e kadar yürüyoruz. Sonra gelip hopp uyuyoruz :) sende akşam yaparsın bebişi uyuttuktan sonra

genelde saatleri var diye biliyordum o yüzden ama hiç yapmamaktan iyidir :)

Tatlım o alıp vermeleri çoğumuz yaşadık
Artık geçmişe bi sünger çekip önümüze bakıyoz ama geçmişten ders çıkarmayıda unutmuyoz

menüm
saah 1/4 dilim ekmek peynir 3 zeytin domates bibber salatalık çay
öğle- 1 tabak salata
akşam (18.00) 2 yk patlıcan oturtma 1 dilim ekmek

spor yok, su 2.5 L
Minozum patlıcanın yanında salata Yoğurt ne güzel giderdi
Öğlende salata çok yanlız kalmış yazık

hoşbulduk canım çok güzel vermişsin nasıl verdin bir diyet mi uyguladın yoksa kendi kendine mi?
Sağolasın cnm
Özel bi diyet uygulamadım ama zamanla deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi geldiğini buluyor
Özellikle haftada 1 gün tartı öncesi yoğurt yemem en büyük yardımcım oldu

Hazalım bu hafta bildirim yaparsan liste için daha iyi olur zaten o zaman yazılır ayrılmak istiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…