- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.721
Aman boşver kuzum hiç alışma öyle şeylerebdv nedir merak ettim :)
Ben başlarda denenmiştir cnmarkadaşlar içinizde pulbiber yoğurt limon kürünü uygulayan varmı ve de memnun kalan göbek yağları için...?
Taurus woman
Canım ismin neydi
Sen daha diyete yeni başladın bana sorarsan önce kendine sağlıklı menüler yap biraz hareket ve su
Zaten başlarda çabuk gider
Eğer aç kalarak ve sağlıksız beslenerek verirsen sonrasında yemeklere saldırma olasılığın çok fazla
Farklı diyetlerle oyalama kendini
Eğer ilerde duraklama falan yaşarsan bi kaç günlük detokslar yapabilirsin
Ondada öyle sorunlar var heralde:)) ne yenisi mefkurem ağustos ayında dukana başladım 99 kilo ile 4 ayda 20 kilo verdim 79 a indim sonra zar zor 73 e inmiştim o zaman bıraktım dukan bende insülin direnci çıkardı herkeste çıkarmıyo ama bende çıkardı o yüzden dukanı bıraktım ve hala bi iniş bi çıkışyaşıyorum 72 den tekrar 81 e çıktım şimdi yani bugun çok şükür 79,4 ntüm 8 lere tekrar dönmek çok kötüşuandada hedefim en azından 7 lerden kurtulmak dukandan sonra nasıl bi diyet yapacağımı bilmiyorum açıkçası
bi örneklermisin mesela normal menü derken?Ondada öyle sorunlar var heralde
Bi yorumda okumuştum bi kızın dukan yaptıktan sonra metoyu doğru dürüst çalışmamış. Verdiği kiloyu geri almış abartılı yemediği halde
Bi süre neden NORMAL menülerle denemiyosun
O diyetten bu diyete atlarsan vücudu çok yorarsın
Tatlım menü yorumunu yaparken yazdımyabi örneklermisin mesela normal menü derken?
Tmm cnmhülya adım :))
tamam canım iyi geceler :)) çok teşekkürlerTmm cnm
Hadi yarın devam ederiz
ben nöbetci asker gibi çoğunlukla buralardayım
Yatalımki leptin çalışmaya başlasın
İyi gecelerrrr
Sebze yanında yoğurt silinmişTatlım öncelikle Kilo vermek istiyosan mutlaka suyu artırman lazım en az 2 lt 2.5 -3 olursa daha iyi
Kahvaltı iyi
Bak arada meyve öğlen yine meyve yulaf
Akşamda meyve. Çok fazla kh
Sağlıklı menümüz
Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin yeşillik (arada yulaflı meyveli karışım olabilir)
Öğle -akşam et, salata Yoğurt yada sebze salata
Senin için tekrar alıntıladım
şimdi kalktım gidiyorum yürüyüşeDenizim biz bu diyeti bitirine kadar bende oturduğum yerden sana imrenmeye devam edecem
hadi inşallaahhhhhhhKızlar size bi ip ucu vereyim
Eğer yarın çozutmazsam belki bu hafta ucundanda olsa 7 leri görebilirim
Tabi belli değil
Benim vücudun muhalefet edeceği tutarsa onu bilemem
tatlım, yulafı yediğimde benimde açlıktan gözüm döner, kesinlikle tok tutan bişey değil. Sen mekrumemin dediği gibi sabah, peynir, yumurta, ekmek, yeşillik, öğlen ve akşamları et salata veya sebze salata yoğurt tüket. Meyveni ara öğünlerde yersin. Kesinlikle aç kalmazsınHımm meyve karbonhidratamı giriyor ki canlar ben yulaf ezmesi diyeti listesinde okuduğumu yapmaya çalıştım evet bugun çok acıktığım için sadece peynir vekarpusu ben eklemiş oldum. Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler canlar
haklısın abla aynen herkesin derdi kendine yetiyor zatenAman boşver kuzum hiç alışma öyle şeylere
Millet derdini söylüyor başkaları yorum yapıyor bide kavgalar oluyor
Herkesin kendi derdi kendine yetiyor
Niye bide öyle şeylerle vaktimi harcıyım
Günaydın gizembusra.günaydın kızlar :) ramazan öncesi son sabah yürüyüşümü yaptım geldimbirazdan maydonoz sapı kaynatıp içicem ama sıcak mı içmeliyim soğukmu bilemedim siz denediniz mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?