Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar size bi ip ucu vereyim
Eğer yarın çozutmazsam belki bu hafta ucundanda olsa 7 leri görebilirim
Tabi belli değil
Benim vücudun muhalefet edeceği tutarsa onu bilemem
bana göreceksin gibi geliyor mefkurem..Hayırlisiyla inşallah

Ah arkadaşlarımmmmm bebdeki sıkıntı işte benim midem şişmiyorbi türlü doyma hissim olmuyor zaten meselede bu ya kilomu veriyorum ama koruyamıyorum hep tekrar diyet tekrar diyet
:)) Canım zamanla midenin doymaması sana keyif verecek sabret..Tartıda eksileri görmekten daha mutluluk verici (en azından diet yapanlar için) birsey olamaz

Sanada tatlım zaten çalışıyon yat dinlen
Yarın görüşürüz
Kız şu bdv de ne buluyorsunuz anlamadım
Enerjinizi tüketmeyin öyle şeylerle
Al bendende o kadar!!

Bir ara gözüm takıldi bakayım dedim yok anacım elini versen kolunu kaptıracan gibi geldi.dedim hopis yürü sen , senun derdin sana yetiyo zaten.n

enerjini çabuk tüketirsin denizcim eğer vaktin varsa iftardan sonra yürümen daha iyi olur bence hem yediklerini kolay sindirirsin

İshal mi en sevdiğim barsak hareketi yapayım bende sağol

Yemek yedikten 45 dk sonra yürüyüş yaparsan daha iyi olur bence
haklısınız kızlar. İftardan sonra yürüyeceğim

uzağa gitmeye gerek yok.ben varım işte.dukanla on kilo verdikten sonra dukani bırakıp bütün verdiğim kiloyu geri aldim

Tmm cnm
Hadi yarın devam ederiz
ben nöbetci asker gibi çoğunlukla buralardayım
Yatalımki leptin çalışmaya başlasın
İyi gecelerrrr
hahahahh leptini kurban mefkuss

günaydın kızlar :) ramazan öncesi son sabah yürüyüşümü yaptım geldim birazdan maydonoz sapı kaynatıp içicem ama sıcak mı içmeliyim soğukmu bilemedim siz denediniz mi hiç
ılık yada soğuk içmek daha az acı verir gibi gözüküyor gibi canım :))

ah ahh herkesde aynı dert.altıya kadar bekleyebilecek misin canım?? O da makul gibi gözüküyor..

akşama kadar çok az kalori alıyorum ama akşamalrı felaket bi açlık oluyor bende evimde değilim tüm düzenim bozuldu yoğurt pulbiber yiyemiyorum akşamları akşamalrı 2 lokma 1 lokma derken kalorim çok oluyor ondan dolayı bu hafta nasıl bir sonuç bekliyor beni bilmiyorum bu sabah tartıldığımda sabittim off off

Şu ünlü isimlerle anılan diyetler aslında nasıl zarar veriyor vücudumuza. Bir profesör var adam karatay diyetine bile karşı. Çok saçma şeyler yediriyorlar, yapmayın diyor. Düzgün beslenin spor yapın yeter diyor. Ama akıllanmıyoruz işte

Sporu da akşam yapmaya çalışacağım, sabah zor olacak gibi.

Günaydın güzellerim
Aslında bana günaydın Size Tünaydın
Ben dün hiç uyumamıştım bugünde evde olunca kalkmak istemedim

Bizim çalışkan arılar, çalışanlar işte
Denizle gizem yürüyüşlerini yapmışlar

Bugün bende tartıldım
Sölimemmmmm süprizzzzz

Denizcim zaten herkes söylemiş bende fikrimi söyliyim
Eğer imsaktada sonra yürürsen enerjini çok çabuk tüketir ve çok susarsın en iyisi iftardan 1 saat sonra yürümek.
Tabi yapabilen için

Kilo verilmiş galiba

Leotie
Sendemi.brütüs
Bak yakında yasaklıcam Size bdv ye girmeyi
Anacım işinmi yok niye canını sıkacan öyle şeylerle
Diyet spor güzellik sayfalarına bakım

benimde hala pazartesiden beri sabit kafayı yicem

oooo belli belli kilolar gitmişş 7'ler görülmüş galibaaa

Ben mamamı yiyim canlar

Ben sabahları çok aç olarak uyanıyorum sizlerde ölemisiniz. Hatta çok saldırmayım diye önden bi kahve içiyomki sakinleşeyim

oooo belli belli kilolar gitmişş 7'ler görülmüş galibaaa
Bugünleride gördüm ya denizim
Ocakta bana sen 30 küsür Kilo verecen deseler gülüp geçirdim kendime hiç inancım yoktu tabi sabrımda
Diyet sonunda her geri alınan Kilo özellikle psikolojik olarak çok şey götürüyor bizden
Asıl zor olan o havayı tekrar yakalayabilmek
Benim en son 2 sene sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…