- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.781
bana göreceksin gibi geliyor mefkurem..Hayırlisiyla inşallahKızlar size bi ip ucu vereyim
Eğer yarın çozutmazsam belki bu hafta ucundanda olsa 7 leri görebilirim
Tabi belli değil
Benim vücudun muhalefet edeceği tutarsa onu bilemem
:)) Canım zamanla midenin doymaması sana keyif verecek sabret..Tartıda eksileri görmekten daha mutluluk verici (en azından diet yapanlar için) birsey olamazAh arkadaşlarımmmmm bebdeki sıkıntı işte benim midem şişmiyorbi türlüdoyma hissim olmuyor zaten meselede bu ya kilomu veriyorum ama koruyamıyorum hep tekrar diyet tekrar diyet
Al bendende o kadar!!Sanada tatlım zaten çalışıyon yat dinlen
Yarın görüşürüz
Kız şu bdv de ne buluyorsunuz anlamadım
Enerjinizi tüketmeyin öyle şeylerle
Ben dayanamayıp bakıyorum bazı yorumlar beni deli ediyor cvp veriyorumAl bendende o kadar!!
Bir ara gözüm takıldi bakayım dedim yok anacım elini versen kolunu kaptıracan gibi geldi.dedim hopis yürü sen , senun derdin sana yetiyo zaten.n
Ben hep mapusa dusuyom orda yaaaaaaBen dayanamayıp bakıyorum bazı yorumlar beni deli ediyor cvp veriyorum
enerjini çabuk tüketirsin denizcim eğer vaktin varsa iftardan sonra yürümen daha iyi olur bence hem yediklerini kolay sindirirsin
haklısınız kızlar. İftardan sonra yürüyeceğimİshal mi en sevdiğim barsak hareketiyapayım bende sağol
Yemek yedikten 45 dk sonra yürüyüş yaparsan daha iyi olur bence
Bugüne kadar düşmedim ama düşmem yakındır bence benim deBen hep mapusa dusuyom orda yaaaaaa
günaydın canım kolay gelsin mutluluğunuz daim olsunGünaydin kizlar
Bugun caminin temizligi var o nedenle gec gelirim
Ama söz mesajimi yazarim
Cocuklarimi da getirdim Bugun yardima imece usulu mutluluk paylasiyoz
uzağa gitmeye gerek yok.ben varım işte.dukanla on kilo verdikten sonra dukani bırakıp bütün verdiğim kiloyu geri aldimOndada öyle sorunlar var heralde
Bi yorumda okumuştum bi kızın dukan yaptıktan sonra metoyu doğru dürüst çalışmamış. Verdiği kiloyu geri almış abartılı yemediği halde
Bi süre neden NORMAL menülerle denemiyosun
O diyetten bu diyete atlarsan vücudu çok yorarsın
hahahahh leptini kurban mefkussTmm cnm
Hadi yarın devam ederiz
ben nöbetci asker gibi çoğunlukla buralardayım
Yatalımki leptin çalışmaya başlasın
İyi gecelerrrr
ılık yada soğuk içmek daha az acı verir gibi gözüküyor gibi canım :))günaydın kızlar :) ramazan öncesi son sabah yürüyüşümü yaptım geldimbirazdan maydonoz sapı kaynatıp içicem ama sıcak mı içmeliyim soğukmu bilemedim siz denediniz mi hiç
ah ahh herkesde aynı dert.altıya kadar bekleyebilecek misin canım?? O da makul gibi gözüküyor..Sabah yürüyüşümü yaptım. 4,5km. Toplam 273kalori yakmışım, su kaybım 508ml.
Ama nasıl sıcaktı, nasıl sıcaktı, güneşin altında bir ara bayılacağım dedim.
Ramazanda sahuru yaptıktan sonra falan 5.buçuk 6 'ya kadar bekleyip o saatte yürüyüş yapıp, sonra gelip eve uyusam mı diyorum. Yoksa akşam iftardan sonra mı yürüsem diyorum, karar veremedim
Bende severim..normalde meyve sevmem ama karpuz bir kavun iki dayanamamBana da kavun çok iyi geliyor bayılırım tadına da, bu ramazanda bol bol yiyeceğim inşallah
Şu ünlü isimlerle anılan diyetler aslında nasıl zarar veriyor vücudumuza. Bir profesör var adam karatay diyetine bile karşı. Çok saçma şeyler yediriyorlar, yapmayın diyor. Düzgün beslenin spor yapın yeter diyor. Ama akıllanmıyoruz işteuzağa gitmeye gerek yok.ben varım işte.dukanla on kilo verdikten sonra dukani bırakıp bütün verdiğim kiloyu geri aldim
hahahahh leptini kurban mefkuss
ılık yada soğuk içmek daha az acı verir gibi gözüküyor gibi canım :))
ah ahh herkesde aynı dert.altıya kadar bekleyebilecek misin canım?? O da makul gibi gözüküyor..
Kilo verilmiş galibaGünaydın güzellerim
Aslında bana günaydın Size Tünaydın
Ben dün hiç uyumamıştım bugünde evde olunca kalkmak istemedim
Bizim çalışkan arılar, çalışanlar işte
Denizle gizem yürüyüşlerini yapmışlar
Bugün bende tartıldım
Sölimemmmmm süprizzzzz
benimde hala pazartesiden beri sabit kafayı yicemakşama kadar çok az kalori alıyorum ama akşamalrı felaket bi açlık oluyor bende evimde değilim tüm düzenim bozuldu yoğurt pulbiber yiyemiyorum akşamları akşamalrı 2 lokma 1 lokma derken kalorim çok oluyor ondan dolayı bu hafta nasıl bir sonuç bekliyor beni bilmiyorum bu sabah tartıldığımda sabittim off off
oooo belli belli kilolar gitmişş 7'ler görülmüş galibaaaGünaydın güzellerim
Aslında bana günaydın Size Tünaydın
Ben dün hiç uyumamıştım bugünde evde olunca kalkmak istemedim
Bizim çalışkan arılar, çalışanlar işte
Denizle gizem yürüyüşlerini yapmışlar
Bugün bende tartıldım
Sölimemmmmm süprizzzzz
Bugünleride gördüm ya denizimoooo belli belli kilolar gitmişş 7'ler görülmüş galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?