- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.801
Şeydaaaa hoşgeldinnnn tatlımSelaaaamm ben yeni geldim aranıza :) adım Şeyda
Şeydaaaa hoşgeldinnnn tatlım
Biraz kendini tanıtsana
Bende Zühal
hoşgeldin şeyda inşallah hedefine ulaşırsın canım :)
Hoşgeldin canım :))Selaaaamm ben yeni geldim aranıza :) adım Şeyda
benimde çok var canım daha 25 kilom falan var :) hangi bölüm okuyosun nerden katılıyosun yarışmayaHoşbulduk :) ona daha çok var ama inşallah
Eğer becerirsem yarın bildirimi resimli yapıcam
Kayıtlara geçsin
Gerçi gecede sahur var ama geç tartılıcam
Hoşgeldin canım :))
benimde çok var canım daha 25 kilom falan var :) hangi bölüm okuyosun nerden katılıyosun yarışmaya
güzelmiş inşallah başarıyla mezun olursun canım :)İstanbul :) iç mimarlık okuyorum 3. Sınıf
güzelmiş inşallah başarıyla mezun olursun canım :)
şeydacım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı gülsüm memnun oldum tanıştığımıza ilk sayfada kurallar var canım orayı oku bana uyar dersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü suyumuzu ve sporumuzu yazıyoruz pazartesi /perşembe günleri tartılıyoruz inşaallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın tekrar hoşgeldin canımInşallah teşekkür ederimm:))
şeydacım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı gülsüm memnun oldum tanıştığımıza ilk sayfada kurallar var canım orayı oku bana uyar dersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü suyumuzu ve sporumuzu yazıyoruz pazartesi /perşembe günleri tartılıyoruz inşaallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın tekrar hoşgeldin canım
canım hedef kilon kaç ?Okudum onları ve tabiki kabul ediyorum :)
Yarına kadar bi süpriz olmazsa gördüüüüüüümablaa 7 leri gordun mu yoksa :)
Canım o gel gitleri hepimiz yaşadıkÜniversite öğrencisiyim daha önce bir çok defa verdim aldım kilo çok sıkıldım artık kilo vermek istiyorum ve Kalıcı olsun istiyorum (103.5 kiloyum şu an) 21 yaşındayım nişanlıyım öyle:)
canım hedef kilon kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?