Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar size bi ip ucu vereyim
Eğer yarın çozutmazsam belki bu hafta ucundanda olsa 7 leri görebilirim
Tabi belli değil
Benim vücudun muhalefet edeceği tutarsa onu bilemem
stres yapma mefkuş bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta görürsün muhakkak son haftalarda bende duruldum haftada yarım kilo sadece yarın ne çıkacaz bakalım

ben yapıyorum canım çok etkisini gördüm tabiki ama düzenli yiyemedim bi türlü düzensiz yememe rağmen göbekte bayağı incelme oldu tavsiye ederim

Ya midede yanma falan yapmıyor mu bir de benim hemoroidim var kötü olurum diye yapmıyorum
bende bi ara denemiştim geçen yaz. Yağ yaktımı bilmiyorum ama fena ishal yapıyordu onu biliyorum

Sabah yürüyüşümü yaptım. 4,5km. Toplam 273kalori yakmışım, su kaybım 508ml.

Ama nasıl sıcaktı, nasıl sıcaktı, güneşin altında bir ara bayılacağım dedim.

Ramazanda sahuru yaptıktan sonra falan 5.buçuk 6 'ya kadar bekleyip o saatte yürüyüş yapıp, sonra gelip eve uyusam mı diyorum. Yoksa akşam iftardan sonra mı yürüsem diyorum, karar veremedim

iftardan sonra yuru bence canım diyetisyene sormuştum ben aç aç yurume kan şekerin düşer su kaybın olur bayılırsın dedi iftardan sonra yuru dedi bana sonuçta bide vücut yorgun olur canım bence sahurdan sonra tekrar uyu iftardan sonra yuru hem zaten az uyumakta etkiliyo kilo almayı

Sağol canım, öyle yapayım bende :)

enerjini çabuk tüketirsin denizcim eğer vaktin varsa iftardan sonra yürümen daha iyi olur bence hem yediklerini kolay sindirirsin

bende bi ara denemiştim geçen yaz. Yağ yaktımı bilmiyorum ama fena ishal yapıyordu onu biliyorum

İshal mi en sevdiğim barsak hareketi yapayım bende sağol

Yemek yedikten 45 dk sonra yürüyüş yaparsan daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…