- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.761
sağol canım benim :):)sen bizim onur konuğumuzsun kız aşk olsun :))
canım vatsap gurubu kapandı herkes tatil yoğunluk derken kimse girmiyordu kapandı kuzum malesef :)unuttuum takiş beni vatsap grubuna eklicektin seen :)
nidahcım akşamalrı yatmadan önce bir kase yoğurda yarım limon sıkıyorum 1 tatlı kaşığı pulbiber koyuyorum acı sevmediğim için tatlı pulbiberi koyuyorum ben göbek kısmında gerçekten incelme oluyor ama düzensiz kullandım bide düzenli yapsaydım daha net sonuç alırdımGülsüm
Bu yoğurt kürü nasıl oluyor canım kaç kere yiyorsun nasıl hazırlanıyor?
hmmtamam canım o zaman:)canım vatsap gurubu kapandı herkes tatil yoğunluk derken kimse girmiyordu kapandı kuzum malesef :)
Denicem bunu bende canım tşk lernidahcım akşamalrı yatmadan önce bir kase yoğurda yarım limon sıkıyorum 1 tatlı kaşığı pulbiber koyuyorum acı sevmediğim için tatlı pulbiberi koyuyorum ben göbek kısmında gerçekten incelme oluyor ama düzensiz kullandım bide düzenli yapsaydım daha net sonuç alırdım
beni ekle istersen canımhmmtamam canım o zaman:)
olumlu sonuç alacaksın eminim :)Denicem bunu bende canım tşk ler
Canım yeşil çay barsakları falan da çalıştırıyor içme bence sütün azalır ya da bebeğini etkilerKızlar bilgisi olan var mı emzirirken yeşil çay içilir mi
İlk oğlum on aylık ken içiyordum ama bu üç aylık süt ü azaltır mı acaba bilemedim
sütü azalttığını duymadım hiç canım bilakis çok iyi olur vücudu sakinleştiriyor dinlendiriyor daha huzurlu bi emzirme dönemi olur senin içinKızlar bilgisi olan var mı emzirirken yeşil çay içilir mi
İlk oğlum on aylık ken içiyordum ama bu üç aylık süt ü azaltır mı acaba bilemedim
doğruymuş bak bunuda yeni öğrenmiş oldum :)Canım yeşil çay barsakları falan da çalıştırıyor içme bence sütün azalır ya da bebeğini etkiler
Ramazandan önceki son hafta diye spora yoğunluk verdim canım.bugünde son gidecem bakalım iftardan sonra bekli yürürum belki yürüyemem..Başlangıca göre ekmekleri baya azalttın bernam
Ben bu hafta sporu serdim iyice sen ne güzel yapmışın
Bide karpuzu çok sık yiyosunya sana nasıl etki ediyor bilemedim
Bana da kavun çok iyi geliyor bayılırım tadına da, bu ramazanda bol bol yiyeceğim inşallahRamazandan önceki son hafta diye spora yoğunluk verdim canım.bugünde son gidecem bakalım iftardan sonra bekli yürürum belki yürüyemem..
Karpuz bana iyi geliyor mefkusum .bağırsaklarımi çalıştiriyor.tartıda da bir zararını görmedim, akşam yediğim halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?