Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menümü yazim

Sabah 9.30 gibi Omlet 2dil ekmek
domates salatalık peynir zeytin

15.30 da 3tane biber dolması yoğurt iki kşk erişte

18.30 gibi de pazı kavurma 1dil ekmek yoğurt ydm.

20dk yürüyüş

Gülsüm
Bu yoğurt kürü nasıl oluyor canım kaç kere yiyorsun nasıl hazırlanıyor?
nidahcım akşamalrı yatmadan önce bir kase yoğurda yarım limon sıkıyorum 1 tatlı kaşığı pulbiber koyuyorum acı sevmediğim için tatlı pulbiberi koyuyorum ben göbek kısmında gerçekten incelme oluyor ama düzensiz kullandım bide düzenli yapsaydım daha net sonuç alırdım

Kızlar bilgisi olan var mı emzirirken yeşil çay içilir mi
İlk oğlum on aylık ken içiyordum ama bu üç aylık süt ü azaltır mı acaba bilemedim

Denicem bunu bende canım tşk ler

İlk oğlum on aylık ken içiyordum ama bu üç aylık süt ü azaltır mı acaba bilemedim
Canım yeşil çay barsakları falan da çalıştırıyor içme bence sütün azalır ya da bebeğini etkiler

sütü azalttığını duymadım hiç canım bilakis çok iyi olur vücudu sakinleştiriyor dinlendiriyor daha huzurlu bi emzirme dönemi olur senin için

Uzak Durulması Gereken Çaylar
Bazı bitkiler emzirme döneminde tüketilmesi önerilmeyen “alkaloidler” içerir. Bu bitkiler C vitamini bakımından çok zengin olsa bile anne sütü kalitesini yakından etkileyen “folik asit” üretiminin azalmasına neden olabilir. Bu çaylar bebekte sindirim sorunlarına, ishale yol açabilir ve süt kalitesini düşürebilir.

• Yeşil Çay
  • Ravent
  • Ginseng
  • Papatya
  • Boyotu
  • Gingko
  • Maydanoz
  • Hodan
  • Akdiken
  • Kekik
  • Sarı Kantaron
  • Anason Çayı
- See more at: http://www.bitkicaylarininfaydalari...bitki-caylari-icilir-mi/#sthash.bNK43xdy.dpuf

Güvenli Bitki Çayları
Bu listede bulunan çaylar genel olarak emziren anneler için güvenli olarak kabul edilmektedir. Ancak bu çayların fazla tüketiminin mide bulantısı, kusma, uykusuzluk gibi yan etkileri olabileceğini unutmadan az miktarda tüketmelisiniz. Doktorunuzdan günlük olarak içebileceğiniz miktar hakkında sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

Zencefil: Kurutulmuş değil taze zencefili dilimleyerek çayınızı hazırlayabilirsiniz. Kan akışını arttırır ve mide ağrısını, bulantısını yatıştırır.

Kırmızı Ahududu: Anne sütünü arttırdığı söylenir. Hem anne hem de bebek için faydalı çok sayıda mineral içerir.

Isırgan Otu Çayı: Geleneksel olarak süt miktarını ve yoğunluğunu arttırmak için kullanılır.

Kuşburnu: Yüksek oranda C vitamini içerir ve enerji verir.

Devedikeni: Anne sütünü arttırır.

Ekinezya Çayı: Meme ağrılarını hafifletir, enfeksiyonların daha çabuk geçmesine yardımcı olur, anneyi soğuk algınlığına karşı korur.

Çemenotu Çayı: Sütü arttırır. Fazla tüketimi sindirim sorunlarına ve bebekte ishale neden olabilir.

- See more at: http://www.bitkicaylarininfaydalari...bitki-caylari-icilir-mi/#sthash.bNK43xdy.dpuf

Başlangıca göre ekmekleri baya azalttın bernam
Ben bu hafta sporu serdim iyice sen ne güzel yapmışın
Bide karpuzu çok sık yiyosunya sana nasıl etki ediyor bilemedim
Ramazandan önceki son hafta diye spora yoğunluk verdim canım.bugünde son gidecem bakalım iftardan sonra bekli yürürum belki yürüyemem..

Karpuz bana iyi geliyor mefkusum .bağırsaklarımi çalıştiriyor.tartıda da bir zararını görmedim, akşam yediğim halde..

Bana da kavun çok iyi geliyor bayılırım tadına da, bu ramazanda bol bol yiyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…