Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen cnm akşam 22 de iftar
Heralde sizden 2 saat sonra oluyor burda
İmsakta 4 civarı
Yani o saatten sonra spor nasıl olur Bide tabi davetler oluyor geliş gidişler
çalışan biri olarak orda oruç tutmak çok çok zor olur düşünsene gece 2 de biter misafir yemek çay faslı ondan sonrada sabah kalk işe git.... ;Mukabeleye gidiyormusunuz ?

iftara misafir aldınız diyelim gece sahurda ancak kalkarlar çok geçmiş yaa @berilceee ve sizin tuttğunuz oruç bizimkinden daha zor olacak Allah kabul etsin abla
Amin cnm Allah cümlemizinki kabul etsin
Layıkıyla tutabilmeyi nasip etsin
Bizler neysede özellikle fabrikada dışarda çalışanların işi çok zor tabi onların alacağı sevapta misliyle olur

Mefkûrecim ismim irem. Zor OLDUĞUNU hiç düşünmemiştim. Çalıştığım için gündüz pek giremiyorum. Fırsat olmuyor akşamda modemimde sıkıntı var mesaj yazamıyorum. Sen maşallah çok aktifin.

Amin cnm Allah cümlemizinki kabul etsin
Layıkıyla tutabilmeyi nasip etsin
Bizler neysede özellikle fabrikada dışarda çalışanların işi çok zor tabi onların alacağı sevapta misliyle olur
evet biz rahatız ben kendi adıma sabah oturuyorum akşama kadar masabaşındayım çok sıcak olunca klima açarım öğlen yemek molasında uyurum önemli olan o kadar sıkıntı zorluk içerisinde oruç tutabilmek

Aynen cnm akşam 22 de iftar
Heralde sizden 2 saat sonra oluyor burda
İmsakta 4 civarı
Yani o saatten sonra spor nasıl olur Bide tabi davetler oluyor geliş gidişler
abbowwww o nasıl bişey yaaa.. Allah yardımcınız olsun..

Denizim keşke detoksunu yiyebileceğin şekilde yapsaydın
Eğer çorbayı koyu kıvamda yapmazsan hiç doyurmaz
Ben bikere brokoli çorbası yapmıştım o da son oldu zaten
bi kase daha içtim içine nane pulbiber doldurdum. Benimde bu son çorba detoxum olacak anlaşıldı. Akşama karpuz falan yiyeceğim..

çalışan biri olarak orda oruç tutmak çok çok zor olur düşünsene gece 2 de biter misafir yemek çay faslı ondan sonrada sabah kalk işe git.... ;Mukabeleye gidiyormusunuz ?
Burda bi çok yerde var ama çoğunlukla sabahları
Ben haftada iki akşam sabahta geç geliyom bi günde hem sabah hem öğleden sonra işe gidiyorum
Gidemedim heralde. 1 haftada zaten tutamıcaz hastalıktan dolayı çok geri kalırım yetişemem

Tabi bunlar işin bahanesi insan istedikten sonra hertürlü yapar

Benim çok kötü bi huyum var. Bi kaç bişeye birden konsantre olamıyom. Kaç aydır kendimi diyete adadığım için kitap okumayı bıraktım itiraf edeyim
Buda beni manevi olarak çok geriletti. İnşallah ramazan vesilesiyle tekrar kendime gelirim

Sağolasın cnm
Biz önceden yedik yedik sonra akıllandık
Asıl zoru siz başarıyosunuz
Ben 60 kiloda olsam heralde diyet miyet hak getire olurdu
Hep derim ablacım kendini beğenme meselesi eğer 50 kiloyla mutluysan azimle 50 olursun, 70 le mutlu olursan da 70 olursun öyle kalırsın. Bizim pasaklılar pasaklısı aşçı şu an 48 beden giyiyor ve kilosundan gayet memnun kilo vermemek için ekmek almaya bile gitmiyor yürürsem kilo veririm mahiyetinde

Kızlarrr bişi sölicem..

Şimdi ben bu ilk iki gün sanırım oruç tutamayacağım. Malum regl bitmedi.

Ben menü paylaşayım mı? Napiim bilemedim.. Ya da iftarı bekliyim sizinle birlikte paylaşayım.. Herkes ne zaman paylaşacak menüsünüüüü?? Oruç tutamayacak arkadaşlara da bilgi olur. Ortak bir karar alsak mı?

İnşaAllah abla Ramazanın hayrı huzuru bereketi hepimizi kuşatacak :)

Dün yediklerimi yazayım
Sabah müsli ve süt
Öğle 1.5 dilim ekmek 3 Parça tavuk
Akşam 1 tabak karpuz 3 yaprak sarması 1 tabak sıkıcık Çorbası içtim ama çok mu yiyiyorum. Çok huzursuzum.

canım oruç tutmayınca normal paylaş tabiki
ben Sabah yazalım diyorum akşam iftarı gece sahuru yaparız sabahta yazarız ne yediysek siz ne dersiniz bağyanlarrr

Hiç kuşkun olmasın güzelim
İhtiyacın olan sabır ve azim sonrası çorap söküğü gibi gelir
Belirlediğin bi menün varmı yada planın
Ne zaman dikkat etmeye başladın

3 hafta olucak Cumartesi günü
Valla herşeyden önce sağlığım için vermem lazım şakası kalmadı benim vücudum kaldırmıyo kiloyu
Menüm belirlediğim bişey yok aslında ama daha önce diyetisyenle diyet yaptığım için biliyorum az çok

Canım hepimizin tutamıcağı dönem olacak
Bende muhtemelen son hafta tutamıcam
Çünkü bugün temizlenecem
Bence oruç olanda olmayanda o gün ne yediyse yazsın

Dün yediklerimi yazayım
Sabah müsli ve süt
Öğle 1.5 dilim ekmek 3 Parça tavuk
Akşam 1 tabak karpuz 3 yaprak sarması 1 tabak sıkıcık Çorbası içtim ama çok mu yiyiyorum. Çok huzursuzum.
canım kilona göre normal yiyorsun ama ara öğün yaparsan ana öğünde bu kadar acıkmazsın mesela karpuzu akşam yemeğinden 2 saat önce felen aara öğünde yiyebilirdin ki oda sınırlı olarak karpuzda kalorili bir meyve mesela öğlen ekmeği çıkartıp onun yerine yoğurt veya salata yiyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…