Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet çok haklısın.bencede düzeni bozmaktan başka birşeye yaramıyor.çünkü dukan yaparken verdiğim kilodan daha fazlasını sağlıklı mönülerler hatta kızların mönülerinden bayağı fazla yiyerek verdim.hem dukanda olduğu gibi sadece protein değil tüm besin gruplarından yiyerek mutlu keyifli aç kalmadan..insan daha ne ister :)

oww yeahh baby...yediler görüldü sanki

Hahahaha ayy görmek isterdim kendisini

gingercookkie
Iremcim mesajını gördüm şimdi fırsat buldum

Öncelikle biz diyet yapmıyoz sağlıklı besleniyoruz onun için yağlı tatlı hamurişi dışındaki şeyleri istediğimiz kadar yiyoruz
Zaten doğru şeyleri yiyince hem acıkmıyoruz hemde çabuk doyuyoruz

Mesela
Kahvaltı -1 -2-dil.tb Ekm yum peynir zeytin bol yeşillik
-Bazen kendi yapacağın meyveli yoğurt yada müsli

Öğlen -akşam
Et ,salata, yoğurt
Sebze, salata, yoğurt

Ben sadece kahvaltı da ekmek yiyorum
İsteyen diğer öğünlerde sebze yerse 1 dil ekmek yiyebilir

Bazende haftanın -1 -2 günü hiç ekmek yemiyom

Bazen akşam yemeğini sadece yoğurt yiyerek geçiriyom

Sürekli az yiyerek Kilo verilmez başta verilse bile çok çabuk durur
Vücudun bu yağları yakmak için doğru besine ihtiyacı var
Ben doğru besinleri bazen artıyom bazen azaltıyom

tabiki de yarın yaparım bildirim..lütfen kusura bakmayın bir başkası girer en azından yerime fırsat bulamıyorum cidden
Hazalım zaten senin kilon yok hedefine ulaşsın sayılır
Bizde sana teşekkür ederiz tatlım renk kattın sayfamıza
İnşallah herşey gönlünce olur

Kızlar bu saate kadar temizlik yaptım.buradan spora oradanda markete gidip sanki yarın kıtlık çıkacakmış gibi alışveriş yapıcam.beni özleyin anacım
sahur için bolca yumurta ve yeşillik almayı düşünüyorum ben yumurtayı iyce haşlayıp yersek yakımı çok uzun sürdüğü için acıkma hissi olmuyormuş buna dayanarak dolabı yumurta peynir yeşillik yoğurt domates salatalıkla doldurmayı planlıyorum :)))

Kızlar bu saate kadar temizlik yaptım.buradan spora oradanda markete gidip sanki yarın kıtlık çıkacakmış gibi alışveriş yapıcam.beni özleyin anacım
Atom karıncam benim ,kolay gelsin
Bende tlf na bi çakıldım kalkamıyom
Aslında bana sayfaya gelme yasağı konsada işimi gücümü yapsam

Yalnız dikkat et Gülsümüm
Yumurtayı haşlarken su kaynadıktan sonra 5 dak. Kaynatıcan
Fazla olursa sarının etrafı siyahlaşıyor yumurta yarar yerine zararlı oluyor o zaman

Bende küçükken çok zayıfmışım 10 yaşına kadar falan normal kilodaki bi insanım dönüş hızıyla bile düşebiliyormuşum yere
Ben o duyguyu hiç bilmiyom güzelim
Tamam çok şişman değildim.ama hep balık etliydim

Yalnız dikkat et Gülsümüm
Yumurtayı haşlarken su kaynadıktan sonra 5 dak. Kaynatıcan
Fazla olursa sarının etrafı siyahlaşıyor yumurta yarar yerine zararlı oluyor o zaman
ben su kaynamaya başlayınca altını kısıp başka işe bakmaya gidiyorum en az 20 dk kaynıyor valla :)) e tabi en doğru yol orta yol 5 dk. yeterli oluyordur muhakkak içi sulu kalıyormu 5 dk da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…