- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.861
evet canım öyle yaptım yatmadan yarım saat önce 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limonHer gece yatmadan yarım saat önce yiyin diyolar sende öylemi yaptın canım
tabiki de yarın yaparım bildirim..lütfen kusura bakmayın bir başkası girer en azından yerime fırsat bulamıyorum ciddenHazalım bu hafta bildirim yaparsan liste için daha iyi olur zaten o zaman yazılır ayrılmak istiyor diye
evet çok haklısın.bencede düzeni bozmaktan başka birşeye yaramıyor.çünkü dukan yaparken verdiğim kilodan daha fazlasını sağlıklı mönülerler hatta kızların mönülerinden bayağı fazla yiyerek verdim.hem dukanda olduğu gibi sadece protein değil tüm besin gruplarından yiyerek mutlu keyifli aç kalmadan..insan daha ne ister :)Şu ünlü isimlerle anılan diyetler aslında nasıl zarar veriyor vücudumuza. Bir profesör var adam karatay diyetine bile karşı. Çok saçma şeyler yediriyorlar, yapmayın diyor. Düzgün beslenin spor yapın yeter diyor. Ama akıllanmıyoruz işte
Sporu da akşam yapmaya çalışacağım, sabah zor olacak gibi.
oww yeahh baby...yediler görüldü sankiGünaydın güzellerim
Aslında bana günaydın Size Tünaydın
Ben dün hiç uyumamıştım bugünde evde olunca kalkmak istemedim
Bizim çalışkan arılar, çalışanlar işte
Denizle gizem yürüyüşlerini yapmışlar
Bugün bende tartıldım
Sölimemmmmm süprizzzzz
Mikkemmelsin zuhalim yaa..çok sevindimEğer becerirsem yarın bildirimi resimli yapıcam
Kayıtlara geçsin
Gerçi gecede sahur var ama geç tartılıcam
Hahahaha ayy görmek isterdim kendisiniHep derim ablacım kendini beğenme meselesi eğer 50 kiloyla mutluysan azimle 50 olursun, 70 le mutlu olursan da 70 olursun öyle kalırsın. Bizim pasaklılar pasaklısı aşçı şu an 48 beden giyiyor ve kilosundan gayet memnun kilo vermemek için ekmek almaya bile gitmiyor yürürsem kilo veririm mahiyetinde
anlıyorum canım Allah kolaylık versin yine fırsat buldukça gel bekleriztabiki de yarın yaparım bildirim..lütfen kusura bakmayın bir başkası girer en azından yerime fırsat bulamıyorum cidden
Ergenlik döneminde çok zayıfmış ukde kalmış içinde kilolu olmak şimdi hayalleri gerçek olduHahahaha ayy görmek isterdim kendisini
Hazalım zaten senin kilon yok hedefine ulaşsın sayılırtabiki de yarın yaparım bildirim..lütfen kusura bakmayın bir başkası girer en azından yerime fırsat bulamıyorum cidden
Yazık onaaaaErgenlik döneminde çok zayıfmış ukde kalmış içinde kilolu olmak şimdi hayalleri gerçek olduinşallah bizim hayallarimizde gerçek olur
Bazılarıda kilo almak istiyor alamıyoryaErgenlik döneminde çok zayıfmış ukde kalmış içinde kilolu olmak şimdi hayalleri gerçek olduinşallah bizim hayallarimizde gerçek olur
sahur için bolca yumurta ve yeşillik almayı düşünüyorum ben yumurtayı iyce haşlayıp yersek yakımı çok uzun sürdüğü için acıkma hissi olmuyormuş buna dayanarak dolabı yumurta peynir yeşillik yoğurt domates salatalıkla doldurmayı planlıyorum :)))Kızlar bu saate kadar temizlik yaptım.buradan spora oradanda markete gidip sanki yarın kıtlık çıkacakmış gibi alışveriş yapıcam.beni özleyin anacım
Atom karıncam benim ,kolay gelsinKızlar bu saate kadar temizlik yaptım.buradan spora oradanda markete gidip sanki yarın kıtlık çıkacakmış gibi alışveriş yapıcam.beni özleyin anacım
Bazılarıda kilo almak istiyor alamıyorya
Oda başka bi psikoloji
Tabi benim gibiler kesinlikle anlayamaz
Yalnız dikkat et Gülsümümsahur için bolca yumurta ve yeşillik almayı düşünüyorum ben yumurtayı iyce haşlayıp yersek yakımı çok uzun sürdüğü için acıkma hissi olmuyormuş buna dayanarak dolabı yumurta peynir yeşillik yoğurt domates salatalıkla doldurmayı planlıyorum :)))
yok annemm ben kendimi bildim bileli balıketli kilo almaya elverişli biriydim hiç değişmedim :))Bende küçükken çok zayıfmışım 10 yaşına kadar falan normal kilodaki bi insanım dönüş hızıyla bile düşebiliyormuşum yere
Ben o duyguyu hiç bilmiyom güzelimBende küçükken çok zayıfmışım 10 yaşına kadar falan normal kilodaki bi insanım dönüş hızıyla bile düşebiliyormuşum yere
yok annemm ben kendimi bildim bileli balıketli kilo almaya elverişli biriydim hiç değişmedim :))
ben su kaynamaya başlayınca altını kısıp başka işe bakmaya gidiyorum en az 20 dk kaynıyor valla :)) e tabi en doğru yol orta yol 5 dk. yeterli oluyordur muhakkak içi sulu kalıyormu 5 dk da ?Yalnız dikkat et Gülsümüm
Yumurtayı haşlarken su kaynadıktan sonra 5 dak. Kaynatıcan
Fazla olursa sarının etrafı siyahlaşıyor yumurta yarar yerine zararlı oluyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?