Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben su kaynamaya başlayınca altını kısıp başka işe bakmaya gidiyorum en az 20 dk kaynıyor valla :)) e tabi en doğru yol orta yol 5 dk. yeterli oluyordur muhakkak içi sulu kalıyormu 5 dk da ?
Yok cnm tam kıvamında oluyor
Öyle yaptığında sarının dışı siyahlaşmıyomuydu

Aslında öyle olmak daha iyi benim vücudum kaldırmıyo mesela hastalık çıkıyo
şeydacım doğuma 80 kiloyla gitmiştim boyum 172 boy olunca fazla göstermiyor kilo en çok aldığım kilo buydu ama sonrasında tabi 85 e çıktım hayatımda ilk kez şimdi şükürr 76 kiloyum bende adet düzensizliği yapıyor kilo

Ben Pko hastasıyım ve üstüne insulin direnci onun üstünden tansiyon var :))))

Keşke diyorum o zaman şişman şimdi Zayıf olsam :)))
Geçmiş için yapabileceğimiz bişey yok güzelim
Biz önümüze bakalım
Burda kiminin hedefi 36 kiminin 38 beden
Çabalayınca neden olmasın
Bana önceden 50 beden bile dar geliyordu kendime kızdığım için daha büyüğünü almadım
Şimdide 42 -44 oluyor hatta bazı 40 lar
Amaaa yetmez tartıda 65 görülüp 38 Baden giyilecek

S.a arkadaşlarım bende iş güç oğlumla upraşma derken anca şuan vakit buldum yazmaya... Bu arada bende reglim şuan bende normal yazayım o zaman menümü.

Sabah: 1,5 dilim TB ekmeği,1 kupa yeşil çay,1 yk süt reçeli ( toz tatlandırıcıdan yapılmış)1 haşlanmış yumurta,birazcık beyaz peynir,6 siyah zeytin,domates,salatalık

Ara 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay
Şu ana kadar içilmiş su 1 lt

Şimdi birde akşam birden mi yazmalıyım gün içinde yediklerimi yoksa ara ara yazmalımıyım?

Gülsüm bizim dezavatajımız bütün gün bilgisayar BAŞINDA hareketsiz kalmak.gün içinde Hareket olmayınca fazla yemesende kilolar gitmiyor.

yok abla siyahlaşmıyor fazla kaynatınca ben çok kaynatıyorum rafadan sevmediğim için,ama yumurta soğuyup bikaç saat bekledikten sonra içindeki sarının kenarları siyahlaşıyor

Gülsüm bizim dezavatajımız bütün gün bilgisayar BAŞINDA hareketsiz kalmak.gün içinde Hareket olmayınca fazla yemesende kilolar gitmiyor.
Ben çok iyi anlıyorum sizi canlar , bekarlığım hep masa başı işti idare muhasebe derken sabah bi oturuyodum ya wc için yada öğle yemeği vakti tabi kalkamıyodum bel tutulmuş :) tabi basenim koltuğun şeklini aldı gitgide :)çok şükür 3,5 yıldır evliyim evlenince çlışmıycam diye eşimle anlaştık oda zaten istemiyormuş isabet oldu .:)

yok abla siyahlaşmıyor fazla kaynatınca ben çok kaynatıyorum rafadan sevmediğim için,ama yumurta soğuyup bikaç saat bekledikten sonra içindeki sarının kenarları siyahlaşıyor
Ben yatılı okulda okudum bizim yumurtalar hep siyahtı. Ben de fazla kaynatmadan oluyor sanıyordum. Ama şimdi kolaya var yumurta zamanlayıcılar pazarda 5 tl ye satılıyor . Hem çok pratik hem de çok güzel sonuç veriyor.

Aleykümselam canım akşam yediklerinin hepsini tek seferde yazman daha iyi olur

Tabi olacaz cnm
Başka yolu yooook

Valla bilemedim tatlım ben biraz fazla kaynatsam hemen siyahlaşıyor
Eğer olmuyorsa bildiğin gibi yap
inşaallah abla ben kendi evime geçene kadar tam düzenim oturmayacak hayal ettiğim gibi veremiyorum bakalım hayırlısı bayramdan sonra bitiririm inşaallah bende ulaşırım hedefime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…