Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem spor olarak ne yapıyorsun
Canım içimi acıtan soruyu sordun
Kilo vermede en etkili yürüyüş diyolar uzmanlar
Bende azda olsa onu yapıyorum
Mesela bu hafta çok tembeldim kaç gündür yapamadım
Ama senin imkanın varsa hiç olmazsa gün aşırı yürümeye çalış en az 45 dak

Gülsüm bizim dezavatajımız bütün gün bilgisayar BAŞINDA hareketsiz kalmak.gün içinde Hareket olmayınca fazla yemesende kilolar gitmiyor.
kesinlikle iremcim akşamları hareketleniyorum ben ama yinede şöyle sıkı bi spor olsa hiç kilo kalmayacak ben bu 15 kiloyu bu işe başladıktan sonra 2 yıl içinde aldım

yok abla siyahlaşmıyor fazla kaynatınca ben çok kaynatıyorum rafadan sevmediğim için,ama yumurta soğuyup bikaç saat bekledikten sonra içindeki sarının kenarları siyahlaşıyor
Önemli olan siyah olmasın cnm yoksa zararlı hale geliyor
Artık nasıl yaparsanız

ahh ahhhh nasıl özledim evhanımlığını nasılllllllll kıymetini bilin valla canlar özel sektör gibi berbat bişey yokkk seneye kpss ye girecem ondan sonra sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulunabiliyorum inşaAllah olur kurtulurum şurdan

inşaallah abla ben kendi evime geçene kadar tam düzenim oturmayacak hayal ettiğim gibi veremiyorum bakalım hayırlısı bayramdan sonra bitiririm inşaallah bende ulaşırım hedefime
Sende haklısın cnm
Özellikle çalışınca zor oluyor
Öncedende dedimya bence sen çok az yediğin için yavaşladı vermen
Akşam az yemek iyidir ama keşke öğlen yiyebilseydin
O da sende olmuyor

Inşallah Gülsümüm
Sen çabaladıktan sonra neden olmasın
Allah isteyene verirmiş sen sebebibini işle gerisi olur

Kızlar şimdilik benden bukadar
Sabah beri kalkamadım tlf başından
Biraz iş yapayım, çok zahmet olacak ama
Sonra görüşürüz
Kuş Uçtu babyler

Sende haklısın cnm
Özellikle çalışınca zor oluyor
Öncedende dedimya bence sen çok az yediğin için yavaşladı vermen
Akşam az yemek iyidir ama keşke öğlen yiyebilseydin
O da sende olmuyor
akşamları az yiyorum diyemiycem normal yiyorum sonra yatana kadar bir iki abur cubur atıyorum ağzıma tabi cips çikolata feln değil bisküvi /peynir/kepek ekmek vs. gibi şeyler bence bundan dolayı veremiyorum yoğurduda bıraktım pulbierli yoğurdu onunda etkisi oluyordu bana

inşaallah abla yıllardır okuyorum çabalıyorum inşaAllah olacak çocujkluktan beri hayalim öğretmen olmak :))
Inşallah kadrolu ÖĞRETMEN olursun Hayatım. Büyük düşün büyük iste. Dedem hep Allah yağ Kandil'i isteyene yağ, su Kandil'i isteyene su Kandil'i verir derdi. Sen fazlasını iste onun hazinesi geniş

Bendee 38 istiyorumm

Inşallah kadrolu ÖĞRETMEN olursun Hayatım. Büyük düşün büyük iste. Dedem hep Allah yağ Kandil'i isteyene yağ, su Kandil'i isteyene su Kandil'i verir derdi. Sen fazlasını iste onun hazinesi geniş
inşaAllah İremcim kadrolu olmam için dgs ye girip ayrıca formasyon almam lazım yani bi 3 senesi var o yüzden şimdilik sözleşmeli dedim :)))

Ergenlik döneminde çok zayıfmış ukde kalmış içinde kilolu olmak şimdi hayalleri gerçek oldu inşallah bizim hayallarimizde gerçek olur
Allah Allahh ne değişik insanlar var

Ben Pko hastasıyım ve üstüne insulin direnci onun üstünden tansiyon var :))))
oyyy kıyamamm geçmiş olsunnnn, inşallah kilolar gittikçe hepsi yok olacak.

tatlım tüm günü tek seferde yazıyoruz, bazılarımız sabahtan yazıp tüm gün ona uyum sağlıyor, bazılarımız akşama kadar dikkatli yiyip akşam tüm yediklerini paylaşıyor, sen nasıl istersen..

Mefkurem spor olarak ne yapıyorsun

spor konusunda bana takılın beybilerrr

inşaallah abla yıllardır okuyorum çabalıyorum inşaAllah olacak çocujkluktan beri hayalim öğretmen olmak :))
ayyyy inşallahhhh Allah gönlüne göre verir Gülsümcümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…