- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.901
Canım içimi acıtan soruyu sordunMefkurem spor olarak ne yapıyorsun
kesinlikle iremcim akşamları hareketleniyorum ben ama yinede şöyle sıkı bi spor olsa hiç kilo kalmayacak ben bu 15 kiloyu bu işe başladıktan sonra 2 yıl içinde aldımGülsüm bizim dezavatajımız bütün gün bilgisayar BAŞINDA hareketsiz kalmak.gün içinde Hareket olmayınca fazla yemesende kilolar gitmiyor.
Önemli olan siyah olmasın cnm yoksa zararlı hale geliyoryok abla siyahlaşmıyor fazla kaynatınca ben çok kaynatıyorum rafadan sevmediğim için,ama yumurta soğuyup bikaç saat bekledikten sonra içindeki sarının kenarları siyahlaşıyor
ahh ahhhh nasıl özledim evhanımlığını nasılllllllll kıymetini bilin valla canlar özel sektör gibi berbat bişey yokkk seneye kpss ye girecem ondan sonra sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulunabiliyorum inşaAllah olur kurtulurum şurdanBen çok iyi anlıyorum sizi canlar , bekarlığım hep masa başı işti idare muhasebe derken sabah bi oturuyodum ya wc için yada öğle yemeği vakti tabi kalkamıyodum bel tutulmuş :) tabi basenim koltuğun şeklini aldı gitgide :)çok şükür 3,5 yıldır evliyim evlenince çlışmıycam diye eşimle anlaştık oda zaten istemiyormuş isabet oldu .:)
sen yüzmeyi bıraktınmı ablaCanım içimi acıtan soruyu sordun
Kilo vermede en etkili yürüyüş diyolar uzmanlar
Bende azda olsa onu yapıyorum
Mesela bu hafta çok tembeldim kaç gündür yapamadım
Ama senin imkanın varsa hiç olmazsa gün aşırı yürümeye çalış en az 45 dak
Sende haklısın cnminşaallah abla ben kendi evime geçene kadar tam düzenim oturmayacak hayal ettiğim gibi veremiyorum bakalım hayırlısı bayramdan sonra bitiririm inşaallah bende ulaşırım hedefime
Bu hafta hastaydımya gidemedimsen yüzmeyi bıraktınmı abla
Inşallah Gülsümümahh ahhhh nasıl özledim evhanımlığını nasılllllllll kıymetini bilin valla canlar özel sektör gibi berbat bişey yokkk seneye kpss ye girecem ondan sonra sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulunabiliyorum inşaAllah olur kurtulurum şurdan
akşamları az yiyorum diyemiycem normal yiyorum sonra yatana kadar bir iki abur cubur atıyorum ağzıma tabi cips çikolata feln değil bisküvi /peynir/kepek ekmek vs. gibi şeyler bence bundan dolayı veremiyorum yoğurduda bıraktım pulbierli yoğurdu onunda etkisi oluyordu banaSende haklısın cnm
Özellikle çalışınca zor oluyor
Öncedende dedimya bence sen çok az yediğin için yavaşladı vermen
Akşam az yemek iyidir ama keşke öğlen yiyebilseydin
O da sende olmuyor
geçmiş olsun tabi bayramdan sonra devam edersinBu hafta hastaydımya gidemedim
Oruçken zaten gidemem inşallah bayramdan sonra devam ederim
inşaallah abla yıllardır okuyorum çabalıyorum inşaAllah olacak çocujkluktan beri hayalim öğretmen olmak :))Inşallah Gülsümüm
Sen çabaladıktan sonra neden olmasın
Allah isteyene verirmiş sen sebebibini işle gerisi olur
aman dikkat çok kalori harcama :)))Kızlar şimdilik benden bukadar
Sabah beri kalkamadım tlf başından
Biraz iş yapayım, çok zahmet olacak ama
Sonra görüşürüz
Kuş Uçtu babyler
Inşallah kadrolu ÖĞRETMEN olursun Hayatım. Büyük düşün büyük iste. Dedem hep Allah yağ Kandil'i isteyene yağ, su Kandil'i isteyene su Kandil'i verir derdi. Sen fazlasını iste onun hazinesi genişinşaallah abla yıllardır okuyorum çabalıyorum inşaAllah olacak çocujkluktan beri hayalim öğretmen olmak :))
Geçmiş için yapabileceğimiz bişey yok güzelim
Biz önümüze bakalım
Burda kiminin hedefi 36 kiminin 38 beden
Çabalayınca neden olmasın
Bana önceden 50 beden bile dar geliyordu kendime kızdığım için daha büyüğünü almadım
Şimdide 42 -44 oluyor hatta bazı 40 lar
Amaaa yetmez tartıda 65 görülüp 38 Baden giyilecek
şeydacım bendede vardı pko şükür geçti artık Allah kimsenin başına vermesin çok sıkıntılı bişey
inşaAllah İremcim kadrolu olmam için dgs ye girip ayrıca formasyon almam lazım yani bi 3 senesi var o yüzden şimdilik sözleşmeli dedim :)))Inşallah kadrolu ÖĞRETMEN olursun Hayatım. Büyük düşün büyük iste. Dedem hep Allah yağ Kandil'i isteyene yağ, su Kandil'i isteyene su Kandil'i verir derdi. Sen fazlasını iste onun hazinesi geniş
Sen sağlıklı Kilo verdikçe bir bir bu hastalıkların geçecek emin ol
Yürüyüş falan yapıyormusun
Allah Allahh ne değişik insanlar varErgenlik döneminde çok zayıfmış ukde kalmış içinde kilolu olmak şimdi hayalleri gerçek olduinşallah bizim hayallarimizde gerçek olur
oyyy kıyamamm geçmiş olsunnnn, inşallah kilolar gittikçe hepsi yok olacak.Ben Pko hastasıyım ve üstüne insulin direnci onun üstünden tansiyon var :))))
tatlım tüm günü tek seferde yazıyoruz, bazılarımız sabahtan yazıp tüm gün ona uyum sağlıyor, bazılarımız akşama kadar dikkatli yiyip akşam tüm yediklerini paylaşıyor, sen nasıl istersen..S.a arkadaşlarım bende iş güç oğlumla upraşma derken anca şuan vakit buldum yazmaya... Bu arada bende reglim şuan bende normal yazayım o zaman menümü.
Sabah: 1,5 dilim TB ekmeği,1 kupa yeşil çay,1 yk süt reçeli ( toz tatlandırıcıdan yapılmış)1 haşlanmış yumurta,birazcık beyaz peynir,6 siyah zeytin,domates,salatalık
Ara 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay
Şu ana kadar içilmiş su 1 lt
Şimdi birde akşam birden mi yazmalıyım gün içinde yediklerimi yoksa ara ara yazmalımıyım?
Mefkurem spor olarak ne yapıyorsun
spor konusunda bana takılın beybilerrrCanım içimi acıtan soruyu sordun
Kilo vermede en etkili yürüyüş diyolar uzmanlar
Bende azda olsa onu yapıyorum
Mesela bu hafta çok tembeldim kaç gündür yapamadım
Ama senin imkanın varsa hiç olmazsa gün aşırı yürümeye çalış en az 45 dak
ayyyy inşallahhhh Allah gönlüne göre verir Gülsümcümminşaallah abla yıllardır okuyorum çabalıyorum inşaAllah olacak çocujkluktan beri hayalim öğretmen olmak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?