- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.061
Hic oyle birşey olabilirmi canım yaa!geç kalmışlık diye birşey yok, farkındalık var..senin farkındalığın yeni başladı.yoksa elhamdulillah müslümansin zaten. Peygamberimize peygamberlik kırk yaşında geldi.neden acaba hiç düşündünmü?o vakte kadar zaten tek allah a inanır putlara tapmazdi.gayet düzgün yaşardı.ama peygamberlik için bekledi Rabbimiz.onun vakti o zamandı.belki erken veya geç olsa yolunda gitmeyecek birsey vardi.bilmiyoruzki..şimdi sende öyle düşün, seninde bazı şeyleri idrak etmek için birseyler yaşaman gerekiyordu.en önemlisi senin zamanın bu vakitmis..allah çıktığın bu yolda yardımcın olsun.karşına çıkacak zorluklara dayanma gücü, sabır versin..sanki icimden gecenleri yazdin.
kur-ani 1-2 ay once kadar sik kaplarda yatak odasi duvarlarinda gorurdum samimi soyleyim cokta ilgimi cekmiyordu.
simdi kuran kizimin benim bas ocunda hergece birseyleri okuyup anlamaya calisisyoz.eskiden yayila yayila yaninda yatarken simdi okuyunca hemen kaldirip salona koyuyorum ayagimi uzatip uyuyakalmayim diye.elifte gormuski opüyor bu bizim demi anne diyor.cok gec kalmisim berna cokkkkkkkkkkkk
birde yemeseymis tarti ne derdi diye dusundum....
ama bu haksizlikkkkkkkkkkk sen ye zayifla ben yemeyim sismanlayim.
çoğunluk tek öğün paylaşacağı için sıkıntı kalmadı :))Bu arada artık bende yemek bildirimi yapabileceğim, bi akşam yiyordum artık eşit sayılırıziftardan sonra da Allahın izniyle kocamla oğlumla yürüyüş ohh mis gibi hayat
gizemcim sahurumuzu ve iftarımızı yazarız akşam giremeyenler sabah girince yazarkızlar günlük menümüzü sporumuzu iftardan sonramı yazıcaz
kolay gelsin ablacımGünaydın güzellikler
Normalde bugün işe gitmem gerekiyordu ama tlf ettim yarın gidecem
Yat kalk yat kalk ben bi tuhaf oluyorum bide uyanınca çok uyuyanlardanım
O yüzden başım ağrıyor ve uykusuzum
Bugün ilk iftar misafirim gelecek
Çocukları çağırdım
Bugün işlerim var fazla gelemem haberiniz olsun
Hayırlı ramazanlar kitkurducumTünaydınlar hayırlı ramazanlar kızlar
Allah kabul etsin şimdiden canım bırak sporu yerimden kalkamıyorum ben :)))Canlarım hayırlı ramazanlar herkese Rabbim oruçlarınızı kabul etsin regl olsuğum için bugun izinliyim ama nasipse yarın hem oruca hem spora başlıyorum.
iyiyim canım sen nasılsın, ne yapıyosunYaseminn nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?