Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hic oyle birşey olabilirmi canım yaa!geç kalmışlık diye birşey yok, farkındalık var..senin farkındalığın yeni başladı.yoksa elhamdulillah müslümansin zaten. Peygamberimize peygamberlik kırk yaşında geldi.neden acaba hiç düşündünmü?o vakte kadar zaten tek allah a inanır putlara tapmazdi.gayet düzgün yaşardı.ama peygamberlik için bekledi Rabbimiz.onun vakti o zamandı.belki erken veya geç olsa yolunda gitmeyecek birsey vardi.bilmiyoruzki..şimdi sende öyle düşün, seninde bazı şeyleri idrak etmek için birseyler yaşaman gerekiyordu.en önemlisi senin zamanın bu vakitmis..allah çıktığın bu yolda yardımcın olsun.karşına çıkacak zorluklara dayanma gücü, sabır versin..

Kuran ı kaldırma meselesine gelirsek canım biliyormusun sahabe hiç bizim gibi yapmamış. Tabii bizim onlar gibi olmamız mümkün değil ama taklit edebiliriz en azından.bir kere camiler yaşama yerleriymis.bizim gibi günde beş vakit uğrayıp sonra eve gitmiyorlar bilakis orada yaşıyorlar , yemek yiyip orada uyuyorlarmis
ama zamanla bilinçli veya bilinçsiz camiler insanlar için aynı kursn gibi daima temiz tutulup zamanı gelince ziyaret edilecek bir yere dönüşmüs. Kuran a anlatacsktim nereye geldim:))neyse..onlar mesela bizim gibi kurani yukarlarda değil bilakis başlarının altına yastık yapar yatarlarmis. Yani içindeki sözü anladıktan, mesaji aldıktan sonra hiçbir maddeyi kutsallastirmaya gerek yok.kutsallik zaten islam dininde olan birseyde değil.ver çocukların eline normal kitap okuyor gibi okusunlar (Türkcesini tabii) ne kadar içli dışlı olup ne kadar elimizden düşürmezsek o kadar iyi anlarız diye düşünüyorum ben..

Kızlar bir süru alıntı yaptim ama gitti.gece benim için kabusdu. Ne yediğimi yazamiyorum ama fecii ötesiydi.yani böyle olursa hem kilo alırım hemde benim zayıflama olayı sizlere ömür sabah korkumdan tartılamadim. Artık iftara yakın bir vakit tartılıcam.artık hakkımda hayırlısı
Şimdi bir saat yürümeye gidiyorum.gelince yaparım alıntılari

Yazmadan gidemedim.mefkuuuuuss doğum günün kutlu olsun balım canım tatlım şekerim..iyiki gitmedin bırakmadın bizi..çoçuklarinla eşinle torunlarinla nice mutlu yıllar dilerim..herşey gönlünce olsun

Bu arada artık bende yemek bildirimi yapabileceğim, bi akşam yiyordum artık eşit sayılırız iftardan sonra da Allahın izniyle kocamla oğlumla yürüyüş ohh mis gibi hayat

Kızlar selam ramazanınız mübarek olsun
Iyiki doğdun mefkuşum daha nice sağlıklı mutlu senelere
hopiciğim berile yazdığın herşeye sonuna kadar katılıyorum rivayet dinini bırakıp kuran dinine yönelmemiz gerekiyor bencede kuran ı Kerim tek Rehberimiz allah anlamayı ve hakkıyla uygulamayı nasip etsin

kolay gelsin ablacım

Mefkurem canım zuhal ablaammm
doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun
eşinle çocuklarınla torunlarınla huzurlu, mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
seni çooooooooookkkkkk seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…