- 5 Mayıs 2013
- 33.895
- 41.518
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.081
Derinim nerelerdesin güzelim
Burdan uzak kalmak bana göre sana bişey kazandırmıcak
Gel iki laflayalım kız kafan dağılsın
Zaten yakında izine gidiyon
Ben eski derini istiyommmm
yahu reyhanim nerdesin kızım gelde bir açıkla geldim dedin yine yoksun.mefkusda gitcen demiş.kafa karışık aaa bi gel kızvalla vazgeçtim kocişine falan söylemiycem seni
ben sabah 45 dk pilates yaptımAllah kabul etsin şimdiden canım bırak sporu yerimden kalkamıyorum ben :)))
ben sabah 45 dk pilates yaptım
evet canım tutuyorum hiç zorlanmadım çokta susamadım sadece biraz terledim o kadar :)
canım oruç tutuyor musun, tutuyorsan zor oldu mu pilates
benim yarın dersim var da nasıl olacak biilmiyorum
çok susadın mı mesela ya da açlık hissettin mi çok ?
iyiymiş o zamanevet canım tutuyorum hiç zorlanmadım çokta susamadım sadece biraz terledim o kadar :)
sağol canım cümlemizin :) inşallah sende zorlanmazsın :)iyiymiş o zaman
ben de gönül rahatlığıyla aksatmadan gideyim
bu arada Allah kabul etsin kuzum
inşallahsağol canım cümlemizin :) inşallah sende zorlanmazsın :)
aynen canım dikkat etmemiz lazım inşallah güzelce hem ibadetimizi yaparız hemde sporumuzu :)inşallah
baktım yarın zorlanıyorum olmazsa topsuz, çembersiz vs yaparım çok zorlamadan ramazan bitene kadar
sabah yürüyemediğim için pilates yapım dedim beriil :) sahurda 2,5 litre su içtim :)Kizlar nasilsiniz bakalimmmmm
Keske Bugun spor yapmasaydiniz iftara yakin tartulacaksiniz kaslar sismis olacak, terle beraber su oraniniz azalmis olacak cunku
evet tatlım biraz öyle oluyor benim durumum ama hani laf olsun diye ya da zorunda hissettiğim için falan değil içimde çok ciddi bir arzu var bu konuda ama üşengeçlik mi tembellik mi hep bir sonraki güne atıyorum
ama yok ya belki sizlerinde desteğiyle gazıyla ciddi bi adım atarım bu ramazan
canım kayınvalidemde kalıyorum kayınpederim ağır hasta
sana o kadar cok sey anlatmak isterdimki bu konuda bilemessin
beni taniyanlar ve yasam seklimi bilenler bilir.kokos bir az gelir baba ama suan gercekten arinma donemindeyim, doyma noktami yanlis yerde aramisim diyebilirim.hele yaptigim seyleri dusundukce yuhhhh beril diyorum gunde en az 3-5 kez.
umarim hidayetim tamamlanir.
bu konuya girmeyim cenem duser ablacim
ben hep azraile celme taktim diye dalga gecerdim.belkide bu o korktugum donemlerde bir savunma mekanizmamdi bilemiyorum.ama suan rabbim beni boyle sinav etmiski hala cocuklarimi gorebiliyorum diye dusunuyorum.ne kadar acizmisim ki rabbimin bana verdigi 2. ve 3. hayati bile kendime maletmisim.sukurler olsunki benide askiyla yakti.sukurler olsunki hic alamadigim tanimadigim tatlari banada sundu.geceler boyu ben nasil gormedim bilmedim diye agliyorum.sanki seccadede bulusuyoz henuz sabah ve ögleni kiliyorum ama sanirim bu hafta ikindinede baslarim.yeniden beni kimligimi kisiligimi sahip olduklarimi gercek sandiklarimin boslugunu kesfediyorum gibi.
saka gibi 38 yil yasamisim ne acinasi haldeyim bilemesin
canim ne guzel gunlermis onlar ya
biz dun cok yorulduk birde aksam havalimanina gittim cocuklarin babasi geldi.sanki eski gunler gibiydi hersey tek guzellik sahuru beraber hazirlamamizdi.elifi uyandiramadim ama hersey cok guzeldi.
sevindirik olmus cocuklar gibiyim nedense.
Yazmadan gidemedim.mefkuuuuuss doğum günün kutlu olsun balım canım tatlım şekerim..iyiki gitmedin bırakmadın bizi..çoçuklarinla eşinle torunlarinla nice mutlu yıllar dilerim..herşey gönlünce olsun
doğumgunun kutlu olsun zuhal abla sağlıklı uzun ömürler diliyorum :)
Çok teşekkür ederimmmmmBugün Mefkuş sultanın doğum günü mü nice güzel,huzurlu,bereketli yıllara ablam benimmmm
inşallah kuzu :)aynen canım dikkat etmemiz lazım inşallah güzelce hem ibadetimizi yaparız hemde sporumuzu :)
Lafta olmadığına inandığım için söyledim canım bende öyleydim 4 sene oldu başlayalı inşallah sana da nasip olur :)
Kızlar selam ramazanınız mübarek olsun
Iyiki doğdun mefkuşum daha nice sağlıklı mutlu senelere
hopiciğim berile yazdığın herşeye sonuna kadar katılıyorum rivayet dinini bırakıp kuran dinine yönelmemiz gerekiyor bencede kuran ı Kerim tek Rehberimiz allah anlamayı ve hakkıyla uygulamayı nasip etsin
Zuhal ablaaa Doğum Günün Kutlu Olsun, Rabbim Sevdiklerinle hayırlı uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin
Mefkurem canım zuhal ablaammm
doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun
eşinle çocuklarınla torunlarınla huzurlu, mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
seni çooooooooookkkkkk seviyorummm
Hepinize çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?