Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Derinim nerelerdesin güzelim
Burdan uzak kalmak bana göre sana bişey kazandırmıcak
Gel iki laflayalım kız kafan dağılsın
Zaten yakında izine gidiyon
Ben eski derini istiyommmm

Doğru söylüyorsun ablacım.
Ne bileyim ya.
Şimdi epey iyiyim, dediğin gibi iznime de az kaldı.
Bakalım hayırlısı olsun.
Bu arada hayırlı ve bereketli ramazanlar ablam.

yahu reyhanim nerdesin kızım gelde bir açıkla geldim dedin yine yoksun.mefkusda gitcen demiş.kafa karışık aaa bi gel kızvalla vazgeçtim kocişine falan söylemiycem seni

Bernoşum söyle de sen de kurtul ben de bea :)
Hayırlı ramazanlar güzelim.
Daha sık uğrayacam inşallah.

Kizlar nasilsiniz bakalimmmmm
Keske Bugun spor yapmasaydiniz iftara yakin tartulacaksiniz kaslar sismis olacak, terle beraber su oraniniz azalmis olacak cunku

Lafta olmadığına inandığım için söyledim canım bende öyleydim 4 sene oldu başlayalı inşallah sana da nasip olur :)

canım kayınvalidemde kalıyorum kayınpederim ağır hasta

Ablam Allah kayınpederine şifa sana da kolaylık versin.. herkese de senin gibi gelin nasip etsin maşşallah :)

Ablacım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.. geç diye birşey yok.. ben de namaza başladım ama simdi de kapanmaya karar verdim nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum inşallah yazdan sonra kapanabilirim :)

Ablacım sana neler oldu boyle 2. 3
Hayat falan,, hem senin çocukların nerde ya hep ilk ramazanımız uzaktalar falan diyosun üzüldüm ben

Yazmadan gidemedim.mefkuuuuuss doğum günün kutlu olsun balım canım tatlım şekerim..iyiki gitmedin bırakmadın bizi..çoçuklarinla eşinle torunlarinla nice mutlu yıllar dilerim..herşey gönlünce olsun

doğumgunun kutlu olsun zuhal abla sağlıklı uzun ömürler diliyorum :)

Bugün Mefkuş sultanın doğum günü mü nice güzel,huzurlu,bereketli yıllara ablam benimmmm
Çok teşekkür ederimmmmm

Mefkurem Ablacımmmmm nice mutlu zayıf çıpçıtır günlere inşallah :)

minozz cim çok geçmiş olsun :) bende doğuştan zatürreliyim kendini sıcak tut yaz falan deme bana yazın bile yun süveter giydirildi annem ama iyle iyilestim :)

Zuhal ablaaa Doğum Günün Kutlu Olsun, Rabbim Sevdiklerinle hayırlı uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin

Mefkurem canım zuhal ablaammm
doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun
eşinle çocuklarınla torunlarınla huzurlu, mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
seni çooooooooookkkkkk seviyorummm

Mefkurem ablacım doğum günün kutlu olsun.
Sağlıklı, huzurlu ve kilosuz nice mutlu senelerin olsun.
Hepinize çoook teşekkür ederim
Yaş ilerleyince insan doğumgünlerine pek sevinemiyor

Sağolasın cnm
Bu duayı tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…