Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

suyun sporun cok guzel
bu menunun sabahindaki tarti sonucunu merak ettim dogrusu

canim ne guzel gunlermis onlar ya
biz dun cok yorulduk birde aksam havalimanina gittim cocuklarin babasi geldi.sanki eski gunler gibiydi hersey tek guzellik sahuru beraber hazirlamamizdi.elifi uyandiramadim ama hersey cok guzeldi.
sevindirik olmus cocuklar gibiyim nedense.

Dünkü yediklerimi yazayım
Sabah 1 tabak müsli ve süt
Öğle sıkıcık Çorbası
Ara öğün 1 dilim ekmek peynir
Akşam sıkıcık Çorbası
Karpuz Meyveli buz
su spor yok mu
sikicik corbasi benim bildirgim ince bulgurdan yapilan minik koftli bir corba eger oysa cok kh li olmus

Günaydın kızlarr, herkese hayırlı ramazanlar.

Dün ilk sahurumuza kalktık, tabi ben sadece sofra hazırlamak için uyandım. (2 gün sonra başlayacağım bende )

Bugün sabah koştura koştura tartıya çıktım hala kilom sabit. Bu hafta çöpe gitti çok üzüldüm. 100gr bile oynamaz mı yaa..

Ben rgl olsuğum için bugun kalkmıyorum sahura ama kalkan arkadaşlarımız lütfen dua edelim birbirimize :) bu ortam çok boşuma gitti inşallah daimi dostluklar ediniriz burda
yanlis dusunuyorsun kuzum
biz bikmayiz sanki paylasim arttikca ince ipek duygularla daha cok bagölaniriz daha cok anlar ve alisiriz.sen merak etme sikilirsak ben frene basttiririm.
esinin eksikligini hissettiginde gel paylasalim.

ne guzel bir yazi
tesekkürler zuhal
dogum gunun deemis gülsüm ama bulamadim oyle bir yaziyi
eger dogum gunun ise mutlu ol senelerce.hersey gonlunce olsun

MaşaAllah Rabbim muhabbetinizi daim etsin çok sevindim senin adına orda iftar geç oluyormuş Allah yardımcınız olsun canımm

sana o kadar cok sey anlatmak isterdimki bu konuda bilemessin
beni taniyanlar ve yasam seklimi bilenler bilir.kokos bir az gelir baba ama suan gercekten arinma donemindeyim, doyma noktami yanlis yerde aramisim diyebilirim.hele yaptigim seyleri dusundukce yuhhhh beril diyorum gunde en az 3-5 kez.
umarim hidayetim tamamlanir.
bu konuya girmeyim cenem duser ablacim

Denizzzz çorba bittimi
Hangi sebzelerle yaptıydınki
Biliyimde ben yapmayım
attım gitti valla, bi işe yaramadı, pabucumun detoxu.. Belki adam gibi beslenseydim bugün 100 gr kilom oynardı. Bu dahada beter yaptı. İçinde de, lahana, kuru soğan, mercimek, sarımsak, biber, maydanoz ve baharatlar vardı. Aman aman sakın yapma, gördük hiç bir işe yaramadığını

sanki icimden gecenleri yazdin.
kur-ani 1-2 ay once kadar sik kaplarda yatak odasi duvarlarinda gorurdum samimi soyleyim cokta ilgimi cekmiyordu.
simdi kuran kizimin benim bas ocunda hergece birseyleri okuyup anlamaya calisisyoz.eskiden yayila yayila yaninda yatarken simdi okuyunca hemen kaldirip salona koyuyorum ayagimi uzatip uyuyakalmayim diye.elifte gormuski opüyor bu bizim demi anne diyor.cok gec kalmisim berna cokkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…