Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay deniz sabah sabah güldürdün beni

su spor yok mu
sikicik corbasi benim bildirgim ince bulgurdan yapilan minik koftli bir corba eger oysa cok kh li olmus
Evet kaptanım doğru biliyorsun. Biraz ağır ama çokta tok tutuyor. Hele ki Ramazan öncesi neyseki sahura kalkabildik çok şükür . Bayağı stres yapıyorum ben uyuyup kalacağız diye.
Sahur menümü yazayım.
Yarım bardak süt 2 dilim ekmek peynir çeyrek Gözleme 1.5 lt su

yok canim ya bu hafta niye coüpe gitsin
sen bu hafta haftaya patlayacagin bombaya hazirlik yapmissin,ben yaklasik 50 küsür kilo verdim.ama 8 hafta 200 gram verdigim bir dönem vardi.
eger ki yemediyseniz vicdaniniz rahatsa haftaya süpriz kosacaksiniz demektir ki almamak bile maharet sekerim

MaşaAllah Rabbim muhabbetinizi daim etsin çok sevindim senin adına orda iftar geç oluyormuş Allah yardımcınız olsun canımm
canim kardesim dusunceli melegim
son gunlerde sabrini kiskandigim tek varlik cokkkkkkkkkkktesekkürler.ramazanin hurmeti süprizi diye dusunmustum tun ilk.ama rabbim ben bu kadar istekliyken yardimini benden esirgemez degilmi diye dusunup kendime guc topladim.ikizlerde tutuyor.hasan kizdi ilaclarin var diye ama ben yinede tutacam bu firsati kacirmiyacam diger yillarda oldugu gibi

Allah şifasını versin canım. Mübarek günler yüzü suyu hürmetine.
Allah razı olsun iremcimm

minozzun neyi var kizlar bulamadim ama gecmis olsun cimcimeye.
zaturre olmuş berilcim ilaç tedavisine başlamış
aaa anladım canım
Allah senden razı olsun valla öz kızları gibi bakıyorsun kayınpederine, kayınvalidene yardımcısın
yaseminim herşey karşılıklı bende onlarla ilgilenirken arındığımı hissediyorum nefsimi ayaklar altına alıp kendimden rahatımdan vazgeçiyorum diyorumki belki bunların hürmetine Rabbim hidayet nasip eder günahlarımdan arınırım

cok ekmek olmus
keske gozleme bari olmasa diyecem ama oda gecenin guzelligi icin olmus olsun.yeyip uzerine yatacagimiz icin olabildigince az kh alin kizlar
yogurt yeyin mutlaka
hatta tarcinli elma suyu yapin hosaf gibi gunler uzun seker dengenizi koruyun

aaaaaaaaaaaaa cok uzuldum ya
rabbim onuda bu ay boyle sinav etti demekki.hicte demedi ne ara oldu yawwww

sendeki bu istek azim olduktan sonra Rabbim o ilaçların vereceği şifanın kat kat mislini nasip eder bedenine kayınvalidem şeker ,kalp,tansiyon,kolestrol,böbre hastası normalde çok zor hareket eder ama oruç tutuyor ve oruç tuttuğu günlerde benden daha dinç daha hareketli oluyor.

ben hep azraile celme taktim diye dalga gecerdim.belkide bu o korktugum donemlerde bir savunma mekanizmamdi bilemiyorum.ama suan rabbim beni boyle sinav etmiski hala cocuklarimi gorebiliyorum diye dusunuyorum.ne kadar acizmisim ki rabbimin bana verdigi 2. ve 3. hayati bile kendime maletmisim.sukurler olsunki benide askiyla yakti.sukurler olsunki hic alamadigim tanimadigim tatlari banada sundu.geceler boyu ben nasil gormedim bilmedim diye agliyorum.sanki seccadede bulusuyoz henuz sabah ve ögleni kiliyorum ama sanirim bu hafta ikindinede baslarim.yeniden beni kimligimi kisiligimi sahip olduklarimi gercek sandiklarimin boslugunu kesfediyorum gibi.
saka gibi 38 yil yasamisim ne acinasi haldeyim bilemesin

Allah'ın Hidayeti böyle güzel işte MaşaAllah Rabbim bizlerede yaşamayı nasip etsin o duyguları bazıları senin gibi bi anda bulur bazılarıda benim gibi yıllarca içinde olduğunu sanır bulamaz.Duyguların hislerin Aşkın çok yüce Rabbim daim kılsın

ay deniz sabah sabah güldürdün beni

50 kilo muu oyy maşallahhh 8 hafta da 200 gram mıı ayyyy bende 30 kilo vereyim ama oyle 8 hafta sabit kalmiimm. 6 - 7 ayda veriimm bidahada gelmesinn.. Ne çok şey istiyorumm inşallah haftaya dediğin gibi olur

50 kilo muu oyy maşallahhh 8 hafta da 200 gram mıı ayyyy bende 30 kilo vereyim ama oyle 8 hafta sabit kalmiimm. 6 - 7 ayda veriimm bidahada gelmesinn.. Ne çok şey istiyorumm inşallah haftaya dediğin gibi olur
118 den 64 e düstum boy 176 ile Mezun oldum.azimli olursan yol zutun Olsada bitiyor ki....
Simdide 2-3 Kilo alip veriyom
Sporu biraktim tek eksik o

@mefkurem abla anladığım kadarıyla bugün doğum günün :) Rabbim hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin evinde ailenle huzurun daim ols

ne guzel bir yazi
tesekkürler zuhal
dogum gunun deemis gülsüm ama bulamadim oyle bir yaziyi
eger dogum gunun ise mutlu ol senelerce.hersey gonlunce olsun
Teşekkür ederim.canlarım

Berilim bütün yazdıklarını okudum belki çok şey söylemek isterdim ama duygularımı mutluluğunu ifade edemiyorum
Senin yerinde olmak isterdim
Çünkü bazen insan elindekilerinin.kıymetini algılıyamaz
Belki sen farkında değilsin ama bu halinle bana ışık oldun
Sen bu kadar çabalarken benimse ne kadar uzaklaştığımı kendimden utandım adeta
Allah cümlemize imanın güzelliklerini yaşayıp sindirebilmeyi nasip etsin

Günaydın güzellikler
Normalde bugün işe gitmem gerekiyordu ama tlf ettim yarın gidecem
Yat kalk yat kalk ben bi tuhaf oluyorum bide uyanınca çok uyuyanlardanım
O yüzden başım ağrıyor ve uykusuzum
Bugün ilk iftar misafirim gelecek
Çocukları çağırdım
Bugün işlerim var fazla gelemem haberiniz olsun

ay ne güzel ailece iftar ne yemek yapacan mefkuşş :)) nerde çalışıyorsun abla sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…